Питане!Как се сменя крушка на задните габарити?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 14 Дек 2008, 5:50

Всяка от пушките дига с по 20коня колата :mhihi: като при голф отзад буквите, всяка буква с 15 коня дига мощността. :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 14 Дек 2008, 11:08

bobih не завиждаи са :lol:
не може да съм като тебе да карам е39 с оригинални М брони, М окачване, М бъбреци, абе нафтова М-ка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 14 Дек 2008, 15:36

Ca_Ma написа:bobih не завиждаи са :lol:
не може да съм като тебе да карам е39 с оригинални М брони, М окачване, М бъбреци, абе нафтова М-ка :mhihi:

Аз имам само 2-пушки, ама заставам веднага на линията нищо, че си с 4 :winky: 8) :mhihi:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Дек 2008, 22:22

Колеги мерси на тези които наистина ми казаха как се сменя!
Нямаше как вчера в тъмното да умувам как се сменя,затова питах тук,но за някои по елемнтарните въпроси на другите служат само за губене на собственото време,а не реално да помогнат на някой.Както и да е.Поне се постарайте като не помагате да не цапате излишно темите на тези които питат!А питането ми беше защото съм имал кола на която смяната ставаше като се маха стъклото а не от плафоните.Няма значение.Тук по добре да не се пита как се решават проблемите а да почнеме да се храниме за лично удоволствие а?Поздрави на всички колеги и моля модераторите да заключат темата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 14 Дек 2008, 23:28

ей льольо как не те е срам бе...тъмно било не погледнал ми ще погледнеш като е светло и тогава ако не можеш ще питаш не да питаш преди да си погледнал...как може да пускаш такива прости теми ти сигурно се къпеш още с майка си а ? това е най-простата тема която съм виждал в този форум заклевам се...извинявам се ако ви се струвам емоционален ама маняка е и сърдит на всичко отгоре :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 15 Дек 2008, 9:31

Ivo_Borisov какво стана в краина сметка, къде беше белята, справи ли се :?:

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 15 Дек 2008, 10:40

Пичове, по спокойно го давайте, грозно е като се прекалява с езика. Колега Ivo_Borisov, прав си че има коли които така са измеслени, че сигурно инжинерите са били пияни като са умували. Ама първо погледни и ако наистина ти се види сложно, питай. Иначе така форума се пълни само с "junk". Аз например сменях на един Голф 5 крушка на стопа преди месец, трябваше да се свали целия стоп за да се смени, ама това все пак е БМВ. Един майстор наскоро ми каза, че БМВ е най-лесната кола за ремонт, всичко е измислено както трябва, лесно и достъпно. С най-добри чувства. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Дек 2008, 10:54

`DaRkMaN написа:ей льольо как не те е срам бе...тъмно било не погледнал ми ще погледнеш като е светло и тогава ако не можеш ще питаш не да питаш преди да си погледнал...как може да пускаш такива прости теми ти сигурно се къпеш още с майка си а ? това е най-простата тема която съм виждал в този форум заклевам се...извинявам се ако ви се струвам емоционален ама маняка е и сърдит на всичко отгоре :confused:

Лъолъо ще казаваш на баща си разбра ли ме!А от какво да ме е срам-че не съм сменял крушка досега на задния габарит ли?Аз попитах как се сменя защото беше тъмно,валеше,аз бях изморен защото цял ден бях на лов а на другия ден ставах рано и пътувах.Ама целта на форума явно не е да се пита и помага а за да могат такива като теб да се показват колко много знаят и колко са невежи другите.Пфуу повдига ми се от такива като теб коита не стига че не помагат ами и сритикуват другите че не знаят всичко.
Колега Са_Ма крушката се оправи сама,не ми е създавала проблем от миналия ден така че не съм пипал нищо.Но отсега и да ми саздава проблем колата няма да търся решение тук.Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 15 Дек 2008, 12:20

Ivo_Borisov, не се пали.

Да те попитам, с голямия или малки борд си? Остана лите грешката на борда или не?

Поздрави,
Сашо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Дек 2008, 12:23

xela написа:Ivo_Borisov, не се пали.

Да те попитам, с голямия или малки борд си? Остана лите грешката на борда или не?

Поздрави,
Сашо.

Здравей колега!
Вечерта показваше че не свети и не светеше едната крушка.На сутринта давам контакт,паля и няма грешка,всичко си свети и така.С малкия борд съм.Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 15 Дек 2008, 12:57

И при мен от време на време иконката на колата светне отзад че е изгоряла, но се оправя сама, от студа е сигорно и може би крушките са още заводските :mhihi: с малкия борд съм, и съм с оригиналната платка на хела преди феиса, с крушките, та не е проблем свикваи :>

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-39 520i
Мечтае да кара: M5-E39

Мнение от Jordandim » 15 Дек 2008, 15:59

Здравейте колеги, и аз имам питане свързано със светлините...
И на мен от време на време ми светваше, че е изгоряла крушка и след това се оправяше, но...сега свети постоянно, на малкия борд-заден десен стоп, а всъщност видях, че не свети стопа на задния прозорец...
Май е по-добре да не питам с каква крушка да я сменя, че знае ли се какви критики ще получа :mhihi: Ще я сваля, и с нея в магазина,май!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 15 Дек 2008, 18:06

Jordandim написа:Здравейте колеги, и аз имам питане свързано със светлините...
И на мен от време на време ми светваше, че е изгоряла крушка и след това се оправяше, но...сега свети постоянно, на малкия борд-заден десен стоп, а всъщност видях, че не свети стопа на задния прозорец...
Май е по-добре да не питам с каква крушка да я сменя, че знае ли се какви критики ще получа :mhihi: Ще я сваля, и с нея в магазина,май!!!

Питах и аз по същия въпрос, всички лапБи ми работят, но от пред ми пише ще имам проблем със задния стоп и задня габарит.

Поздрави,
Сашо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 15 Дек 2008, 18:36

Проверете си хубаво масите и теглете едно спрейче за ел.контакт и би трябвало да се оправи... Има вариант да дава някъде на късо в самия стоп (ако сте с фейслифтче например) :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Дек 2008, 23:12

Jordandim написа:Здравейте колеги, и аз имам питане свързано със светлините...

Колега не си прави майтап,ако неможеш да се оправиш сам не питай че сега ще дойде някой с голямото гребло дето има повече и ще ни нахрани всичките невежи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E39