За кой ще гласувате на парламентарните избори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате на изборите за парламент през 2009 година?

ГЕРБ
84
34%
Атака
42
17%
БСП
15
6%
НДСВ
4
2%
ДПС
1
0%
СДС
6
2%
ДСБ
12
5%
БЗНС
0
Няма гласували
ВМРО
6
2%
Друга партия
7
3%
Няма да гласувам!
68
28%

Общо гласове : 245
кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 15 Дек 2008, 14:58

Apassionata написа:...

Е лично аз точно тези, които ни окрадоха държавата, няма как да ги уважавам.. Това е все едно да уважаш измамниците, дето лъжат пенсионерите и други хора, или крадците, дето ни крадат автомобилите, или разни части от тях, или дето джобат хората на улицата. И за тях може да се каже, че имат нещо в главата, защото са намерили начин да изкарват лесни пари, но на цената на какво ? Липса на морал, печалба за сметка на другите. За това смятам, че не си права да мислиш така, има значение как си изкарал парите, и ако това е по честен начин, начин по-който освен, че си припечелил някой лев, също така си помогнал на някой с нещо, заслужаваш уважение, и лично аз не бих завидял на някой, а бих му се възхитил.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Дек 2008, 15:01

D3BEP написа:
ja написа:А за кой да се гласува как да ти кажа като и аз още незнам за кой ще гласувам... Просто съм сигурен че ще го направя.

Туй е баси странната философия.

Викат ме да ме е*ат отзаде. Мога да си избера с кой х*й да ме е*ът. Аз не харесвам никой х*й, обаче ше отида и ше си избера х*я, щото требва да има секс !!!

Жалко, че не поиска да ми посочиш за кой да гласувам... Щото имах ясна идея защо те карам. Ти схвана ли я?
Би трябвало... Щото като те слушам, ти си тично от тези, които бих искал да накарам да се замислят какво аджеба правят. А и много се дърпаш от това, което те карам...

Обясни де аз чета внимателно... Мисля, че схващам какво искаш да ми кажеш, но не съм сигурен. Ако кажа да гласуваш за Кошлуков примерно какъв ще е коментара ти? Принципно не съм му фен ама ей така да те питам за да разбера какво искаш да ми кажеш.

Иначе предполагам си наясно ако всички не отидем да гласуваме щото няма симпатични люде, какво ще последва.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2008, 15:06

Не, не си схванал а и не си чел вниматално.

КАЗАХ:
НЕ ИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ. НО ЩОМ ДЪРЖИШ:
КАЗВАШ МИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ, ОТИВАМ И ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО.

Наистина.
Ако искаш и по 3G ше ти пусна да гледаш в реално време как ше гласувам.

Тва е. Ко кажеш Кошлуков, Кошлуков. Ко кажеш Бойко, Бойко.
ТИ ПРОСТО КАЖИ.
Изводите бих искал сам да си ги направиш. Ако не, аз ще помогна.

На последния ти въпрос: Да, наясно съм. Ще последва промяна в избирателния закон.
Последна промяна D3BEP на 15 Дек 2008, 15:09, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Дек 2008, 15:08

Аз пък ще гласувам за ГЕРБ... :!: Не защото трябва да гласувам, ами защото Б. Борисов може да е всякакъв, но на мен ми харесва как управлява София в момента и залагам изцяло на него... :!:

Когато беше главен секретар на МВР беше ясно, че той не може да направи нищо. Това, че той ги чистеше са си чиста проба спекулации, защото за никой от вас не е тайна, че по негово време бяха убити хора, които имаха общо с банките в България, а аз доколкото знам той не е от тях... :idea: И така... Продължавам напред... Стана кмет на София. Единствен той внасяше идеи в парламента, за сметищата, а Станишката го спъваше заедно с Господин Испанеца и Резаната Карабина. Когато стана проблема с Топлофикация София той се нагърби да търси заем от Европа, за да може държавата да покрие дълга си към Булгаргаз... Не говоря защо се стигна до това и Вальо Топлото на кой е поставено лице... :!: И така стигаме до улиците в София и главните пътни артерии... Някои от тези които се изказаха въобще не са от София, вие не можете да дадете обективно мнение за управлението на Бат Бойко в Софийска община, защото не се сблъсквате с нея всеки ден... :!: Аз се сблъсквам и ви казвам, че Стамболийски в момента е прекрасен, Сливница е прекрасна, та дори и Цариградско което е на вълни е по-добре от преди. Какво стана с метрото, а... :?: На мен ми харесва как се управлява София и ще ми хареса ако така бъде управлявана и държавата ни... Така че аз ще гласувам за ГЕРБ... :!:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Дек 2008, 15:09

Българските политици Изображение
....
И за изборите моя поздрав към тях е Изображение

и специално към премиера- Изображение

Ето,свърших си работата,заявих гражданската си позиция 8)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2008, 15:11

WilliamsF1Team написа:Аз пък ще гласувам за ГЕРБ... :!: Не защото трябва да гласувам, ами защото Б. Борисов може да е всякакъв, но на мен ми харесва как управлява София в момента и залагам изцяло на него... :!:

Когато беше главен секретар на МВР беше ясно, че той не може да направи нищо. Това, че той ги чистеше са си чиста проба спекулации, защото за никой от вас не е тайна, че по негово време бяха убити хора, които имаха общо с банките в България, а аз доколкото знам той не е от тях... :idea: И така

Ха... Моля малко по - сериозно.
А на кого е Сибанк.
А откога ТИМ са банкери...
И други подобни въпроси.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Дек 2008, 15:12

И аз цъкнах, няма да гласувам, няма за кой.

И нали тук повечето са прави, че ако не гласуваш и т.н. съгласен, ама неискам да съм от хората избрал поредния/те лапач/и, понеже сите там горе посочени са маскари!!!
Гледам мнозунството тук е на Бат Ви Бойко, ама я накой да каже кво напраи като кмет а........, забави метрото отсекаде, асфалтира цариградско кадето нетреаше, бе кво напраи .....?????
Просто неам думи :help:
Последна промяна Сондьора на 15 Дек 2008, 15:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Дек 2008, 15:12

ДЗВЕР, колко пъти ти се налага да идваш в София в месеца... :?: :roll: Или в годината... :?:

Както ти е по-лесно ми отговори... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Дек 2008, 15:14

Сондьора написа:И аз цъкнах, няма да гласувам, няма за кой.

И нали тук повечето са прави, че ако не гласуваш и т.н. съгласен, ама неискам да съм от хората избрал поредния/те лапач/и, понеже сите там горе посочени са маскари!!!
Гледам мнознство тук е на Бат Ви Бойко, ама я накой да каже кво напраи като кмет а........, забави метрото отсекаде, асвалтира цариградско кадето нетреаше, бе кво напраи...?????

Я дай сега и за Софиянски разкажи, че ми е интересно той какво направи... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2008, 15:15

:?:
Туй пък кво общо имаше с банките?
Епа... 10 години съм живел в София. Видел съм и бате ви Бой.

Само че аз те питам на кого е СИБАНК като бойко нема общо с банките.
Нема да питам КАК СИБАНК обслужва всичк иклонве на КАТ и МВР че и полицаите ме задължават там да внасям пари, че ене можело от друга банка, там момичетата ги знаели сметките....
Питах те и за ТИМ...
И за още мога да попитам, ама...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Дек 2008, 15:15

D3BEP написа:На последния ти въпрос: Да, наясно съм. Ще последва промяна в избирателния закон.

Е как, аз тая промяна искам. Искам да се касират избори а не да се печелят с 30% иззбирателна активност. Искам негласуването да е вот и сигнал за некадърни кандидатури.

Как ще се промени този закон, ако успееш да ме убедиш че това ще стане няма да отида да гласувам, и ще агитирам всички до мен да не го направят.

Само ме убеди, че негласуването ще промени закона и ще се касират избори докато не се появят честни кандидатури.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Дек 2008, 15:17

WilliamsF1Team написа:
Сондьора написа:И аз цъкнах, няма да гласувам, няма за кой.

Гледам мнознство тук е на Бат Ви Бойко, ама я накой да каже кво напраи като кмет а........, забави метрото отсекаде, асвалтира цариградско кадето нетреаше, бе кво напраи...?????

Я дай сега и за Софиянски разкажи, че ми е интересно той какво направи... :idea:

Ми сичко дето ся се пише на Бойко, беше почнато от Софиянски!

Въпроса беше друг, понеже софиянски надали ще управлява държавата!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Дек 2008, 15:18

D3BEP написа::?:
Туй пък кво общо имаше с банките?
Епа... 10 години съм живел в София. Видел съм и бате ви Бой.

Само че аз те питам на кого е СИБАНК като бойко нема общо с банките.
Нема да питам КАК СИБАНК обслужва всичк иклонве на КАТ и МВР че и полицаите ме задължават там да внасям пари, че ене можело от друга банка, там момичетата ги знаели сметките....
Питах те и за ТИМ...
И за още мога да попитам, ама...

Аз за разлика от теб не отговарям на въпроси, на които не съм компетентен, а ти гарантирам, че не ти се случва доста често да идваш до София.
Ако се мислиш за вечната опозиция и че си винаги прав ще ти кажа, че в много от случаите излизаш един дървен философ... :idea:

@СОНДЬОРА
Може би само метрото... :idea: Той ако беше толкова добър нямаше да го съдят... :idea:
Последна промяна WilliamsF1Team на 15 Дек 2008, 15:19, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2008, 15:18

Ja,
То е съвсем ясно че ще променят избирателния закон когато стане ясно че системата му не работи.
Но как... Вече не знам.
Може да въведат мажоритарни или смесени избори.
Може да сложат минимум на гласувалите за действителни избори...
Но ще го променят, в това съм убеден. Никой няма да ги остави да управляват държава с 10% активност на избори.
Или поне ако някой отвътре ги остави, никой отвън няма да ги остави.

Поздрави!

WilliamsF1Team,
Много си надъхан нещо за бате ти Бойко, батенце, та чак неудобните истини не искаш да слушаш и избиваш настрани. Ше ти излезе пяна на устата още малко...
Ок. Нека съм дървен философ в дървените философски теми, не ми пречи. Важното за мен е в другите да съм на мястото си.
Последна промяна D3BEP на 15 Дек 2008, 15:25, променена общо 2 пъти

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 15 Дек 2008, 15:23

Ебати яката тема :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата