За кой ще гласувате на парламентарните избори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате на изборите за парламент през 2009 година?

ГЕРБ
84
34%
Атака
42
17%
БСП
15
6%
НДСВ
4
2%
ДПС
1
0%
СДС
6
2%
ДСБ
12
5%
БЗНС
0
Няма гласували
ВМРО
6
2%
Друга партия
7
3%
Няма да гласувам!
68
28%

Общо гласове : 245
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Дек 2008, 1:34

bobi_maxo написа:... Би ли ми обяснил как НЕ гласуването е довело до това? ...

Бих, написал съм го няколко пъти по-нагоре. Когато няколко партии имат 100% сигурни гласоподаватели всяко едно негласуване за друга партия ще е в тяхна полза. Атака са в парламента защото хората не гласуваха за никой друг и малкото гласове им стигнаха... Същото се отнася и за ДПС.

D3BEP написа:
ja написа:
D3BEP написа:Предложи ми ЗА КОЙ да гласувам.

Има ли значение какво аз ще ти предложа? Ти ако до сега не си ме разбрал какво искам да кажа...

И какво се иска от мен? Междувременно да съм възприел твоята съвест и твоята ценностна система?

Питах те. Па кте питам. За ДПС те разбрах.
КАЖИ МИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ ???!?!?!

Ок, като си ме разбрал за ДПС, кажи ми защо още смяташ да не гласуваш? Искаш ли ДОган да е министър претседател?

Иначе аз няма да ти кажа за кой да гласуваш, за мен е важно да гласуваш. Още повече, че доста активно се изказваш по политическите теми във форума. Значи трябва да има все някой добър политик за теб.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Дек 2008, 10:05

ja написа: Още повече, че доста активно се изказваш по политическите теми във форума. Значи трябва да има все някой добър политик за теб.
Няма такава логика според мен!Аз бих питал същото,и не само теб,ами всеки ,който казва че трябва обезателно да се гласува...Аджеба за кого :?: :?: :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2008, 10:16

ineedmoney написа:
аз ще ти кажа ДЗВЕР понеже другите явно не искат да дадът предложение

изхождайки от факта че не харесваш нито една политическа сила в момента отиди и гласувай за всички...тоест пусни невалидна бюлетина или напиши "е*ал съм ви майката на всички" върху бюлетината!
така хем ще си гласувал хем ще си изказал мнението си!

кво ще кажеш?

Туй съм го направил вече няколко пъти.
Даже съм им отправял "послание" от бюлетината. И други с мене.
После слушам по медиите.

"Голем брой невалидни бюлетини. Явно на хората не им стига акъла и образованието да попълнят правилно една бюлетина."

С което, естествено, само още повече ме дразнят и мотивират да не гласвам.

Ja написа:Иначе аз няма да ти кажа за кой да гласуваш, за мен е важно да гласуваш.

Ама ти искшa аз да те разбера, а ти да си дереш твоето до последно и все да си отгоре.
Нали се сещаш, че в момента драпаш за личното ми право да гласувам или да не гласувам?
И да, имам доста ясна представа и мнение и за политиците, и за политиката. И нищо не ми пречи да го изказвам.
И това, което съм избрал, отново е мнение и позиция. Не че урните ми са ми далече, даже вероятно ше водя някоя и друга секция. Ако поискам.

Туй, че некой келеш видел рекламен видеоклип на некой корав политик и чул че "турците ша ни превземат" и тръгнал да гласува, не го прави нито по - отговорен гражданин, нито с по - ясна гражданска позиция, нито полезен за държавата ,а още по - малко да ме учи мене.

Та, пак ти казвам, Яворе. Заради другите теми и друг човек аз имам сравнително добро мнение за тебе. Тука и в долната тема се напъваш много яко да го развалиш. Твой проблем.
Само че аз имам различни от тебе ценностна система и морал, която ми е дала ясен отговор на поставения въпрос.
И ТОЙ Е ДА НЕ ГЛАСУВАМ.
Ти си седнал и ми говорши некви... принципни работи дето са между бошлаф, пропганда и обиди и ме напъваш да гласувам.
Ок, приятелю, ама аз няма как да си дам отговор на въпроса ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ. Нямам такъв отговор. Няма и да имам.
Та след като ти се напъваш в тая насока, не виждам кво си се запънал каот магаре на мост?

Ти вече ми наруши правата. Скачаш ми заради избора ми, наричаш ме турчин(което явно според теб е обида) и алабала.
Не виждам от какво се плашиш тогава.
КАЖИ МИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ.
Кажи ми бате. И ше отида и ше гласувам за него. След като толкова си се запънал.

Предложението важи само за тебе.
И само ако го напишеш ТУК.

ПП. СКИСА, бате, гледаш ли ги работите.... Питаш с какво било по - добро стария режим. Еми ето бате. И при стария режим изборите бях нагласени, ама поне не бяха насъскани всички хора да те направят леш ако решиш да не участваш в цирка.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 15 Дек 2008, 10:44

Всички вие сте за лекар..
Като почнем от резултатите в анкетата и стигнем до слабоумните ви писания мисля че е време за емиграция
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 15 Дек 2008, 12:37

И аз мисля като теб, колега. Само че и в чужбина взе да става яко дърво :confused:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 15 Дек 2008, 12:53

Nasti написа:Като почнем от резултатите в анкетата и стигнем до слабоумните ви писания мисля че е време за емиграция

+1

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Дек 2008, 13:11

Дзвер, пак ше ти кажа, аз също съм на мнение, че човек ако не намира достоен кандидат не трябва да гласува, но това на последните избори доказа, че е грешно понеже партии с малък електорат влязоха в парламента а пък ДПС направо си взе власта...

За това ми се иска в България да гласуват всички не само хора с основно и пенсионери.

А за кой да се гласува как да ти кажа като и аз още незнам за кой ще гласувам... Просто съм сигурен че ще го направя.

Този спор го водих с мой приятели на миналите избори, само че аз бях от твоята страна.

И да си турчин и да не си, ми е все тая не съм искал да те обиждам, просто питах.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 15 Дек 2008, 13:39

Аз нямам идея за кой ще гласувам, защото всичките се от един дол дренки, занм , че съм против бсп и дпс. Но ще гласувам със сигурност. Не ми харесва идеята да ни управляват хора избрани от пенсионери и турци. Нямам нищо против пенсионерите но на тях вижданията са им бая остаряли и освен бкп нищо друго не виждат

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Дек 2008, 14:08

Винаги гласувам... На тези избори... вероятно ей така, поради липса на симпатии към Атака, Герб и прочие...малко като за спорта и заради старата СИНЯ идея... ще е СДС :confused: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Дек 2008, 14:12

Apassionata написа:Винаги гласувам... На тези избори... вероятно ей така, поради липса на симпатии към Атака, Герб и прочие...малко като за спорта и заради старата СИНЯ идея... ще е СДС :confused: :mhihi:
точно...за да може повечето висши там да са милионери,един-двама милиардери и шефа на СДС да кара мазерати,Рейндж Спорт и други екстри :) Няма проблем ,не трябва да завиждаме на "успелите" :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 15 Дек 2008, 14:17

Bogat-Beden написа:точно...за да може повечето висши там да са милионери,един-двама милиардери и шефа на СДС да кара мазерати,Рейндж Спорт и други екстри :) Няма проблем ,не трябва да завиждаме на "успелите" :lol:

Това на фона на Доган си е направо НИЩО.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Дек 2008, 14:21

Bogat-Beden написа:
Apassionata написа:Винаги гласувам... На тези избори... вероятно ей така, поради липса на симпатии към Атака, Герб и прочие...малко като за спорта и заради старата СИНЯ идея... ще е СДС :confused: :mhihi:
точно...за да може повечето висши там да са милионери,един-двама милиардери и шефа на СДС да кара мазерати,Рейндж Спорт и други екстри :) Няма проблем ,не трябва да завиждаме на "успелите" :lol:

Виж, Сладък, хахахах, знаеш ли колко ме интересува кой какво кара. Ако ще и на летящи чинии да се качат... Интересува ме АЗ какво карам... И да, не съм от типа хора, които нон-стоп гледат завистливо в паничката на съседа. Всеки, който е постигнал някакво ниво, взел си е скъпа кола и прочие, заслучава някакво уважение. Друг е въпроса как е стигнал до там. Може да не е с най-чистите средства, но със сигурност има нещо в главата. И още нещо... малко ми омръзна да чета нон-стоп как винаги някой ни бил виновен за "положението". Аман от плюене и обвинения... :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Дек 2008, 14:40

Ще гласувам с празна бюлетина :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2008, 14:45

ja написа:А за кой да се гласува как да ти кажа като и аз още незнам за кой ще гласувам... Просто съм сигурен че ще го направя.

Туй е баси странната философия.

Викат ме да ме е*ат отзаде. Мога да си избера с кой х*й да ме е*ът. Аз не харесвам никой х*й, обаче ше отида и ше си избера х*я, щото требва да има секс !!!

Жалко, че не поиска да ми посочиш за кой да гласувам... Щото имах ясна идея защо те карам. Ти схвана ли я?
Би трябвало... Щото като те слушам, ти си тично от тези, които бих искал да накарам да се замислят какво аджеба правят. А и много се дърпаш от това, което те карам...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Дек 2008, 14:57

Не съм чел темата, ма само факта, че има 34 гласа за АТАКА... за тоя ненормалник.... направо без коментар.... :roll: :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата