~kuki~
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
~kuki~
Mom4eta, imam edin neudoben v~pros ...
biagali li ste niakoga na kuki ? kakvo se slu4i ?
kakvo vi e mnenieto po toia v~pros : koga si struva i koga ne ?
s kakva skorost spored vas ti vijdat nomera ? ako ti vidiat nomera i te podgoniat no ne te hvanat ~ kak e nai-dobre da post~pish ?
~ k~de e granicata mejdu buntarstvoto i bezumieto ~
temata e malko na r~ba na zakona ta ako moderatora reshi da ia mahne ~ niama da se razs~rdia ~
no kato cialo mi se struva 4e tia shte s~d~rja i niakoi otrezviavashti neopitnite entusiasti istorii
~SPEEED CHASE~

biagali li ste niakoga na kuki ? kakvo se slu4i ?
kakvo vi e mnenieto po toia v~pros : koga si struva i koga ne ?
s kakva skorost spored vas ti vijdat nomera ? ako ti vidiat nomera i te podgoniat no ne te hvanat ~ kak e nai-dobre da post~pish ?
~ k~de e granicata mejdu buntarstvoto i bezumieto ~
temata e malko na r~ba na zakona ta ako moderatora reshi da ia mahne ~ niama da se razs~rdia ~
no kato cialo mi se struva 4e tia shte s~d~rja i niakoi otrezviavashti neopitnite entusiasti istorii
~SPEEED CHASE~

~karmapa chenno~
Re: ~kuki~
хаах че те изобщо не те гонят.... ако си с бмв... тактично отвиваш малко лявата лампа дет осветява номера и хич да не ти пука!! Само за ноща става вапрос де... Дори и да те подгонят (няма такъв шанс) спираш си наи-културно и казваш - стори ми се че сте лъжеполицаи през ноща колко хора пребиха и ограбиха в България, ето кат ме погнахте веднага спрех... 100% -ништо няма да кажат!!!! При тфа ако са на магистрала нямат право да седат зад тунелите, а само кадето има караулки! Но сега пък от 2003 има маи нов закон излезал които им позволявал само ако били с тиа бъгавите Астри и се водели магистрална полициа уж... Но АКО НЯМАТ ТИЯ ЗЕЛЕНИТЕ ДРЕХИ ДЕТ СВЕТАТ, ПОЛИЦЕИСКА КОЛА ОПЕЛ АСТРА С ОТЛИЧИТЕЛНИ БЕЛЕЗИ - може да не им спреш наи-спокоино!
иначе през деня само 1-2 пъти не съм спирал и то щото неможех...
последния път на Ботевград беха точно зад ония опасния завои дето измре половин България на него (в това число и един мои приятел) и мерат скорост представи си!! аз задминавам един ТИР и излизам веднага след завоиа малко пред тира в лявото платно, и оня ми кима със слънчогледа да спирам.... Тоа селянин луд ли беше само неразбрах????? отляво, отново да мина пред тира по тфа надолнище и да спра отдиасно???!??? бях с МБ буса (дизел) ама изобщо не ебах да им спирам, и те не ме подгониха, щото ако беха щех да спра и да му тегла едина такава маина на тоа селю че щеше да я запомни завинаги!
иначе през деня само 1-2 пъти не съм спирал и то щото неможех...

последния път на Ботевград беха точно зад ония опасния завои дето измре половин България на него (в това число и един мои приятел) и мерат скорост представи си!! аз задминавам един ТИР и излизам веднага след завоиа малко пред тира в лявото платно, и оня ми кима със слънчогледа да спирам.... Тоа селянин луд ли беше само неразбрах????? отляво, отново да мина пред тира по тфа надолнище и да спра отдиасно???!??? бях с МБ буса (дизел) ама изобщо не ебах да им спирам, и те не ме подгониха, щото ако беха щех да спра и да му тегла едина такава маина на тоа селю че щеше да я запомни завинаги!
Последна промяна DA WOLF на 04 Фев 2003, 12:56, променена общо 1 път
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Re: ~kuki~
bip написа:temata e malko na r~ba na zakona ta ako moderatora reshi da ia mahne ~ niama da se razs~rdia ~
че защо па да се маха тая тема???? тука е демократична държава - те са 'закона' - ние потърпевшите от техните измислени "закони" , можем да си пише квото си искаме!!! Още повече в чужди форуми не веднаж сме чели за police chase....
DaWolf

.jpg)

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Аз пък очевидно имам някакъв странен късмет - откакто съм станал шофьор не са ме спирали куки, даже и за проверка. Вярно че това до голяма степен се дължи на антирадара, но все пак си го смятам и за късмет.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Един написа:Аз пък очевидно имам някакъв странен късмет - откакто съм станал шофьор не са ме спирали куки, даже и за проверка. Вярно че това до голяма степен се дължи на антирадара, но все пак си го смятам и за късмет.
е твоят касмет явно е противоположност на моя... мен видят ли ме с кфато и кола да съм, ако ще и 5 човека да са спрели преди мен - спират И мен - задължително!
DaWolf

.jpg)

Един написа:Аз пък очевидно имам някакъв странен късмет - откакто съм станал шофьор не са ме спирали куки, даже и за проверка. Вярно че това до голяма степен се дължи на антирадара, но все пак си го смятам и за късмет.

kak taka be 4ovek ? ? ?
ot kolko vreme si shofior ? i kolko si karal ? napravo neveroiatno mi zvu4i ???? ama se radvam za teb !

~karmapa chenno~
~
Da Wolf, dano taka smiatat i kukite za BMW-tata : da ne ni spirat :
predi karah edno e30 s pernishka registracia : v sofia : niama da ti kazvam : kato leshoiadi na m~rsha se f~rliaha policaite : i vseki p~t b~rkat ~ roviat. luda rabota ... a za lampata : na men otzad ne mi sveti ednata lampi4ka na nomera naistina ....
4akam oshte mnenia i spodeliane na opit : interesna e temata dosta
====
inak da Wolf-a ve4e se izkaza za edna uslovna pris~da

predi karah edno e30 s pernishka registracia : v sofia : niama da ti kazvam : kato leshoiadi na m~rsha se f~rliaha policaite : i vseki p~t b~rkat ~ roviat. luda rabota ... a za lampata : na men otzad ne mi sveti ednata lampi4ka na nomera naistina ....
4akam oshte mnenia i spodeliane na opit : interesna e temata dosta
====
inak da Wolf-a ve4e se izkaza za edna uslovna pris~da

~karmapa chenno~
BMW_POWER написа:Не знам какъв е гъдела да не спреш
ne mislia 4e e to4no g~del
BMW_POWER написа:по време на акция - ще си имаш работа с:
mda spirali sa me s niakvi kalashnici bez priklad : izlizah na magistralata ot niakvi zabutani sela : i iavno se beshe slu4ilo neshto : shtoto biaha zavardili ulicata ~ spreli napriako : i s naso4en silen fener : dosta otv~d normalen r~4en fener. : kato poiskaha da izliazat horata ot zadnata sedalka : a vs~shnost po4naha da izlizat hora ot prednite sedalki 4e da napraviat miasto na tia otzad [ e30 coupe ] i se napregnaha zverski mom4etata

dobre 4e im izd~rjaha nervite vs~shnost

~karmapa chenno~
ебаси невероятното е това, явно караш доста внимателно, знам ли

DA WOLF написа:е твоят касмет явно е противоположност на моя... мен видят ли ме с кфато и кола да съм, ако ще и 5 човека да са спрели преди мен - спират И мен - задължително!
И при мен е така!!!

Не знам за вас, но според мен да те спрат робокопи е най-гадния начин да дадеш 10лв и да изгубиш 10 мин..

С тва работа да си нямаш, имам същия но малко по нов модел (оксидиран) - НЕ ПРОЩАВА ПОВЯРВАЙТЕ МИ
Но иначе откакто карам кола или мотор или к'вото и да е на магистарала не спирам докато не ме подгониат с патрулка, с лампи, с сирени и всичките му чудесии. Бягал съм им няколко пъти но ако някои реши да им бяга, ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ направете си сметка каде им бягате, ако е в голям град вероятността да ви хванат е много голяма с каквато и кола да сте.
Много зависи къде сте. На нощните състезания по едно време ни бяха погнали от всякъде, извън София не им спирах изобщо ама на Бояна си ни згащваха като пилци. :roll2:
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСЕКИ КОИТО Е РЕШИЛ ДА НЕ СПИРА НА КУКИТЕ, НО СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКАТА

Но иначе откакто карам кола или мотор или к'вото и да е на магистарала не спирам докато не ме подгониат с патрулка, с лампи, с сирени и всичките му чудесии. Бягал съм им няколко пъти но ако някои реши да им бяга, ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ направете си сметка каде им бягате, ако е в голям град вероятността да ви хванат е много голяма с каквато и кола да сте.
Много зависи къде сте. На нощните състезания по едно време ни бяха погнали от всякъде, извън София не им спирах изобщо ама на Бояна си ни згащваха като пилци. :roll2:
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСЕКИ КОИТО Е РЕШИЛ ДА НЕ СПИРА НА КУКИТЕ, НО СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКАТА

Последна промяна WOLFCUD на 04 Фев 2003, 15:51, променена общо 1 път
Lud umora nemaaaa.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
bip написа:kak taka be 4ovek ? ? ?
ot kolko vreme si shofior ? i kolko si karal ? napravo neveroiatno mi zvu4i ???? ama se radvam za teb !
Книжка имам от август 2000г. минал съм около 25000км.
ivo написа:ебаси невероятното е това, явно караш доста внимателно, знам ли
Честно казано не съм от най внимателните - не издържам да карам с 90
Имам и едно ПТП, ама тогава си бях виновен и не съм търсил КАТ, пък и шофьора на ТИР-а бързаше и не направи проблем. Тогава от Бяла (Русенско) До Варна се прибрах с нагънат ляв калник и врата и пак не ме спряха - само на две места ме гледаха с интерес.
Пожелавам такъв късмет на всички.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Аз по принцип винаги спирам ..., но ако тръгнат да ме спират нощем извън града не връщам газта чудо да стане - вземе ме очешат някъде! Макар, че откато имам радар не са ме спирали за превишена скорост
Един път не спряхме с един познат на връщане от София бяхме с Е46 320 Coupe и подминахме палката, след което продължихме да поддържаме 200/240 ... никой не ни подгони?!
[/i]

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Спирам им само в градовете или на караулките иначе ги пускам да пасат
Веднъж са ме гонили и то аз не бях забелязал, че ме гонят. Спряха ме на караулката преди Перник и викат що бягаш на колегите и аз гледам така
след 10 минути се носи няква жигула и вика гониме те от павлово

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4