E46 - оферта от Тояга
Модератор: Icco
9 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
E46 - оферта от Тояга
искам да обсъдя с вас следната оферта, която ми направиха от Тояга:
Е46-ца, 2003 г с оригинална навигация 16х9 - свири гадно!
офертата е следната: двукомпонентни системи фокал отпред и отзад, които да заменят стандартните колонки; изолационни листове, кабели....до тук прибл. 1400 лева
ако има изход от предусилвател (вероятно има) + 400-500 лева за осулвател към цялата сметка.
та тотала е към 2000 лева.
как ви звучи това нещо? разумно ли е или не?
PS- момчето, което ми направи офертата в Тояга беше много коректен и очевидно си разбира от работата
Е46-ца, 2003 г с оригинална навигация 16х9 - свири гадно!
офертата е следната: двукомпонентни системи фокал отпред и отзад, които да заменят стандартните колонки; изолационни листове, кабели....до тук прибл. 1400 лева
ако има изход от предусилвател (вероятно има) + 400-500 лева за осулвател към цялата сметка.
та тотала е към 2000 лева.
как ви звучи това нещо? разумно ли е или не?
PS- момчето, което ми направи офертата в Тояга беше много коректен и очевидно си разбира от работата

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Зависи има focal от 100лв има и от 400лв.Въпреки това 1400лв нещо ама хич не мога да ги видя в 4 фокала и 10 метра кабел
Все хубави неща съм чувал за Тояга ама за тая цена никога няма да стъпя там.Вярно е че труда трябва да се цени ама 700лв труд множко ми се виждат.Дай модел на тия фокали да ги видим поне кои са.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- alexsch
- ентусиаст
-
ми модели не мога да кажа конкретно. момчето ми ги показа на живо. едните бяха към 400 лева (предните) задните бяха към 500+ ....останалото е за един материал- динамит- дето служи за звукоизолация, кабели, подложки, труд.....не знам. и на мен ми де види висока цената, та затова питам!
- alexsch
- ентусиаст
-
....т.е. в Е46-ца качествена (или поне прилична) музика не може да се направи , или поне не и при разумно ниво на цените- така ли? 

- alexsch
- ентусиаст
-
Като може
- кажи ковкретно как къде и колко, че съм се меракландисал да си правя музика. ама 2К ми се видят малко множко...

- alexsch
- ентусиаст
-

дайте нещо по-народно!
- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
alexsch написа::shock: абе хора?!?! какви ги говорите вие! на мен 2000 лева ми се видят много, а вече отидахме на 2200....да не говорим това 10-тина дни без кола ми звучи като 10-тина дни без крака....![]()
дайте нещо по-народно!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122586
Пак е скъпо ама ще е по бързо и с повече екстри

alexsch написа:Като може- кажи ковкретно как къде и колко, че съм се меракландисал да си правя музика. ама 2К ми се видят малко множко...
Моята концепция няма да ти хареса, а и ми е писнало да повтарям едни и същи неща. В общи линии Марио ти каза как се прави. За по-малко пари просто ще си избереш по-евтини говорители. И като казвам да си избереш - значи не да питаш някой и той да ти каже този или онзи говорител, че е добър, а да тръгнеш по магазините и да слушаш наред. И като ти хареса дадено звучене и цената ти допада, тогава да попиташ тук дали този говорител става за съответната цел.
9 мнения
• Страница 1 от 1