Теч на масло - помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_police
- Потребител
-
Теч на масло - помощ
Колеги губи масло от известно време 520 ката .бях в м кар и там ми казаха че избила няква тапа на масленото тяло. казаха че редовно се случвало с Е39 и нямало оправне - трябва нова и пак голяма цифра обявиха. някав съвет на някой случвало ли му се е
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Къде е тая тапа, къде се намира. Не може да няма оправяне. И какви са тия цени, мамка им ненахранена. 

- BMW_police
- Потребител
-
Отново пиша за същия проблем , тъй като вече е наложително да се реши.
Някой свалял ли е това маслено тяло да се пробва с тая тапа/ Там бил някакъв клапан маслен доколкото разбрах , пада се зад казанчето на хидравликата малко по надолу .Гелда към купето и е с диаметър околко 2,5 см и яко ми тече от нея. В камор искат около 600 лв за това тяло .та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем и как се отстранява и въобще може ли да стане.
Благодаря Моля давайте съвет спешно!!!
Някой свалял ли е това маслено тяло да се пробва с тая тапа/ Там бил някакъв клапан маслен доколкото разбрах , пада се зад казанчето на хидравликата малко по надолу .Гелда към купето и е с диаметър околко 2,5 см и яко ми тече от нея. В камор искат около 600 лв за това тяло .та въпроса ми е някой имал ли е такъв проблем и как се отстранява и въобще може ли да стане.
Благодаря Моля давайте съвет спешно!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1