За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ja написа:Доган... свестенНедей така бе човек.
Казах свестен лидер.
Имам предвид, че единствен от всички той прави нещо за хората от партията си.
Останалите са просто подставени лица или отявлени разбойници, които нищо свястно за никого не са направили.
Което не значи, че Доган действително не е фактор, който работи срещу мене и тебе.
Ама проблема е че и останалите са такива, а просто правят него обществено достояние.... За да ви накарат от страх от него да гласувате за тях...
А то е същи х*й, сaмо че с друг цвет. Ама пак е отзаде.
И като ни е*ат догодина, ше имат и оправдание ."Народът ни подкрепя".
Мерси, но нема да съм аз.
Последна промяна D3BEP на 14 Дек 2008, 16:15, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:ja написа:Доган... свестенНедей така бе човек.
Казах свестен лидер.
Просто не се изказвай неподготвен

За доган тече една ебавка, че има стрелбище в къщата си, мисля си наясно за какво става въпрос...
А ако имаш поне малка представа какъв е реда и охраната на сарая на доган няма да се зачудиш защо умря "мъжката секретарка". Лека му пръст на човека...
Та не говори врели и некипели...
D3BEP написа:ja написа:Доган... свестенНедей така бе човек.
Казах свестен лидер.
Останалите са просто подставени лица или отявлени разбойници, които нищо свястно за никого не са направили.
Което не значи, че Доган действително не е фактор, който работи срещу мене и тебе.
Ама проблема е че и останалите са такива, а просто правят него обществено достояние.... За да ви накарат от страх от него да гласувате за тях...
А то е същи х*й, сaмо че с друг цвет. Ама пак е отзаде.
И като ни е*ат догодина, ше имат и оправдание ."Народът ни подкрепя".
Мерси, но нема да съм аз.
Е как няма да ме е страх бе човек? Аз не искам да ме управляват хора спечелили с гласовете на циганите, които немат и основно...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Тука ти може и да си по - запознат от мене. Аз никога не съм влизал в сарая на Доган, веднъж съм разглеждал един негов хотел...
За стрелбището не знам... Би било тъпо ако е истина, а Доган не е тъп. Не е и първият политик, който се занимава с насилия и убийства, но не вярвам да го прави така директно.
Факт е за мене обаче, че колкото пешлемета от ДПС познавам, всите са никой, леко аграмотни, обаче всите имат земя на село, напрайха по 5 фирми, управители са тука, там, имат тотопунктове, еврофутболи, дюнери, кебапчийници, всичкото на държавни или общински земи.
Тва пада от космоса, ша знайш... Доган нищо не е направил за тех.
Това ги прави реално твърд електорат. И нашата омраза.
Само дето "нашите" лидери и толкова не са направили за нас.
Та ше ми обясниш ли как туй да ме мотивира да одя да гласувам против Доган и за нашите? Поне вместо да ме плашат с него, от него пример да вземат!
Само той си храни хората. С наши средства, естествено, ама другите лапат и повече, па нищо не връщат.
За стрелбището не знам... Би било тъпо ако е истина, а Доган не е тъп. Не е и първият политик, който се занимава с насилия и убийства, но не вярвам да го прави така директно.
Факт е за мене обаче, че колкото пешлемета от ДПС познавам, всите са никой, леко аграмотни, обаче всите имат земя на село, напрайха по 5 фирми, управители са тука, там, имат тотопунктове, еврофутболи, дюнери, кебапчийници, всичкото на държавни или общински земи.
Тва пада от космоса, ша знайш... Доган нищо не е направил за тех.
Това ги прави реално твърд електорат. И нашата омраза.
Само дето "нашите" лидери и толкова не са направили за нас.
Та ше ми обясниш ли как туй да ме мотивира да одя да гласувам против Доган и за нашите? Поне вместо да ме плашат с него, от него пример да вземат!
Само той си храни хората. С наши средства, естествено, ама другите лапат и повече, па нищо не връщат.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Къв Доган кви 5 лева бее къв лидер,кво ДПС полудяхте ли ДПС и Доган в Турция,няма място турчин в Българския парламент къвто и лидер да е там
България на българите
Дзвер, ти не си добре,не те знам къв си с кво се занимаваш ама не си в час батенце
България на българите
Дзвер, ти не си добре,не те знам къв си с кво се занимаваш ама не си в час батенце
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мдаа....!!! и си поглаждам белата брада!!!
вичка!! не ме псувай ,щото гласуването е право и ако искам ше го употреба,а ако реша ,че нема-нема! не ми пука за турци,мангали и други...!! ако няма добра алтернатива и избор-няма да си дам гласа-това е мое решение....!! отделно явор е напълно прав,че ако имаше закон като не се яват 50% да гласуват да се касират изборите щеше да е добре,щото ако требваше щехме да въртиме половин година,но накрая да се избере правилният.
дзверо,толкова изопачена история за 97ма може да измисли само комунизма!!!!!! просто няма такъв филм....!! овъртехте историята за ония 50г са почнахте и за тия по-близките ,па и не ви е срам!!! чак ме е яд да споря-се едно го разказвате на некои ,дето са били на марс през времето на виденов,орион,веска и целата далавера....!!!
радостно е ,че засега само двама са застъпниците на червената напаст от тва ,което прочетох,но да не забравяме ,че бабите трудно влизат в нета....!! разчитам да измрат повече през зимата от тех, та да възстановим малко поне равновасието. щото мангали или изкукали старци е еднакво вредно да гласуват....!!!
специално ще отделя внимание на доган...!! ако тоя се беше родил чист българин,а не турчин щеше да е много хубаво и с удоволствие щях да гласувам за партията му...!! сега просто няма как ,защото не защитава моите интереси ,но иначе е голем политик....!!!
в крайна сметка засега нямам фаворит ,но се оглеждам и ако реша ще ида тоя път и то заради червените и лудите от атака ,а не заради турците толкова......!!!!
атака....!! тва е една хубава идея-леко агресивна и не по вкуса ми крайна ,но за съжаление е яхната от манафи,откровено ненормални и педофили и няма как да ме приобщят в редиците си.......!!! волен наистина е болен човека-не му е добре.
за да отговоря на въпроса по темата ще кажа ,че единствените ,за които никога.....,ама никога не бих гласувал ,та ако ще и главата на дръвника да ми сложат са червените и турците. тва са два гада,които са ни мачкали и тормозили-едните 500 , другите 50 + сега още години и само за тях няма как да гласувам. всичко останало е приемлив компромис,но засега изчаквам.....!!!
бойко казва доста верни и правилни неща,както и волен,но в по-нормален вид. друг е въпроса дали ще ги изпълни ,а аз некакси не му вярвам ,както и на царя не вярвах.....!!!
и в заключение всеки трябва да гласува според тва,което ще му е добре на него. да си гледа представителите и да реши кои ще доведат най-добрата за него лично политика. тва е решението.
вичка!! не ме псувай ,щото гласуването е право и ако искам ше го употреба,а ако реша ,че нема-нема! не ми пука за турци,мангали и други...!! ако няма добра алтернатива и избор-няма да си дам гласа-това е мое решение....!! отделно явор е напълно прав,че ако имаше закон като не се яват 50% да гласуват да се касират изборите щеше да е добре,щото ако требваше щехме да въртиме половин година,но накрая да се избере правилният.
дзверо,толкова изопачена история за 97ма може да измисли само комунизма!!!!!! просто няма такъв филм....!! овъртехте историята за ония 50г са почнахте и за тия по-близките ,па и не ви е срам!!! чак ме е яд да споря-се едно го разказвате на некои ,дето са били на марс през времето на виденов,орион,веска и целата далавера....!!!
радостно е ,че засега само двама са застъпниците на червената напаст от тва ,което прочетох,но да не забравяме ,че бабите трудно влизат в нета....!! разчитам да измрат повече през зимата от тех, та да възстановим малко поне равновасието. щото мангали или изкукали старци е еднакво вредно да гласуват....!!!
специално ще отделя внимание на доган...!! ако тоя се беше родил чист българин,а не турчин щеше да е много хубаво и с удоволствие щях да гласувам за партията му...!! сега просто няма как ,защото не защитава моите интереси ,но иначе е голем политик....!!!
в крайна сметка засега нямам фаворит ,но се оглеждам и ако реша ще ида тоя път и то заради червените и лудите от атака ,а не заради турците толкова......!!!!
атака....!! тва е една хубава идея-леко агресивна и не по вкуса ми крайна ,но за съжаление е яхната от манафи,откровено ненормални и педофили и няма как да ме приобщят в редиците си.......!!! волен наистина е болен човека-не му е добре.
за да отговоря на въпроса по темата ще кажа ,че единствените ,за които никога.....,ама никога не бих гласувал ,та ако ще и главата на дръвника да ми сложат са червените и турците. тва са два гада,които са ни мачкали и тормозили-едните 500 , другите 50 + сега още години и само за тях няма как да гласувам. всичко останало е приемлив компромис,но засега изчаквам.....!!!
бойко казва доста верни и правилни неща,както и волен,но в по-нормален вид. друг е въпроса дали ще ги изпълни ,а аз некакси не му вярвам ,както и на царя не вярвах.....!!!
и в заключение всеки трябва да гласува според тва,което ще му е добре на него. да си гледа представителите и да реши кои ще доведат най-добрата за него лично политика. тва е решението.
Малцинствата гласуват защото са прости. При тях няма негласувал, понеже им е наложено да гласуват, дали с кебапчета или с пари, или само с внушение, все едно.
Така наречените социалисти пък имат електорат, който гласува по навик. При тях има една партия и това е "ПАРТИЯТА" за нея си гласуват после си псуват, мърморят ама на изборите пак пускат червен вот.
Другите силни са националистите. Те на думи са силни, на действия ги нема никакви. Обаче на избори гласуват. Въпроса при тях е, че техния глас е в следствие от неправилно водена политика на управляващата партия и сътоветно разделя вота на Българските партии, което по никакъв начин не вреди на ДПС.
И понеже остават гласоподаватели,които според мен са по-интелигентни от предно изброените си мисля, че точно тези хора трябва да гласуват по някакъв начин, който да промени политическата ситуация у нас.
Закона, който аз си мечтая да се приеме, при който ако няма 50% гласували от избирателите в държавата изборите да се касират явно няма да се приеме и ние, като малко по-умни би трябвало да реагираме според ситуацията а не да го чакаме... Това е основната причина поради която аз ще гласувам, защото ако не гласувам давам все по-голям шанс основно на ДПС и след това на БСП или на Атака.
И не мислете, че ако не дадете глас някой ще го разбере (ще го разберът ако се касират изборите), сега ако не дадем глас единственото, което правим е да оставиме хора като Доган във парламента...
Така наречените социалисти пък имат електорат, който гласува по навик. При тях има една партия и това е "ПАРТИЯТА" за нея си гласуват после си псуват, мърморят ама на изборите пак пускат червен вот.
Другите силни са националистите. Те на думи са силни, на действия ги нема никакви. Обаче на избори гласуват. Въпроса при тях е, че техния глас е в следствие от неправилно водена политика на управляващата партия и сътоветно разделя вота на Българските партии, което по никакъв начин не вреди на ДПС.
И понеже остават гласоподаватели,които според мен са по-интелигентни от предно изброените си мисля, че точно тези хора трябва да гласуват по някакъв начин, който да промени политическата ситуация у нас.
Закона, който аз си мечтая да се приеме, при който ако няма 50% гласували от избирателите в държавата изборите да се касират явно няма да се приеме и ние, като малко по-умни би трябвало да реагираме според ситуацията а не да го чакаме... Това е основната причина поради която аз ще гласувам, защото ако не гласувам давам все по-голям шанс основно на ДПС и след това на БСП или на Атака.
И не мислете, че ако не дадете глас някой ще го разбере (ще го разберът ако се касират изборите), сега ако не дадем глас единственото, което правим е да оставиме хора като Доган във парламента...
Последна промяна ja на 14 Дек 2008, 18:39, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Skisa,
Бате, ти одиш, одиш, пак призрака на комунизма та ощипе по гъза...
Аз пък мисля, че с таа реституция у Софето ти имаш в рода си не по малко отявлени комунисти, ама както и да е. Щом си казал. Комунизма е виновен, а па я съм комунизма...
Баш ти си тоя, дето си облажил от новото време, та чудно ли е, че не намираш грешки? Комунистите бате направиха долара 3000 лв. обаче после додаха демократите и го напрайха 1000 веднага...
А икономистите и историците викат, че тия работи не са сефте, имало ги е в Юго и на други места и навсекъде са от СВЕТОВНАТА БАНКА, която доде баш с демократите и оново еврейче с псевдонима Стефан Софиянски. И Ибан Костов подиря му.
Пред иседмица написа тва.
Сега? Сега не те разбрах. Май за бат Бой пишеш.
Бате, ти одиш, одиш, пак призрака на комунизма та ощипе по гъза...
Аз пък мисля, че с таа реституция у Софето ти имаш в рода си не по малко отявлени комунисти, ама както и да е. Щом си казал. Комунизма е виновен, а па я съм комунизма...
Баш ти си тоя, дето си облажил от новото време, та чудно ли е, че не намираш грешки? Комунистите бате направиха долара 3000 лв. обаче после додаха демократите и го напрайха 1000 веднага...
А икономистите и историците викат, че тия работи не са сефте, имало ги е в Юго и на други места и навсекъде са от СВЕТОВНАТА БАНКА, която доде баш с демократите и оново еврейче с псевдонима Стефан Софиянски. И Ибан Костов подиря му.
Пред иседмица написа тва.
SKISA написа:съжалявам-не гласувам ако нема за кой....!!! тоя номер с най-малкото зло не ме кефи и го пропускам. ако реша ,че има за кой -ше ида....
Сега? Сега не те разбрах. Май за бат Бой пишеш.
Последна промяна D3BEP на 14 Дек 2008, 18:43, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:А икономистите и историците викат, че тия работи не са сефте, имало ги е в Юго и на други места и навсекъде са от СВЕТОВНАТА БАНКА, която доде баш с демократите и оново еврейче с псевдонима Стефан Софиянски. И Ибан Костов подиря му.
Много добре знаеш как може да направи това ЦБ-то, не се прави на луд

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
И каква е според тебе логиката ЦБ да го направи?
Освен ако не иска да сваля правителството...
И евентуално да унищожи банковата система...
ПП. ЦБ е В АБСОЛЮТНА НЕСПОСОБНОСТ да увеличи три пъти стойността на националната валута за една нощ.
Ккто и да е, това е друга тема.
ПП. ЦБ е В АБСОЛЮТНА НЕСПОСОБНОСТ да увеличи три пъти стойността на националната валута за една нощ.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:И каква е според тебе логиката ЦБ да го направи?
Не, не е друга тема... точно тогавашните прословути икономисти и политици сега също са на ключови позиции...
Да виниш световната банка за инфлацията и като цяло кризата в България е меко казано смешно... Но не ми се спори с теб, сигурен съм че ще си прав на края

Само ще ти кажа, че кризата реално започва не от 96, не от 90, а може би в началото на 80сетте години...
Но по време на правителството на Виденов, просто взима връх тоталното безхаберие, ниската икономическа мисъл, партийните интереси на БСП и високомерието на правителството.
Ако беше малко заинтересован, щеше да срещнеш, че през онези години БНБ е била още тясно свързана с правителството и не е водила по-различна от желаната политика....
Та проблема тогава взима връх поради:
- Нежеланието за ликвидиране на губещите предприятия и финансирането им от държавата (тук Костов много го плюхте, когато ликвидира всички "заводи", но никой не е помислил реално над нещата...)
- Пагубната банкова политика на ТБ и отново решението на правителството да стабилизира банковата система, която къде със знание, къде не финансира с невъзможни за връщане заеми
- Подновяването на плащане на държавния дълг на Р.България
- Горните три, водят до намаляване на държавния резерв, резерв и на чуждата валута, което води неминуемо до обезценяването на лева...
Само ще ти кажа, че инфлация не се прави само с печатане на пари, между впрочем не е и нужно да печати пари, има ги на "склад"

Има и още много, но просто няма смисъл да го говорим, написах ти го защото спориш с неточности...
Не е било нужно на запада да упражнява явна финансова анти политика към България, за да се свали червеното правителство, необходимо беше само да настроят опозицията...

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не ,не недей . Заради тях някога нямаше никакъв избор на коли и т.н . Освен ако финансовия Ви успех не е свързан с тях.Evelin Cotsev написа:за герб няма да е , атака са фанатици , за бсп или за никои.
- За който и да е ,но не за БСП и ДПС .
- Аз лично ще гласувам за ГЕРБ
D3BEP написа:bobi_maxo написа:
Не е вярно! Само при Иван Костов бяха в немилост! Иначе си прав при всички останали ДПС са участвали във власта.
Всъщност те не са участвали в 81-во, 82-ро, 83-то и 84-то правителство.
Близо осем последователни години, и то - най - страшните години. 93-94 до 2001. Така че има малко мит в цялата работа. И аз не ги харесвам като партия, но като че ли е по - добре да не прибързваме със заключенията.
Не съм съгласен! Правителството на Димитър Попов с чий мандат работи?
Когато една партия изкара правителство и на това правителство му се гласува "вот на недоверие", следващото правителство го прави втората по големина партия в парламента, или третата ако втората върне мандата!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Абсолютна истинаasasin18 написа:Ще гласувам за герб.
Всеки човек който не гласува, косвено гласува за ДПС , защото колкото по малък е % на гласувалите толкова по голям % от общото са техните 200 хил. ексурзиянти
- Очевидно е ,че има пристрастия и тук ,няма лошо да си турчин ,циганин или каквто и да е НО всички живеем тук в БЪЛГАРИЯ . Не съм чул в държава от западна европа ,което и да друго малцинство да има такава силна парламентарна група. Добре де ... скъпи БЪЛГАРИ - кое Ви е българското ? Това ,че по време на избори блеете и гледате новини по ,които дават как автобуси пристигат пълни от Турция за да гласуват за Ахмед и Мюмюн дето едва говорят български и след 3 дни си отиват . А тук вкарват във власта хора които управляват НАС а не тях. Ебати тесногръдието имат някои . Разбирам да си някакъв ,какъвто и да е, ама да си НИКАКЪВ това не го разбирам .
- Колеги ,разберете -много по-трудно е да поемеш някаква отговорност . Погледнето го станишев какво не се случи и той все ненвинен , къде виждате доган в момента ? За кой се отнасят критиките и спряните фондове от евросъюза ? За мен ли ,за Вас ли ?