Питане!Как се сменя крушка на задните габарити?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Питане!Как се сменя крушка на задните габарити?
Здравейте колеги!
Днес ми изгоря едната крушка на задните габарити,може ли да ми кажете как се сменя?Мерси предварително !
Днес ми изгоря едната крушка на задните габарити,може ли да ми кажете как се сменя?Мерси предварително !
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38

1.отиваш и си купуваш, около 1 лв е бройката,
2.отваряш капака на багажника,
3.изваждаш левия / десния пластмасов куплунг - на щифтове са,
4.изваждаш изгорялата крушка,
5.поставяш новата на нейно място,
6.поставяш обратно куплунга,
7.затваряш капака на багажника,
8.палиш и бегаш.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Абе въпроса,тоест отговора верно е елементарен( както скоро имаше една тема за пръскалките на предното стъкло как се регулирали
),но аз като немога да си сваля плафона ,защото номера ми пречи,как аджаба да ги сменя тея крушки...тоест дясната не ми свети?!!??! Като регистирах колата в КАТ ми казаха,че трябва да я сменя,защото колегите им щели да ми правтя проблем,но когато след няколко дена тръгнах да вадя плафона и ... ГРЕДА ! Званя на един приятел полицай и го питам дали е проблем ако си махна пломбата на задния номер за да си сменя крушката и пак да отида да ми сложат пломба и тои каза,че щели да ми направят акт и да ме карат да пререгистирам колата
И в крайна сметка кво праим?!?!Как да им угодя на тея ченгета?!?!

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
im0tep написа:Абе въпрос,тоест отговора верно е елементарен( както скоро имаше една тема за пръскалките на предното стъкло как се регулирали),но аз като немога да си сваля плафона ,защото номера ми пречи,как аджана да ги сменя тея крушки...тоест дясната не ми свети?!!??! Като регистирах колата в КАТ ми казаха,че трябва да я сменя,защото колегите им щели да ми правтя проблем,но когато след няколко дена тръгнах да вадя плафона и ... ГРЕДА ! Званя на един приятел полицай и го питам дали е проблем ако си махна пломбата на задния номер за да си сменя крушката и пак да отида да ми сложат пломба и тои каза,че щели да ми направят акт и да ме карат да пререгистирам колата
И в крайна сметка кво праим?!?!Как да им угодя на тея ченгета?!?!
Сега ще ти отговоря - махни си я и отиди пред кат и си паркирай колата в близост от там където излизат колите, когато са им сложени номерата, от този вход. Отиваш при момчета, където слагат пломбите, гледаш някой да е сам и му казваш, че искаш пломба, защото си си махнал твойта и му показваш твойта и му даваш от 5-20лв. В зависимост варират!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Питане!Как се сменя крушка на задните габарити?
Колега , колега ..... излагаш се ....Ivo_Borisov написа:Здравейте колеги!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Всички го нахранихте човека, а един не пита дали не е с фейс лифт стопове
Аз видях в галерията му, че не е с фейсови, ама знае ли чоек, то и аз не бях до преди месец

Аз видях в галерията му, че не е с фейсови, ама знае ли чоек, то и аз не бях до преди месец

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега отиваш в Мкар или Дару ,крушката е 2,80лв а смяната е 4,16 лв с ДДС и си гледаш кефа
П.П.Цените са същите понеже бяха се объркали и ми писаха и това заедно с другия ремонт.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- i4koo
- ентусиаст
-
ЕЕее колега за някои като теб коледата дойде по скоро и то с големия чувалmad_presley написа:Всички го нахранихте човека, а един не пита дали не е с фейс лифт стопове

- i4koo
- ентусиаст
-
Опалянкаа колега от каде все взеха тези пущинаци 4 бр отзадCa_Ma написа:има вариянта да е с феислифт стопове като моите но пак да са с крушки![]()
лесно е колега, само че не си се пробвал, а е супер лесно

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4