Дали това не е началото...
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Сондьора написа:Чак толкова зле нее че да се правят бунтове, лично мнение!
Мен не ме е*бе, че някой праат далавери за милиони, мен ме дразни морала / т.е. 80% го нямат/ на българите!!!!!
или си сляп или са те заслепили по някакъв начин защото напротив чак толкова зле е
а не мога да разбера как няма да ти пука за това че някой ти взима от джоба си го слага в своя??? ти публичен донор ли си къв си

нищо лично..просто съм изумен

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ineedmoney написа:Сондьора написа:Чак толкова зле нее че да се правят бунтове, лично мнение!
Мен не ме е*бе, че някой праат далавери за милиони, мен ме дразни морала / т.е. 80% го нямат/ на българите!!!!!
или си сляп или са те заслепили по някакъв начин защото напротив чак толкова зле е
а не мога да разбера как няма да ти пука за това че някой ти взима от джоба си го слага в своя??? ти публичен донор ли си къв си![]()
тоя път съм съгласен с теб

найстина чак толкова зле е, че даже и по зле

тия мършави боклуци начело със стани-шев и доган най нагло ни плючт в лицата и ние ги търпим, ама няма да задълбавам щото...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колко сте наивни не е истина...
Сигурен съм, че малко от Вас знаят какво е плана Маршал, "Ран-Ът". Как и защо идват революциите, какво стана 96та, как долара стана 3000лв кой въведе борда в България реално и защо, кой измисли приватизацията и тн. и тн.
Когато имаше истински лидер, го махнахте(силно казано, по-скоро вашите майки и бащи), сега ривиете.
Ще стане "метежа" и какво? ЕНП ще диктува играта, а вие и ние ако не крадем пак ще сме зле.
Хубавото от това наместничество е поне, че ДПС няма да има повече влияние в България.
Сигурен съм, че малко от Вас знаят какво е плана Маршал, "Ран-Ът". Как и защо идват революциите, какво стана 96та, как долара стана 3000лв кой въведе борда в България реално и защо, кой измисли приватизацията и тн. и тн.
Когато имаше истински лидер, го махнахте(силно казано, по-скоро вашите майки и бащи), сега ривиете.
Ще стане "метежа" и какво? ЕНП ще диктува играта, а вие и ние ако не крадем пак ще сме зле.
Хубавото от това наместничество е поне, че ДПС няма да има повече влияние в България.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
ineedmoney написа:Сондьора написа:Чак толкова зле нее че да се правят бунтове, лично мнение!
а не мога да разбера как няма да ти пука за това че някой ти взима от джоба си го слага в своя??? ти публичен донор ли си къв си![]()
Я си направи едно сравнение 96 и сега, и ми говори после май си мноо зле караш си баварката, сипваш бензина, ходиш по кръчмета, бистриш политиката, ся че некой се е прее*ал и плаща кредити си е негов проблем не е мой или на държавата. Тва че си праат врътки и далавери, си го има насекаде и който е на власт пак ше праи, аз ти говорех, че ме е яд за морала. Понеже българина е такъв, седи гледа и вика деа ти как лапат, ама като седната на техната маса лапа като тях!
И изобщо праите ли си сметка кво ще стане ако се излезе като 96, айде кажи кво ще стане, замисли се ще стане по зле от колкото сега!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
За кого говориш?///peter написа:Когато имаше истински лидер.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Богат помисли и ми пиши на ЛС, да видим за кого ще се сетиш е бил единствената силна личност на този пост 

///peter написа:Богат помисли и ми пиши на ЛС, да видим за кого ще се сетиш е бил единствената силна личност на този пост
Аз го знам кое, и съм на същото мнение!

Лошото му е, че се подведе по група хора който го излъгаха жестоко и сега са пак "у власта"! Да, но кой пък не се е лъгал в искренноста на другите?!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
По ми отива в момента 2рата част на ника///peter написа:Богат помисли и ми пиши на ЛС, да видим за кого ще се сетиш е бил единствената силна личност на този пост

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Сондьора
- ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Абе... вие сте вечната опозиция бе... Турци ли сте, комунисти ли сте, кви сте???![]()
![]()
![]()
А стегнете се малко, не е важно кой какъв е, важно е какво казва и че само той го казва в национален ефир...![]()
![]()
![]()
Аман от тъпити ви спорове... Как може да сте такива...![]()
Ето ви нова тема... Днеска е студено...Айде спорете...
![]()
![]()
Кой как се чувства...![]()
Ще помоля модераторите да заключат...
Бате тук си мноо прав, на българина като грее хубаво лятно слънце птичките се клатушкат и пеят на клончето, на тех им е...жега, ба* тая жега как може да е толко топло..................Зима е тихо се сипе белия сняг, деца подскачат тук и там, децки смях......., те пак деа и студа деа ма*му деа. Оня съсед кво пече тия мържоли там , на къв се праи ааааа и т.н. .......мъка бате , мъка!
Некъв old stile излезна каза тва дет сички, го знаем и аиидеееее герой бате, дай да зеаме да се пуцаме!!!!!

п.п А къдее D3ВЕАРа бе

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега кажи по-подробно за кой става дума . Може и на ЛСbobi_maxo написа:За радост или за съжаление животът ми до сега ме е срещал с много хора. И Славито е един от тия хора. Не е лош по ТВ-то, но само ще ви кажа че когато плюеше по телевизията мутрите и техните ескорти от G-класи целуна ръка на видна мутра(по онова време!) на 1 м. от очите ми! Вие си правете изводи!
Няма случайни неща на тоя свят!
А, Славчо е по меркантилен, безскруполен и корумпиран от колкото си представяте!
- По темата - Все пак политическа промяна трябва да има . Да и аз и много други са материално добре но МНОГО повече изобщо не са. Да промени има, но трябва да се подмени платформата върху, която да се гради европейско общество . Тази тройна коалиция е нещо, което и на теория не би трябвало да съществува.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Сондьора написа:ineedmoney написа:Сондьора написа:Чак толкова зле нее че да се правят бунтове, лично мнение!
Я си направи едно сравнение 96 и сега, и ми говори после май си мноо зле караш си баварката, сипваш бензина, ходиш по кръчмета, бистриш политиката, ся че некой се е прее*ал и плаща кредити си е негов проблем не е мой или на държавата. Тва че си праат врътки и далавери, си го има насекаде и който е на власт пак ше праи, аз ти говорех, че ме е яд за морала. Понеже българина е такъв, седи гледа и вика деа ти как лапат, ама като седната на техната маса лапа като тях!
И изобщо праите ли си сметка кво ще стане ако се излезе като 96, айде кажи кво ще стане, замисли се ще стане по зле от колкото сега!
добре бе брат...по добре сме от '96-та ама тва ли тряя да ти е мярата....погледни хората на запад как живеят...тва искам да кажа!
да имаме съдебна система която да можеш да ползваш когато ти натъпчат правата, да имаме истински полицаи, да имаме държавници а не лайна

не гледам първо парите....парите идват когато имаш права и задължения, законност и ред!
- Сондьора
- ентусиаст
-
ineedmoney написа:добре бе брат...по добре сме от '96-та ама тва ли тряя да ти е мярата....погледни хората на запад как живеят...тва искам да кажа!
да имаме съдебна система която да можеш да ползваш когато ти натъпчат правата, да имаме истински полицаи, да имаме държавници а не лайна![]()
не гледам първо парите....парите идват когато имаш права и задължения, законност и ред!
Ако хората излезнат, като 96, нищо от горе посоченото няма да се постигне, а по зле ще стане. Не казвам, че не трябва, но не и като 96та. Нещо друго трябва да се направи, самите хора трябва да се променят.
Погледни, отиват на работа /нрв от 8:00 до 16:30/, те отиват в 7:30 седат до 18:30, що да се натягат на шефа. Тва е най малкото, говорят ми че ше бутат политици, променете си първо шефа. Понеже вие сте тези който му изкарват парите, не той да ви дава пари. Докато дават да ги тъпчат, ще ги тъпчат. От там се тръгва, от малките неща!!!!!
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
xterminat0r написа:98-99 студенти подпалиха народното събрание и онея мишоци се бяха свряли вътре и трепереха... Скоро пак ще дойде същия момент да видим тогава !!!!
и бяха подтиквани от същите тези които са на власт,и същия плешивец беше там.резултатът какъв е??стана по зле.истинските виновници и тогава не бяха в парламента-и сега не са,просто се радват на цирка отстрани и с подобни изцепки ви гледат реакциите и си правят сметката

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Дайте да ги чуем всичките песни от албума. Някой знае ли от къде може да се изтеглят?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
VesoPesa написа:мммдам аз съм последната мижитурка, преди няколко дена като пуснах една тема след 15 минути я нямаше. сещай се защо![]()
Аз ще ти кажа защо, понеже лично я изтрих! Темата ти беше пълна с псувни и цинизми, а този език както знаеш е недопустим в нашия форум. Не се изкарвай онеправдан мъченик на модераторите, защото е най-лесно да се извади темата от кофата и да видиш, че вътре нямаше нищо смислено

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5