Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на Е34

Мнение от Peter Angelov » 04 Дек 2008, 13:54

Здрасти на всички.

Така не знам от къде да почна :mhihi:

Преди малко повече от две седмици един наш колега Марти, фен на Е34 и майстор на салони си пусна колата с новия и салон.
Веднага се свързах с него на посочените телефони а и горе във форума тече банер за неговата фирма за тапицерии! И се започна една страхотна история която завърши днес с получаването от мен на новия ми салон, волан и кори :D

Та значи направихме перфектна организация, момчето е супер отзивчив и коректен! Пратих си волана, задна кора и салон! идеята е пълно възстановяване на посочените елементи в черна кожа!

Резултата е налице днес получих всичко по същия начин по който го пратих, даже имаше малък проблем с пратката при пращането от моя страна, който бе възстановен перфектно, тея спидитори са келява работа!!! Всичко е перфектно и ще бъде сглобено в моята кола!!

Та искам да ви кажа че ако имате нужда от подобна услуга това е ЧОВЕКА - МАРТИ, НЯМА ДА ИМАТЕ ГРИЖИ И НАЙ ВЕЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТНОШЕНИЕ :D

Все още има коректни и точни пичове, за което му благодаря

P.S. Снимки на колата ще пусна до няколко дена за да не звучат напразно моите думи, да се уверите сами :!:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 04 Дек 2008, 15:14

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 04 Дек 2008, 16:53

Марто е номер 1 ;) А да не говорим че е болен мозък за перфекционизъм... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Дек 2008, 21:30

Пусни снимки да изплакнем окото

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 04 Дек 2008, 21:45

Я тука и аз да питам,чета по американските форуми и гледам теми как възтановяват те салоните. Не става въпрос за претапициране а просто за възтановяване. И отскоро и аз се сдобих със черен кожен салон които е все пак по устарял и си има нужда от възтановяване. Дали Марто се занимава и с възтановяване.
Също имам драма и с шофиорската седалка малко е покривена,дали марто може да помогне с това ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Дек 2008, 23:07

klintan66 написа:Пусни снимки да изплакнем окото

Здрасти, това ще стане съвсем скоро, колата получава и редица други подобрения и т.н. и сега е малко мармалад... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

Мнение от discus » 05 Дек 2008, 0:03

Възможно е да се китва и боядиса салона но това е вариант ако си продаваш колата ...както се каза ЗА ОЧИ :)) Единственото нормало решение е претапициране тук вече вариантите са много .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Re: Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 12 Дек 2008, 16:29

Peter Angelov написа:P.S. Снимки на колата ще пусна до няколко дена за да не звучат напразно моите думи, да се уверите сами :!:

Ами дай да го видим тоя майстор кво може , само обещаваш туак снимки .....

ентусиаст
Аватар

Re: Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на

Мнение от Peter Angelov » 12 Дек 2008, 16:58

JIKI_RACER написа:
Peter Angelov написа:P.S. Снимки на колата ще пусна до няколко дена за да не звучат напразно моите думи, да се уверите сами :!:

Ами дай да го видим тоя майстор кво може , само обещаваш туак снимки .....

Здрасти, ще има снимки колата стана мисля че по добре от всякога!
Основен виновник собственика на колата и майстора :D
Просто продължава да е разпаянтена поради други промени които настъпват по нея, все пристигат едни части то няма край...аз не мога още един месец я сглобя...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 M50B20

Мнение от discus » 12 Дек 2008, 22:08

Очаквайте корите скоро ...:) Днеска беше деня на палавите ръчички ..изгорях CD--то ОБЦ-то спря да работи и алармата даде фира както и централното 3в1 .
Така как стана :)) целия филм
При въвждане на грешен код на ОБЦ-то 3-пъти се задейства заводската аларма клаксон фарове авариини - от там в паниката махам клемите на акумулатора - променя се софтуера на ОБЦ-то и спира да работи поради ваведения код дори и сега като съм сложил часовника пак се вкл.заводската аларама и не работи централното нормално.Докато махам сравнително внимателно CD-to ми се закача едно от крачетета на конзолата която го държи в охладителните отвори докосва интегралната схема и гори една писта ...
Егати веселбата а :))) cd-то го нося на кварталния майстор и се оказа че е читаво ..едно мосче и работата стана..да видиме какво ще правиме с алармата и с ОБЦ..
Та така ...ако някой се заключва с code да го има в предвид тоя филм.

Назад към E34