Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на Е34
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на Е34
Здрасти на всички.
Така не знам от къде да почна
Преди малко повече от две седмици един наш колега Марти, фен на Е34 и майстор на салони си пусна колата с новия и салон.
Веднага се свързах с него на посочените телефони а и горе във форума тече банер за неговата фирма за тапицерии! И се започна една страхотна история която завърши днес с получаването от мен на новия ми салон, волан и кори
Та значи направихме перфектна организация, момчето е супер отзивчив и коректен! Пратих си волана, задна кора и салон! идеята е пълно възстановяване на посочените елементи в черна кожа!
Резултата е налице днес получих всичко по същия начин по който го пратих, даже имаше малък проблем с пратката при пращането от моя страна, който бе възстановен перфектно, тея спидитори са келява работа!!! Всичко е перфектно и ще бъде сглобено в моята кола!!
Та искам да ви кажа че ако имате нужда от подобна услуга това е ЧОВЕКА - МАРТИ, НЯМА ДА ИМАТЕ ГРИЖИ И НАЙ ВЕЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТНОШЕНИЕ
Все още има коректни и точни пичове, за което му благодаря
P.S. Снимки на колата ще пусна до няколко дена за да не звучат напразно моите думи, да се уверите сами
Така не знам от къде да почна

Преди малко повече от две седмици един наш колега Марти, фен на Е34 и майстор на салони си пусна колата с новия и салон.
Веднага се свързах с него на посочените телефони а и горе във форума тече банер за неговата фирма за тапицерии! И се започна една страхотна история която завърши днес с получаването от мен на новия ми салон, волан и кори

Та значи направихме перфектна организация, момчето е супер отзивчив и коректен! Пратих си волана, задна кора и салон! идеята е пълно възстановяване на посочените елементи в черна кожа!
Резултата е налице днес получих всичко по същия начин по който го пратих, даже имаше малък проблем с пратката при пращането от моя страна, който бе възстановен перфектно, тея спидитори са келява работа!!! Всичко е перфектно и ще бъде сглобено в моята кола!!
Та искам да ви кажа че ако имате нужда от подобна услуга това е ЧОВЕКА - МАРТИ, НЯМА ДА ИМАТЕ ГРИЖИ И НАЙ ВЕЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТНОШЕНИЕ

Все още има коректни и точни пичове, за което му благодаря
P.S. Снимки на колата ще пусна до няколко дена за да не звучат напразно моите думи, да се уверите сами

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Я тука и аз да питам,чета по американските форуми и гледам теми как възтановяват те салоните. Не става въпрос за претапициране а просто за възтановяване. И отскоро и аз се сдобих със черен кожен салон които е все пак по устарял и си има нужда от възтановяване. Дали Марто се занимава и с възтановяване.
Също имам драма и с шофиорската седалка малко е покривена,дали марто може да помогне с това ?
Също имам драма и с шофиорската седалка малко е покривена,дали марто може да помогне с това ?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
klintan66 написа:Пусни снимки да изплакнем окото
Здрасти, това ще стане съвсем скоро, колата получава и редица други подобрения и т.н. и сега е малко мармалад...

- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Възможно е да се китва и боядиса салона но това е вариант ако си продаваш колата ...както се каза ЗА ОЧИ
) Единственото нормало решение е претапициране тук вече вариантите са много .

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на
Peter Angelov написа:P.S. Снимки на колата ще пусна до няколко дена за да не звучат напразно моите думи, да се уверите сами
Ами дай да го видим тоя майстор кво може , само обещаваш туак снимки .....
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Колеги не мога да не похваля с един пич майстор и фен на
JIKI_RACER написа:Peter Angelov написа:P.S. Снимки на колата ще пусна до няколко дена за да не звучат напразно моите думи, да се уверите сами
Ами дай да го видим тоя майстор кво може , само обещаваш туак снимки .....
Здрасти, ще има снимки колата стана мисля че по добре от всякога!
Основен виновник собственика на колата и майстора

Просто продължава да е разпаянтена поради други промени които настъпват по нея, все пристигат едни части то няма край...аз не мога още един месец я сглобя...
- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Очаквайте корите скоро ...
Днеска беше деня на палавите ръчички ..изгорях CD--то ОБЦ-то спря да работи и алармата даде фира както и централното 3в1 .
Така как стана
) целия филм
При въвждане на грешен код на ОБЦ-то 3-пъти се задейства заводската аларма клаксон фарове авариини - от там в паниката махам клемите на акумулатора - променя се софтуера на ОБЦ-то и спира да работи поради ваведения код дори и сега като съм сложил часовника пак се вкл.заводската аларама и не работи централното нормално.Докато махам сравнително внимателно CD-to ми се закача едно от крачетета на конзолата която го държи в охладителните отвори докосва интегралната схема и гори една писта ...
Егати веселбата а
)) cd-то го нося на кварталния майстор и се оказа че е читаво ..едно мосче и работата стана..да видиме какво ще правиме с алармата и с ОБЦ..
Та така ...ако някой се заключва с code да го има в предвид тоя филм.

Така как стана

При въвждане на грешен код на ОБЦ-то 3-пъти се задейства заводската аларма клаксон фарове авариини - от там в паниката махам клемите на акумулатора - променя се софтуера на ОБЦ-то и спира да работи поради ваведения код дори и сега като съм сложил часовника пак се вкл.заводската аларама и не работи централното нормално.Докато махам сравнително внимателно CD-to ми се закача едно от крачетета на конзолата която го държи в охладителните отвори докосва интегралната схема и гори една писта ...
Егати веселбата а

Та така ...ако някой се заключва с code да го има в предвид тоя филм.
10 мнения
• Страница 1 от 1