Първи дрифт-първа среща с мантинела
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Първи дрифт-първа среща с мантинела
Историята започва така-В неделя 7.12.2008г.,тръгваме с още 3 момчета от В.Търново до Брагоевград да си купувам аз BMW 318 IS Coupe,и след това се връщаме през Пловдив защото единия ми приятел беше хвърлил око на една Е-30 с М-тех 2.Благополучно за 2:30ч.стигнахме от Т-во до Благоевград бързичко но все пак човека който ни возеше беше Росен(Yokohama),там след дълаг оглед и тестване на IS-ката реших да я взема,и пътешествието продължава към Пловдив за Е-30 ката.Стигнахме до там срещтахме се с момчето,той ни заведе до колата но последва голямо разочарование,видяхме нещо доста по различно от очакваното но няма да обяснявам че е грозна работа.Тръгнахме си за Т-во през прохода "Шипка",и си карам аз по завойчетата нормално обаче по едно време ми дойде някакъв факс от Мел Мак,влязох в някакъв филм,и реших да си попързалям като съм гледал колегата Yokohama ми се струваше лесно,но далеч не е така.На първото подаване в завоя леко тръгна задницата но нищо интересно и си викам бе тази кола нещо неще да върви настрани,и на следващия завой смачках газта яко и онова купенце като тръгна мале,мале но кой да се сети да върне газта,следва завъртане и какво да видя една мантинела тръгнала към мен ляво -дясно,спиралки,удар и след това малко псувни от моята уста.Последствията бяха-счупени фар,мигач,калник,ръбчето на капака,леко жулната броня и приятеля ми до мен беше истръгнал кората на вратата.Много ме хвана яд,ама много-от собствената ми глупост обесчестих количката която имаше изглед че не е имала удари до сега,и около 500лв. назад което е половината сума за едни хубави 18"-ки.
С вратите напред!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ами колега,незнам какво да ти кажа освен
.Неприятна работа!!! Не спомена дали имаш каско,ама и да имаш не е гаранция ,че ще покрие всичко.Поне при мен не покри
.Но гледай от добрата страна на нещата ,сега е момента да си оправиш някакви дребни забележчици,ако си имал такива
.Знам че ти иде да се пръснеш от яд,ама до 1 седмица ще ти мине
.
Карай внимателно следващия път и това да ти е обеца на ухото
Както казват колегите около мен-спортът изисква жертви
. Лошото е че е станало още преди да и се нарадваш,ама има време и за това
п.п.Ляв фар нямам

Карай внимателно следващия път и това да ти е обеца на ухото

п.п.Ляв фар нямам

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Вината си е изцяло твоя....
Защо тръгваш да дрифтиш с непозната кола на тесен път....
Важното е, че нямам пострадали, колата ще си я направиш
Защо тръгваш да дрифтиш с непозната кола на тесен път....
Важното е, че нямам пострадали, колата ще си я направиш

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
jori написа:Колега какво каско аз такмо я искарах от автокъщата с транзитни номера,ни гражданска ни каско.То вече ми мина ядъ,и колата утре ще е гатова,но парите си заминаха,абе както каза спорта изисква жертви.
Е без гражданска се радвай че няма други пострадали коли

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Познато звучи
И аз така приключих точно на 07.12.08
Няма да се плашиш, ще я оправиш
Но си приготви доста повече от 500лв ако смяташ да купуваш части и да плащаш на майстори
Питай ме откъде знам! Предна броня + радиатор на климата + добър майстор е към 500, а ти имаш фарове, калник....
Успех
И съвет от мен: забрави за 18-ки

Няма да се плашиш, ще я оправиш

Но си приготви доста повече от 500лв ако смяташ да купуваш части и да плащаш на майстори

Питай ме откъде знам! Предна броня + радиатор на климата + добър майстор е към 500, а ти имаш фарове, калник....
Успех
И съвет от мен: забрави за 18-ки
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2