съвети за покупка
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Koliu написа:М-пакет - си заслужава всеки лев. Просто с него колата е друга - говоря за Е92/93. Ако обаче взимаш Е90 за мен М-Пакета е безсмислен!
Браво бе...ти намери какво да кажеш...
От името на всички с е90 и с мпакет си глобен по една голяма скъпа бира...

Иначе Съм 100% съгласен с теб, само ако трябва да избираш между м-пакет и нави - вземи нави! Винаги може да добавиш м-пкаета ама навито никога...

GaD написа:Koliu написа:М-пакет - си заслужава всеки лев. Просто с него колата е друга - говоря за Е92/93. Ако обаче взимаш Е90 за мен М-Пакета е безсмислен!
Браво бе...ти намери какво да кажеш...
От името на всички с е90 и с мпакет си глобен по една голяма скъпа бира...![]()
![]()
![]()
Иначе Съм 100% съгласен с теб, само ако трябва да избираш между м-пакет и нави - вземи нави! Винаги може да добавиш м-пкаета ама навито никога...
Имам предвид за facelift-а на Е90, че не си заслужава - почти не намирам разлика(намерих оправдание

Дай акъл къде да си сложа М-ПАКЕТ тогава. И колко парички ще е...
И дали ще се заяждат за гаранцията

:)
Mitkui написа:
5.Аларма- не съм много сигурен дали си заслужава.Аз за една година съм я чувал веднъж Smile и то се пробвах с един приятел да я активирам поне 15 мин.Тя колата нали има застраховка и имобилаизер.
5.Експлоатационна и сервизна книжка на автомобила на Български език ,ако има Smile
MaXimal написа :Ако си беше прочел книжката щеше да знаеш в какви ситуации се включва алармата muhihihihi
Ами чел съм,ама тв'а със сензора за движение в купето е ала бала.Пример : заключвам приятелката ми в колата/затворени прозорци и т.н./ маха като луда и нищо.хахах Т.е. 1000лв за аларма според мен са неоправдани./прее..л съм се
5.Аларма- не съм много сигурен дали си заслужава.Аз за една година съм я чувал веднъж Smile и то се пробвах с един приятел да я активирам поне 15 мин.Тя колата нали има застраховка и имобилаизер.
5.Експлоатационна и сервизна книжка на автомобила на Български език ,ако има Smile
MaXimal написа :Ако си беше прочел книжката щеше да знаеш в какви ситуации се включва алармата muhihihihi
Ами чел съм,ама тв'а със сензора за движение в купето е ала бала.Пример : заключвам приятелката ми в колата/затворени прозорци и т.н./ маха като луда и нищо.хахах Т.е. 1000лв за аларма според мен са неоправдани./прее..л съм се

Разликата между това което първоначално избрах и това което избрах сега е около 10000лв, добавих м пакета, навигацията, парктроника и някой други неща които вървят пакет с горните.
Имам време да обмисля покупката поне. И в крайна сметка ще я купя от дилър в българия - няма реално предимство да я купиш от германия(или поне аз не знам за такова)
Имам време да обмисля покупката поне. И в крайна сметка ще я купя от дилър в българия - няма реално предимство да я купиш от германия(или поне аз не знам за такова)
Koliu написа:1. Цвят - ако не е бяла ще ти струва 1700 - черното неметалик(за което не се доплаща) си личи от 100 км, че си спестил 2 бона, а си дал XX 000

започвам да гледам с пренебрежение черните коли вече

иначе наистина навигацията няма слагане после - дори при Е46 е невъзможно, а представям си за Е92... с м-пакета е много по лесно
Последна промяна © на 13 Дек 2008, 17:56, променена общо 1 път
halfsoft написа:Разликата между това което първоначално избрах и това което избрах сега е около 10000лв, добавих м пакета, навигацията, парктроника и някой други неща които вървят пакет с горните.
Колега,
има и една друга екстра, която съм забравил да спомена, а тя наиситна е най-важната - сгъваем метален покрив ;)
Т.Е. Каквито искаш екстри слагай - но си вземи кабрио...
или както се казва в онази реклама:
Климатроник - 2000 лв
Навигация - 5000 лв
М-Пакет - 7000 лв
Да махнеш покрива и вятърът да отвее всички лоши мисли надалеч - БЕЗЦЕННО

- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
За следните екстри, дори не коментирам - АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ ВЗЕМИ:
6-степенна автоматична скоростна кутия
Ксенонови фарове за къси и дълги светлини
Климатроник
Мултифункционален волан
Алармена система
Сензор за дъжд и автоматично управление на светлините
Автопилот
Колега, доколкото знам за СЕ моделите на е90+,климатроника,мулти волана,автопилота и задния парктроник влизат в стандартното оборудване.
6-степенна автоматична скоростна кутия
Ксенонови фарове за къси и дълги светлини
Климатроник
Мултифункционален волан
Алармена система
Сензор за дъжд и автоматично управление на светлините
Автопилот
Колега, доколкото знам за СЕ моделите на е90+,климатроника,мулти волана,автопилота и задния парктроник влизат в стандартното оборудване.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series