Първи дрифт-първа среща с мантинела

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Първи дрифт-първа среща с мантинела

Мнение от jori » 12 Дек 2008, 10:32

Историята започва така-В неделя 7.12.2008г.,тръгваме с още 3 момчета от В.Търново до Брагоевград да си купувам аз BMW 318 IS Coupe,и след това се връщаме през Пловдив защото единия ми приятел беше хвърлил око на една Е-30 с М-тех 2.Благополучно за 2:30ч.стигнахме от Т-во до Благоевград бързичко но все пак човека който ни возеше беше Росен(Yokohama),там след дълаг оглед и тестване на IS-ката реших да я взема,и пътешествието продължава към Пловдив за Е-30 ката.Стигнахме до там срещтахме се с момчето,той ни заведе до колата но последва голямо разочарование,видяхме нещо доста по различно от очакваното но няма да обяснявам че е грозна работа.Тръгнахме си за Т-во през прохода "Шипка",и си карам аз по завойчетата нормално обаче по едно време ми дойде някакъв факс от Мел Мак,влязох в някакъв филм,и реших да си попързалям като съм гледал колегата Yokohama ми се струваше лесно,но далеч не е така.На първото подаване в завоя леко тръгна задницата но нищо интересно и си викам бе тази кола нещо неще да върви настрани,и на следващия завой смачках газта яко и онова купенце като тръгна мале,мале но кой да се сети да върне газта,следва завъртане и какво да видя една мантинела тръгнала към мен ляво -дясно,спиралки,удар и след това малко псувни от моята уста.Последствията бяха-счупени фар,мигач,калник,ръбчето на капака,леко жулната броня и приятеля ми до мен беше истръгнал кората на вратата.Много ме хвана яд,ама много-от собствената ми глупост обесчестих количката която имаше изглед че не е имала удари до сега,и около 500лв. назад което е половината сума за едни хубави 18"-ки.
С вратите напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Дек 2008, 11:02

Ами колега,незнам какво да ти кажа освен :banghead: :banghead: :banghead: .Неприятна работа!!! Не спомена дали имаш каско,ама и да имаш не е гаранция ,че ще покрие всичко.Поне при мен не покри :evil: .Но гледай от добрата страна на нещата ,сега е момента да си оправиш някакви дребни забележчици,ако си имал такива ;) .Знам че ти иде да се пръснеш от яд,ама до 1 седмица ще ти мине :mhihi: .

Карай внимателно следващия път и това да ти е обеца на ухото :!:Както казват колегите около мен-спортът изисква жертви :mhihi: . Лошото е че е станало още преди да и се нарадваш,ама има време и за това :yes:

п.п.Ляв фар нямам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 12 Дек 2008, 11:11

Колега какво каско аз такмо я искарах от автокъщата с транзитни номера,ни гражданска ни каско.То вече ми мина ядъ,и колата утре ще е гатова,но парите си заминаха,абе както каза спорта изисква жертви.
С вратите напред!
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 12 Дек 2008, 11:31

Сега поне истински ще оценяваш какво притежаваш :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 12 Дек 2008, 11:51

Вината си е изцяло твоя....
Защо тръгваш да дрифтиш с непозната кола на тесен път....
Важното е, че нямам пострадали, колата ще си я направиш :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Дек 2008, 11:59

jori написа:Колега какво каско аз такмо я искарах от автокъщата с транзитни номера,ни гражданска ни каско.То вече ми мина ядъ,и колата утре ще е гатова,но парите си заминаха,абе както каза спорта изисква жертви.

Е без гражданска се радвай че няма други пострадали коли :confused: .Са нема да те обвинявам,че си направил глупост от келешлък.На всеки са му избивали чивийте :lol: :lol: .Пък пари се изкарват.....Важното е ,че вие сте добре ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 12 Дек 2008, 12:10

Да знам че вината си е моя,и точно за това ме е яд.А на нас нямаше какво да ни стане защото карах с 20-30км.ч
Абе наистина си е келешлък,ама като се качиш на БМВ някак е по различно от Голф 4 :mhihi:
С вратите напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 12 Дек 2008, 13:28

Случва се на всеки, сигурно дори и на йокохама му се е случвало

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 12 Дек 2008, 13:43

Без тва неможе,особено ако си решил да ставав добър:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Дек 2008, 13:48

Познато звучи :mhihi: И аз така приключих точно на 07.12.08 :D
Няма да се плашиш, ще я оправиш :D
Но си приготви доста повече от 500лв ако смяташ да купуваш части и да плащаш на майстори :shock:
Питай ме откъде знам! Предна броня + радиатор на климата + добър майстор е към 500, а ти имаш фарове, калник....

Успех

И съвет от мен: забрави за 18-ки

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go play » 12 Дек 2008, 14:46

:mhihi:
-=No Try 2 Fly=-

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 12 Дек 2008, 14:53

тъжна история,да си вземеш кола и след няколко часа да е плеснеш :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 12 Дек 2008, 14:56

И съвет от мен: забрави за 18-ки[/quote]
колега какво лошо в 18-ките виждаш
С вратите напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 12 Дек 2008, 15:10

дупкииии :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 12 Дек 2008, 16:27

to6i_Racing написа:тъжна история,да си вземеш кола и след няколко часа да е плеснеш :(

Тъжна е да,и то много но важното е че не се уплаших,и след 2 дни като си я взема от ремонт познай какво я чака,тя тази кола или ще се научи да върви на страни или на кола няма да прилича :)
С вратите напред!
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории