Въпрос относно табло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно табло
!Здравейте,предстои ми смяна на таблото с уредите.Имам едно втора употреба но ме притесняват някои разлики със старото-то е смалък БК и показанията за разход,км и другите са с по-големи пиксели от километражите горе.А долният дисплей на новото е широк колкото горния и наполовина някъде по-тесен.Означава ли това че новото табло няма БК?Друга разлика е че индикатора за възглавниците на комбито(предполагам че е това) при новото е отдясно на АСЦ-то а при другото е обратно.Моля запознатите за инфо,колата е Е39 бензин,97-ма г.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- spacepl
- старши ентусиаст
-
значи за ъпгрейд от горното към долното табло си има кабел мушакш и караш (или поне така викат
) ама незнам какво е твоето "ново", но всепак мисля че и на теб ще ти свърши работа кабела - буксите отзад на старото са две 26 - пинови, бяла и черна, а на новото трябва да са една 26 - пинова синя, една 18 - пинова бяла и една 18 - пинова черна, ако е така питай Mad Presly за номера на кабела, от дарукар е около 150-160 лева
Успех.

Успех.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колега, ти искаш да даунгрейдваш ли!?
Новото ти табло няма БК, няма нарисувана количка, която да ти показва отворени врати, изгорели крушки и разход на гориво.Старото ти е по-хубаво от новото, така че не се занимавай, освен ако нямаш някакъв проблем със тарото
Новото ти табло няма БК, няма нарисувана количка, която да ти показва отворени врати, изгорели крушки и разход на гориво.Старото ти е по-хубаво от новото, така че не се занимавай, освен ако нямаш някакъв проблем със тарото

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Аз ще имам скоро като това, което ти предлагат http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=20150
Колегата @spacepl ще има скоро същото като твоето в момента
Като тръгнеш да сменяш таблото, вземаш твоето старото и отиваш в дару или там който оторизиран сервиз е до теб, за да прехвърлят информацията от старото на новото и да се прекодира новото
Колегата @spacepl ще има скоро същото като твоето в момента

Като тръгнеш да сменяш таблото, вземаш твоето старото и отиваш в дару или там който оторизиран сервиз е до теб, за да прехвърлят информацията от старото на новото и да се прекодира новото
10 мнения
• Страница 1 от 1