starbucks.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
vectra написа:Колкото до Бг в Сити Центъра в Кофи Хевън не е лошо...
С всички ръце и крака съм за Кофи Хевън...

Има го и в мола на Стамболийски, и на Раковска

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
SKISA написа:а бе тия кафе е ясно ,че не могат да направят като хората! да иде човек в италия ,да седне на площада в рим-треви,па да си поръча едно еспресо ....е те тва е кафе!
в германия също е мъка-колкото пъти съм ходил ми се ревеше за кафе,че тва техното-негърска пот става само човек да си изплакне ръцете след смяна на масло....
Като каза Ди Треви се присетих

от каймак лъжичката стои права в чашката, а кафето ти е 2 глътки, ама истинско...

Добре, че каза за тия гръцки мизерници, тъкмо се бях наканил да водя жената
stay tuned

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Вчера минах от там за една торта да взема и какво става:
-Добър ден, продавате ли цяли торти?
-Да.
-Какви са им цените?
-Ами 16 парчета по 6лв на парче.
-Дувиждане
-Да.
-Какви са им цените?

-Дувиждане

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
paco_sf написа:Вчера минах от там за една торта да взема и какво става:
-Да.
-Какви са им цените?
![]()
![]()
![]()
![]()
-Дувиждане
иди на росита. тва е малко магазинче на колелото на трамвая откъм черни връх на хладилника. там са пресни и евтини и са супер....
парчето е некъде към 2лв без малко.
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Просто имах път към центъра, а и ми бяха казали по път да взема нещо и ми се мернаха вътре за това влезнах, че не ми се обикаляше грам, а и нямах време. И все пак минах и без торта
SKISA написа:е ми единственият проблем е ,че съм бил в такова вънка и очаквах ,че фирмата трябва да седи зад бранда си и да го защитава не само тука ,а ако ще и в зимбабве да отвори...!! а тва не става! а всъщност тва е идеята -да идеш в старбъкс или нещо подобно и където и да е по света да се почустваш като в твоя си старбъкс в квартала!! да ама не!!
То затова Кфс-то в Мола на стамболийски е на фирмата майка,а не на франчайзанта САМЕКС ЕООД,на който са всички останали кфц рестораннти в българия

Явно не само от ЕС ни режат,а и реномирани марки почват да правят собсвени заведения(извън франчайс изпълнителя)за да не им се разваля толкова реномето...Ма докат има глупави хора,ще има и богати фирми за глупави хора

ре:пп:в люлин съм и некви кучета вият?да не са им резнали кокалите от ВОЛФ-ФОНДОВЕТЕ?

E да ама ЗИнгер бургера в люлинското КФЦ е по хубав от тоя в МОЛА поне на мене ми е по вкусен............
Въобще немога да взимам коментар за тия кафета знам го тва кафето в мола дето викате ми да ви кажа минавал съм 300 пъти и нито веднъж не съм влезнал за бога та малко ли кафета са в люлин,младост,надежда и така нататъка....Просто не ми харесва вас кво ви кефи незнам малко,тесно,тъпо бе незнам всеки си има вкус
.......и не робувам на марки фирми и така нататъка поне за тия неща
Все едно задължително трябва да ям в някой изискан ресторант,че немога хапна в някоя пицария кръчме или направо при "мангалите" с дюнерите
Въобще немога да взимам коментар за тия кафета знам го тва кафето в мола дето викате ми да ви кажа минавал съм 300 пъти и нито веднъж не съм влезнал за бога та малко ли кафета са в люлин,младост,надежда и така нататъка....Просто не ми харесва вас кво ви кефи незнам малко,тесно,тъпо бе незнам всеки си има вкус

Все едно задължително трябва да ям в някой изискан ресторант,че немога хапна в някоя пицария кръчме или направо при "мангалите" с дюнерите

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Veson написа:SKISA написа:а бе тия кафе е ясно ,че не могат да направят като хората! да иде човек в италия ,да седне на площада в рим-треви,па да си поръча едно еспресо ....е те тва е кафе!
в германия също е мъка-колкото пъти съм ходил ми се ревеше за кафе,че тва техното-негърска пот става само човек да си изплакне ръцете след смяна на масло....
Като каза Ди Треви се присетих![]()
от каймак лъжичката стои права в чашката, а кафето ти е 2 глътки, ама истинско...
![]()
Добре, че каза за тия гръцки мизерници, тъкмо се бях наканил да водя жената
ей човече, няма такова кафе като това в италия. както казваш две глътки, едвам да нацапаш лъжичката обаче те държи 3 часа

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Мишу написа:сорри за оффа ма представете си ако както в уса направят пица 8$ олл ю кен иит малииииии нема думи
И какво ще стане??? Българина ще ходи, ще яде, ще повръща, пак ще яде, пак ще повръща...и накрая ще натъпче джобовете, с колкото може повече пица

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
В Италия пицата не ми хареса ама грам... а кафето е N:1

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4