Странна работа... Хасково, КАТ, Телефони - РАЗВРЪЗКА -
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Или някой е дал телефона ти на полицията, или ти си се регистрирал някъде с този телефон и така...
Звънни в КАТ Хасково и питай за човека Ххххх Ххххх, с който си говорил.
Ако не си му запомнил името просто питай за съответното длъжностно лице и му задай щури въпроси като какво е наказанието за твоето нарушение и кога най - късно можеш да се явиш в Хасково.
В този случай той ще не ще ще провери случая и ако лицето ххххх не съществува или в Хасково не са запознати със случая, нема какво да ходиш, а ако има такъв случай... Ти си прецени.
Според мен ако не отидеш, може ида се разминеш, а може и да ти изплющят десеторно наказание.
Звънни в КАТ Хасково и питай за човека Ххххх Ххххх, с който си говорил.
Ако не си му запомнил името просто питай за съответното длъжностно лице и му задай щури въпроси като какво е наказанието за твоето нарушение и кога най - късно можеш да се явиш в Хасково.
В този случай той ще не ще ще провери случая и ако лицето ххххх не съществува или в Хасково не са запознати със случая, нема какво да ходиш, а ако има такъв случай... Ти си прецени.
Според мен ако не отидеш, може ида се разминеш, а може и да ти изплющят десеторно наказание.
Винаги съм имал едно наум там, защото има паркинг и предполагам ограничения, но винаги съм минавал доста бързо просто защото никога не е имало полицаи, а и всички коли минават така. Няма начин радардетектора да не е изпискал, освен да не си му обърнал внимание...
Последна промяна © на 22 Дек 2008, 14:28, променена общо 1 път
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Според мен някой се бъзика с теб!
1. До сега не съм чул КАТ да вика някой по тел, още по-малко по мобилен
2. Как ще звъннеш на 166? Това да не е централа?
3. Щом не е на твое име мобилния, няма как да те търсят теб. Май от тук трябваше да почнем. Моя също не е на мое име и понеже ме издирваха по номера - търсиха собственика на картата по име.
3. Щом не е на твое име мобилния, няма как да те търсят теб. Май от тук трябваше да почнем. Моя също не е на мое име и понеже ме издирваха по номера - търсиха собственика на картата по име.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
xcalibur написа:Според мен някой се бъзика с теб!
ми централа е, но в зависимост от клетката на мобилката прехвърля към най-близкото...ако звъниш близо до Пловдив - ще се свършеш с КАТ Пловдив - при 150 (бърза помощ е по същия начин).
Нямам кредити, не съм посочвал личният си номер кикъде по документи, застрахователни компаний и данъчно - винаги съм давал стационарен (99% от времето е изключен въпросния стационарен!) все още никой освен колежката не каза дали имат давност постановленията (за връчване) ... 4 месеца са минали, баси - 100000 пъти са ме спирали КАТ, Полиция, справки са правили и нищо и сега изведнъж по мобилката...тц, тц, тц

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Колежката каза само, че не си преброил правилно месеците и че са ТРИ, не четири... а за телефона, какво да ти кажа, като знам аз, дето не съм в полицията и .... прочие, как съм издирвала някои хора... Не знам, притеснително е твойто, но вярвай ИМА НАЧИНИ... Явно там, във вашия край са се модернизирали ченгетата... Ако, разбира се не е майтап. Както ти каза Дзвера, звънни и разбери 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Apassionata написа:Колежката каза само, че не си преброил правилно месеците и че са ТРИ, не четири... а за телефона, какво да ти кажа, като знам аз, дето не съм в полицията и .... прочие, как съм издирвала някои хора... Не знам, притеснително е твойто, но вярвай ИМА НАЧИНИ... Явно там, във вашия край са се модернизирали ченгетата... Ако, разбира се не е майтап. Както ти каза Дзвера, звънни и разбери
Май-май това ще е начина

Значи миналата седмица получих призовка от видео контрол в кат-софия(т.е. фирмата получи де)та призовката беше с определена дата трябва да отидеш в кат .Нс призовката не пише за какво нарушение ства въпрос-само датата и часа в който са те заснели.Та,нарушението беше от 23 октомври(призовкта е получена нчалото на декмври със срок за явяване то1но на 4ДЕкември(или глоба 100лв за неявяване)Та отидох да видя за кво са ме снимали,човека си ми пусна клипче в КАТаджийския вбокс,и понеже колата се води на фирма трябваше да потвърдя че аз съм карал колата в този момент-и чак тогава ми написах акта.Та,няма как да ти напишат постановление без да ти покажат нарушението(снимка или видео)и ти трябва да потвърдиш че си карал в момента или да посочиш кой е карал.В хасково не знам как стоят нещата,но хубаво би било да отидеш и да провериш във вашият кат имаш ли някакви неоправени или нови актове ,можеш дори да си извадиш на разпечатка за всички актове и нарушения от 2004та насам. 

Е на мене преди няколко месеца ми звъняха и ми казаха ,че приятелката ми е бременна
99% някой се еб@ва с теб просто решението е да звъннеш и да потърсиш човека ,ако кажат ,че няма такъв е ясно
Иначе говориш с него и т.н. не ми се вярва кат да звъни на мобилен ,освен това едва ли някой ще звънне от собствения си ,ако е служебен тогава защо е със скрит номер и тн..Аз не бих се занимавал въобще...

Live it like you Love it
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
blqsu4ko написа:Е на мене преди няколко месеца ми звъняха и ми казаха ,че приятелката ми е бременна99% някой се еб@ва с теб просто решението е да звъннеш и да потърсиш човека ,ако кажат ,че няма такъв е ясно
Иначе говориш с него и т.н. не ми се вярва кат да звъни на мобилен ,освен това едва ли някой ще звънне от собствения си ,ако е служебен тогава защо е със скрит номер и тн..Аз не бих се занимавал въобще...
не съм казвал такова нещо!
Номера не беше скрит.Записал съм го и утре смятам да звънна първо в КАТ и верно да се поинтересувам за въпросното лице.
exotique написа:Значи миналата седмица получих призовка от видео контрол в кат-софия(т.е. фирмата получи де)та призовката беше с определена дата трябва да отидеш в кат .Нс призовката не пише за какво нарушение ства въпрос-само датата и часа в който са те заснели.Та,нарушението беше от 23 октомври(призовкта е получена нчалото на декмври със срок за явяване то1но на 4ДЕкември(или глоба 100лв за неявяване)Та отидох да видя за кво са ме снимали,човека си ми пусна клипче в КАТаджийския вбокс,и понеже колата се води на фирма трябваше да потвърдя че аз съм карал колата в този момент-и чак тогава ми написах акта.Та,няма как да ти напишат постановление без да ти покажат нарушението(снимка или видео)и ти трябва да потвърдиш че си карал в момента или да посочиш кой е карал.В хасково не знам как стоят нещата,но хубаво би било да отидеш и да провериш във вашият кат имаш ли някакви неоправени или нови актове ,можеш дори да си извадиш на разпечатка за всички актове и нарушения от 2004та насам.
Точно така. Аз имах нарушение във Враца февруари а ме викнаха лятото някъде...
Иначе процедурата е да те повикат с призовка, но и на мен ми се обадиха и то за да отида да ми връчат призовката за да ходя до Враца.
Това което може да ти е полезно е, че се консултирах с адвокат и е в твоя полза да отидеш защото ако не се явиш автоматично ти пишат акта и ако си превишил с 30 км - лошо, а ако са ти връчили призовка ти праскат и 100 кинта глоба за неявяване. Ако се явиш обаче имаш право да кажеш че не си бил ти шофьора и да посочиш на кого си дал колата тогава като напишеш декларация. Евентуално можеш да излъжеш, но имай предвид, че снимат фронтално и се вижда лицето понякога.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
отговор
Колега,ако наистина глобата за неявяване в КАТ е 100-лева,замисли се ако си минавал случайно от там с превишена скорост 20-30 км/ч колко тие АКТА за товапревишение.Ако си бил без КОЛАН,говорил по GSM,неправилно изпреварване и т.н..То само 100-лева сие далавера,отколкото 200-лева АКТ за превишена скорост,неправилно изпреварване и отнемане на точки.
=======================================
Хитринка
2-дена преди посо4ената дата си извади БОЛНИЧЕН ЛИСТ и несе явявай,така печелиш преднина аи ако можеш да разбереш за какво си викан в КАТ.
Успех
Хелзинкски комитет за правата на човека,има закон който гласи:
"НИКОЙ неможе да бъде фотографиран,филмиран,преследван,унижаван на обществено място без негово съгласие,освен в лучаите когато застрашава сигурността на ОКОЛНИТЕ И ДЪРЖАВАТА"
Един добър АДВОКАТ ще заобиколи закона в часта "СИГУРНОСТА НА ОКОЛНИТЕ" като отнемане на човешкия живот.
Отново несме ХОРА в собствената си ДЪРЖАВА,но все пак живеем в АБСУРДА с потъпкани права.
=======================================
Хитринка

Успех
Хелзинкски комитет за правата на човека,има закон който гласи:
"НИКОЙ неможе да бъде фотографиран,филмиран,преследван,унижаван на обществено място без негово съгласие,освен в лучаите когато застрашава сигурността на ОКОЛНИТЕ И ДЪРЖАВАТА"
Един добър АДВОКАТ ще заобиколи закона в часта "СИГУРНОСТА НА ОКОЛНИТЕ" като отнемане на човешкия живот.
Отново несме ХОРА в собствената си ДЪРЖАВА,но все пак живеем в АБСУРДА с потъпкани права.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
аз съм получавал призовки от КАТ в пощата , това е нормалния начин да те намерят ... По телефон и аз не бях чувал да търсят , иначе давността е 2 години
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
на един приятел му се обадиха по телефона да си събира багажа и ,че след малко ще доидат да го заберат и отива в затвора
СЕРИОЗНО
ЗА УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И шОФИРАНЕ БЕЗ КНИЖКА

ЗА УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И шОФИРАНЕ БЕЗ КНИЖКА
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
blqsu4ko написа:Е на мене преди няколко месеца ми звъняха и ми казаха ,че приятелката ми е бременна99% някой се еб@ва с теб просто решението е да звъннеш и да потърсиш човека ,ако кажат ,че няма такъв е ясно
Точно от личните си телефони звънят повечето полицаи. А ако има възможност да избира междуградски и мобилни от служебния си, излиза като скрит номер.
А за това как са ти намерили телефона - случайно да си го писал на заявлението за издаване на документи? Или пък на бланката за адресна регистрация в общината?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
someone написа:blqsu4ko написа:Е на мене преди няколко месеца ми звъняха и ми казаха ,че приятелката ми е бременна99% някой се еб@ва с теб просто решението е да звъннеш и да потърсиш човека ,ако кажат ,че няма такъв е ясно
Точно от личните си телефони звънят повечето полицаи. А ако има възможност да избира междуградски и мобилни от служебния си, излиза като скрит номер.
А за това как са ти намерили телефона - случайно да си го писал на заявлението за издаване на документи? Или пък на бланката за адресна регистрация в общината?
Аз на скрити номера от 3 годинки съм се отучил да вдигам...баби, дядовци - всичко съм "мобилизирал" поради тази причина.
Този номер не съм го писал НИКЪДЕ ! Имат го само мой близки и приятели и съм с него вече 6та година.
На всички бланки, графички и изисквания за телефон се попълва домашен стационарен, който не е на мое име или прима карта, която рядко звъни.
Просто идея си нямам за телефона...ама ше ги питам

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4