Годежен пръстен-откъде

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 11 Дек 2008, 16:33

Виж в ЦУМ на втория етаж има един магазан с италиански бижута- оня ден купувах разни работи от там, та ми направи впечатление че имат точно това, което ти е необходимо- тънък, стилен, златен с диамант....

за мястото - твърдо Венеция! няма по-романтично място. не е нужно да падаш на колене или да заставаш на челна стойка- просто ако си сигурен й кажи- ти си Човекът!

айде късмет и успех!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Дек 2008, 16:42

Bogat-Beden написа:
D3BEP написа:-----------офтопик----------

Аве хората от Зрънчо шофьорски книжки си спечелиха, вие за един пръстен се чудите. Играйте!

Петруне, бате, ако шса жениш, трябва да знам... Да не раста повече и да си купувам костюм!
аааа,стига разходи,тия сватби да не са ги измислили евреите :lol:,нал уж в името на любовта там,ала-бала :mhihi: Аз лично ше я карам с костюма от абитурентската 8) (него ползвам и по интервютата за работа,няма се излагаме я :mhihi: )за теб не знам :P

Малиййй. Не ме искаш на сватбата. Знам те аз.
За костюм единствено се сещам да ми става оня на зайче от плейбой за маскения бал. Дали става? Има и папийонка.

Айде, поздрави.
Давам ти отстъпка от Галдини, ако решиш че само пръстен не стига и искаш и други еврейски бижута...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2008, 16:59

D3BEP написа:Давам ти отстъпка от Галдини, ако решиш че само пръстен не стига и искаш и други еврейски бижута...
ААаа,ше те каня,но ше забраня политически теми на софрата :lol: ,да не напраим сиганска сватба :mhihi: А иначе ше купа бижута,ако отстъпката е над 98-99 % :mhihi: (минимум) Ако ли не -да си ги пазят,аз бяло злато и сапфири не ям :mhihi:
П.С. Сори,че развалихме на колегата темата :uups:(стефчо,ти си виновен бай дифолт :mhihi: ) -да му е честито и наистина вечна любов като диаманта му пожелавам :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Дек 2008, 18:35

Що ми викаш бай Дифолт ве?
Бай Дзвер, бай Стефчо ок, ма защо това?

Кога съм развалил аз разговор край софрата :shock:
Тя че е на колегата темата, негова е, но той каза, че се е ориентирал.

Ама като гледам, и на тебе треба да честитиме и да даваме напътствия.
Реши ли се верно вече, или само си говориш?

Ако си се решил, честито!
Та затва се занимавам с тебе. ИзненадА ме... 8)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2008, 22:46

D3BEP написа:Ама като гледам, и на тебе треба да честитиме и да даваме напътствия.
Реши ли се верно вече, или само си говориш?

Ако си се решил, честито!
Та затва се занимавам с тебе. ИзненадА ме... 8)
офф,нещо не се наканвам,чакам да излезна от пубертета първо :lol: пък и вечния проблем ...кинтите :confused: Дет викаше един премъдър въсрастен комшия на жена си-"Пари за ракия няма..а тя хляб купила" :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2008, 23:04

последно спам мнение,ама с горещи новини от кухнята :lol: Мойта чете досега безмълвно темата и само изкоментира-"не ми купувай пръстен,купи на форума и се жени за него" :mhihi: намирисва ми на излишна ревност :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Gushter » 12 Дек 2008, 0:04

За пръстена, дето питаше едно момче... www.bluenile.com е мястото.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 12 Дек 2008, 8:54

...е то мечтата на всяка булка на възраст между 26-30 е да се ожени и то по възможност за добра партия!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м10б18,е36 м52б20

Мнение от тъчи » 12 Дек 2008, 16:22

Apassionata написа: Един съвет и мнение може ли? Според мен годежния пръстен трябва да е сребърен, много нежен, сравнително малък и с камъче някакво.

:roll:
Аз пък съм чувал,че трябва да е златен,защото след годежа идва и брака,а на брака се подарява златна халка... и май не било хубаво да се носи злато и сребро едновременно,а или само едното,или само другото.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 24 Дек 2008, 13:45

Колега, как върви с пръстена? Питам, тъй като и аз се оглеждам :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата