Да споделя как измамиха дядката с 1500лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 11 Дек 2008, 13:07

абе дядо ти като е влязъл за парите що не е звъннал на куките ? и защо не е казал че няма 1500 лв у тях ,и сега що не звъннете на куките ?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 11 Дек 2008, 13:35

paparazzo написа:-ами търси връзка да стигнеш до Килията-в Люлин и Обеля нищо не може да се случи без да знае-дет се вика има начин да ги намери бързо...
-иначе гадна история тази...
:!: :!:

В първия пост написах относно Надежда, Люлин и Обеля ;) ;)
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yolita » 11 Дек 2008, 13:43

съветвам те да го съобщиш в теливизията Нова телевизия
80 50 155 Редактор новини
Календар

ако искаш точни контакти на човек може на ЛС да ти пусна.
В БТВ и Канал1 също може да реагират
Може по този начин да са измамени доста други хора и да се съберат описания и да се открият ....може някой да ги е проследил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 11 Дек 2008, 14:57

someone написа:......

Колега да не живеш във филма"Сърдити старчета" :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Шегувам се разбирасе :D

Колега cable много неприятна история :confused: .Хубавото от цялата ситуация,е че поне физически не са посегнали на дядо ти....На моя дядо се опитаха да му пробутат една от телефонните измами,но от много време му опяваме за тея схеми и ако има нещо подобно веднага да звъни вкъщи!!!Та добре че се беше усетил навреме,иначе и той ще да е част от статистиката... :confused: Пожелавам ти успешно решаване на проблема ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Митьо » 11 Дек 2008, 15:31

Alexi написа:абе дядо ти като е влязъл за парите що не е звъннал на куките ? и защо не е казал че няма 1500 лв у тях ,и сега що не звъннете на куките ?

човек незнам и аз това се чудя, но е бил много уплашен и аз си задавам мнг въпроси, но той вика едно и също - мнг уплашен. Те са били даже с кола, ама той и номера не е запомнил, аз за това казвам, че просто.......

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Дек 2008, 15:34

Много кофти случка, но наистина отчетете и това, че тия мангали 100% не са от тоя район (Люлин, Обеля и Надежда), защото иначе много лесно щяха да ги хванат! То си е правило, че близо до квартала ти не се пипа! А и не знам защо, но ме съмнява и да са софийски мангали. Но наистина не лошо като идея да се обадиш в Нова телевизия. Принципно не съм фен на тоя метод, но от една страна хем ще се свържеш с други ощетени, а и ще се вдигне шум и няма да има други прекарани!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 11 Дек 2008, 15:46

Аз ще ти дам съвет: Ако имаш излишни 1500 лв. (то излишни няма, но ако не са много за теб), дай ти на дядо ти и му кажи че си намерил циганите и си взел парите му.
Да не стане някоя беля за 1500 лв. Моя дядо се опитаха да го излъжат с катастрофата, но не мина номера. Ама как го преживя, той си знае.

Така че помисли върху това. А отмъщението винаги идва.
Селото се оказа точно във града

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2008, 15:49

paxaH написа:Аз ще ти дам съвет: Ако имаш излишни 1500 лв. (то излишни няма, но ако не са много за теб), дай ти на дядо ти и му кажи че си намерил циганите и си взел парите му. .
:yes: много добра идея :idea: Възрастните имат друг аршин за пари и суми...Дори стотинките са пари за тях ..прав е колегата според мен :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 11 Дек 2008, 16:43

тия мръсни черни уроди една година тръгнали да обират вилите и дърветата на хората и съседи дядовци ми се оплакаха , как пред очите им влезли в градините и обрали всичко и в тоя момент си разхождах песа около вилата, а той немска овчарка надушва сганта отдалеч първо идва една орда от малки на около 10-12 г мангали зад тях по големите на брой около 30 говеда,викам им спрете назад те продължават теглих им едн майна за късмет си носех ловната пушка в колата извадих и я и заредих и насочих към тях ония спряха викам им пак да се махат седят и не помръдва черното племе последва първи изстрел от коло 40м може би над главите им хукнаха и 2рия в тях с 11номер патрони стрелях после още 2 гръмнах по сганта 4ерна крадлива, ама така ми се щеше с 13/0 да пострелям по ромския облак ама нали закони......кого защитават незнам...че старците наоколо се зарадваха много на постъпката ми и повече не стъпиха там тия мизерници
ПП колега дано намериш тез утрепки и да ги накажеш подобаващо!!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 11 Дек 2008, 16:59

Cable, кажи в кой район на Надежда се случва тва , че и аз съм там??
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Дек 2008, 20:41

plradev написа:Колега да не живеш във филма"Сърдити старчета" :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Шегувам се разбирасе :D

Абе мани, след тази случка вече никога не си позволявам да слушам по-силно музика, че не знам какъв точно начин ще измислят за да ми направят забележка...
Между другото това винаги като го разказвам на приятели умираме от смях, ама всъщност никак не е смешно - представи си колко трябва да му прекипи на един 70 годишен човек, свикнал на ред и дисциплина цял живот, че да хване пистолета и да тръгне да се саморазправя :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 11 Дек 2008, 21:14

мама им мръсна черна.... преди две седмици откраднаха на баща ми документите той ми се обажда психиран по телефона вика заключи вкъщи викам кво стана бе човек откраднаха ми всико ключове документи и т.н. питам го къде си и веднага излетях от нас ама първо взех полицейската палка от багажника на бавареца :mhihi: и хукнах да бягам(той работи до вкъщи) .много се ядосах и викам ще ги убивам(аз си помислих че са го били и са го ограбили) слизам долу в гората от къде се минава за сериза(където работи баща ми) и му званя да го питам къде е и да ми обясни какво е станало(мършите гадни влезли в сервиза да питат за заварчик и гепили документите от шкафа му).след като разбрах че не са го били се успокоих малко ама факта че съм по потник а навън е 2 градуса ме вбеси отново и виждам 2 мангала и званя на бащата да ми ги опише ама той паниран вика ми с камуфлажни гащи бил единия а аз го виждам с камуфлажно яке и викам на бащата ела еди къде си аз ще ги арестувам :mhihi: .спирам ги аз и викам ти ли гепа чантата той вика не казах му да изчака баща ми да ги види оня вече готов да вади нещо от джоба да ме бият :mhihi: .и аз му казах я виж тая палка в черната глава дали щи е.а майката и така и стана утрепах ги от бой и докато се обърна трети мангал хвърля ено паве покрай главата ми :mhihi: питах го същото нещо като предните двама ама и той същото каза (не бий бате 6е ма убииш :mhihi: )ма аз нали не разбирам цигански продължих :mhihi: обаче от махлата чуха викове и излязоха 20 мангала с лопати и викам я стига съм разпитвал :mhihi: .ама в тоя момент дойдоха ченгетата и се разбра че съм пребил други мангали :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

Извод: на другия ден дойде брата на единия мангал дето го разпитвах най много :mhihi: и издаде кои са ги откраднали. след 2 дни документите бяха хвърлени в съседния вход непокътнати а в края на седмицата мангалите бяха на разпит :mhihi: .
та мисълта ми колега е че ако подозираш някого(мангал) му приложи тази схема при мен винаги дава резултат може да са задружни и да се даржът като стане нещо ама си знаят и кирливите ризи а мангал дето да държи на бой още не са измислили :mhihi: така че действай ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 11 Дек 2008, 21:49

Да им е** май**** на тези мангали :twisted:
Колега cable ,много неприятна случка! Важното е че дедката ти е жив и здрав. Колега someone,счупих се да се хиля на историята с твоите старчета :lol: Шапка им свалям!

По въпроса с измамите: преди година и моя дедка изгоря ама с 2 000лв!!! Измамили го с некви части за машини! Аз го бях предупредил за подобни видове измами,ама не ме послушал ! Сумата не е малка,ама по-важен ми е дедката.Имах излишни 2000лв и му ги дадох! Той разбира се не пожела да ги вземе,ама аз ги дадох на бабата :winky: радвам се че не са го били ,защото им занесл по най-балъшкия начин парите извън София! запалил колата и .........можеше и нея да вземат!
Споко ,всеки си намира майстора ....един ден и тези гнусни манговци ще захапят дървото!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Митьо » 12 Дек 2008, 1:52

blackrider написа:Да им е** май**** на тези мангали :twisted:
Колега cable ,много неприятна случка! Важното е че дедката ти е жив и здрав. Колега someone,счупих се да се хиля на историята с твоите старчета :lol: Шапка им свалям!

По въпроса с измамите: преди година и моя дедка изгоря ама с 2 000лв!!! Измамили го с некви части за машини! Аз го бях предупредил за подобни видове измами,ама не ме послушал ! Сумата не е малка,ама по-важен ми е дедката.Имах излишни 2000лв и му ги дадох! Той разбира се не пожела да ги вземе,ама аз ги дадох на бабата :winky: радвам се че не са го били ,защото им занесл по най-балъшкия начин парите извън София! запалил колата и .........можеше и нея да вземат!
Споко ,всеки си намира майстора ....един ден и тези гнусни манговци ще захапят дървото!

А дано!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 12 Дек 2008, 12:40

cable написа:
blackrider написа:Да им е** май**** на тези мангали :twisted:

А дано!!!

колега ако имаш следа или ги намериш свиркай да помагам с копанете и заличаването на уликите :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата