Да споделя как измамиха дядката с 1500лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Да споделя как измамиха дядката с 1500лв

Мнение от Бай Митьо » 11 Дек 2008, 0:34

Пиша темата, защото съм страшно ядосан и най-важното чувствам се безпомощен да помогна на моя дядка да преживее човека случилото се. Незнам искам да намеря отмъщение, а не знам как. Не съм за парите за тези 1500лв, а това, че искам да отмъстя.
Хората, които ме познават в този форум знаят, че съм човек, който има доста познати наляво надясно, знаят, че винаги търся отмъщение по мой начин, а всички които четете мойте изказвания знаете, че съм против държавата и ето сега аз не мога да направя нищо.
Идват вчера 2-ма при дядо ми, а той е домоуправител в блок в столичния квартал Надежда и му предлагат да направят покрива за малко пари и той се съгласява. 2 часа по-късно той се качава да види докъде са стигнали, на посл. етаж е приклещен от 5-ма цигани, като единия бил едър и му предложили договор за 2500лв, а не за 80лв, супер позната схема, но дядката не я знае, той къса договора и ония се изнервят и му казват, че ще търсят саморазправа, ако не им даде 1500лв. Той слиза в тях и дава пари от касата и негови, за да стигне 1500лв, а баба ми какво да направи жената като е с патерици??? Най-нагло му дават ф-ра на която пише 2000лв и му казват ще има и за теб 500лв и се смеят..Какво да направи един 65г старец, и една баба с патерици. Проблема е в това, че тези хора имат информация, от къде знаят, че дядо ми имат проблем с тавана, от къде знаят кой е домоуправителя? Фирмата по фактура е регистрирана в някво пловдивско село, да но тази ф-ра е 1000% от Илиенци и там имам хора, но казват ние не знаем кой кога какво купува???? не си водим отчет казва моя познат циганин и е прав!! Утре ми оставя да проверя номерата GSM-мите, макар че са изключени и съм сигурен, че са предплатени, но със сигурност ще кажат утре хората! Но какво кой да търся?? На кого да се обадя?? Смея да твърдя, че в Обеля, Люлин и Надежда знам всичко, но ето има нещо, което незнам и незнам как да реша????Ако някой има съвет да го каже просто ми е гадно. На полиция не съм звънял, защото няма смисъл, както знаета аз не вярвам в тази държава!! В този квартал живях, а сега се чувствам безпомощен???
ПРосто ви споделям, защото съм мнг, ама мнг извън нервите си!
Извинявам се, ако съм натоварил някого с моето писане, но и нека хората го вземат това под предвид за тяхни близки!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 11 Дек 2008, 0:55

Ами мисля че е добре да звъннете в полицията .. не за друго а за баба ти и дядо ти тва ще е някакво успокоение ... те ще си повтарят че полицията нищо няма да направи но под съзнателно ще имат някаква надежда... а иначе .. кажи им да се оглеждат и да ти звъннат като ги видят. .. или направо на полицията... след като разбереш кои са пусни пак тема .. Хайка за цигани ... и ме пиши и мен в бройката да ходим да ги трепем ! ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Xpyc_xpyc » 11 Дек 2008, 0:58

Това е много кофти тея мангали само това чакат да видят някой стар и безпомощен човек и да го оберат.Ако сам на тебе бих разпитъл така някой друг човек.Може пък и да пуснете слух така с някой твой аверчета че имате проблем с покрива на входа ала-бала ако цъфнат въпросните МАЙСТОРИ да им теглите един хубав бой да им вземете всичките неща да ги оставите голи на улицата да видят какво е да се гаврят с тебе и да те ограбват.Благодаря за вниманието сега съм 100% сигурен че някой ще ме критикува, но това им се пада!Отново казвам.Благодаря за вниманието :!: ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 11 Дек 2008, 1:03

Xpyc_xpyc написа:Това е много кофти тея мангали само това чакат да видят някой стар и безпомощен човек и да го оберат.Ако сам на тебе бих разпитъл така някой друг човек.Може пък и да пуснете слух така с някой твой аверчета че имате проблем с покрива на входа ала-бала ако цъфнат въпросните МАЙСТОРИ да им теглите един хубав бой да им вземете всичките неща да ги оставите голи на улицата да видят какво е да се гаврят с тебе и да те ограбват.Благодаря за вниманието сега съм 100% сигурен че някой ще ме критикува, но това им се пада!Отново казвам.Благодаря за вниманието :!: ;)

Това им се полага заслужено на тези крадци :idea:
Колега cable пожелавам ти най-искрено да ги намериш тези "майстори" и да им излязът тези 1500лв. през *ъза :evil:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 11 Дек 2008, 1:12

тия стават все по-нагли мамицата им..
много потресаващи случаи има отпреди известно време като искаха пари за някой "пострадал" роднина и измисляха кви ли не гадни историйки за катастрофи и прочие... кво им дреме, че може да докарат няква психическа травма на хорицата или недай си боже по-лошо.. :confused:
На майка ми й се обаждаха миналата година, уж братовчед и от Канада.. тя веднага се усети разбира се и отказа да даде пари.. накрая на разговора имаше нещо от сорта: "Ай микицо с микицо такава.."
е такива шибани копеленца ако ги добарам.. :evil:
всичкото дето го творят да им се стовари на главата двойно :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

re

Мнение от KEVIN-30 » 11 Дек 2008, 1:14

Колега cable,
намирисват ми ромите от квартал-КАЛТИНЕЦ от град ГОРНА ОРЯХОВИЦА
Схемата им е перфектна с фактурите,дори могат правно дате осъдят за неустойка.
Действай по метода:БОЙ и ПЛАВА ЦИГАНКО -МИЛЕ КИТИЧ
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Re: re

Мнение от VT5602AK » 11 Дек 2008, 1:20

KEVIN-30 написа:Колега cable,
намирисват ми ромите от квартал-КАЛТИНЕЦ от град ГОРНА ОРЯХОВИЦА
Схемата им е перфектна с фактурите,дори могат правно дате осъдят за неустойка.
Действай по метода:БОЙ и ПЛАВА ЦИГАНКО -МИЛЕ КИТИЧ
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 11 Дек 2008, 1:41

Изроди гадни :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 11 Дек 2008, 11:31

чернилките гадни само газовата камера заслужават , виж явно са се отказали от люлин щото много бой са изяли

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Дек 2008, 11:34

Абе миналата година пробваха същта схема в моя вход. Но нещо не се справиха. Прибирам се аз един ден от работа, и гледам три коли мангаля паркирали до блока. Сред колите имаше и един мерцедес 123-ка, много лачен. Вървя си към входа и гледам двама дядковци с пищови застанали до входната врата и нещо си шепнат. Гледам пак - тия дядковци от нашия вход. Сценка невероятна...обикновено тези дядовци ги виждам я с домашната булонка, я с пазарска чанта в ръка, а този ден - изкарали пищовите...едно време блокът е бил на МНО, та повечето ми съседи са бивши военни все около 70-те, та оръжие само да търсиш. Аз много им се радвам по принцип на дядовците в блока ни и си говоря с тях, та прецених, че ще ме разпознаят и няма да открият приятелски огън, и ги приближавам и викам "Какво става, момчета? Що сте извадили пищовите?" А единият ми вика, "Не влизай сега във входа, че еди кой си и еди кой си и еди кой си бият едни цигани на площадката вътре, а ние сме им отцепка тука, че другите мангали дето са тука отпред искаха да ги спасяват"

Аз - ей така :shock:

Питам, абе полиция извикахте ли? Те - Абе викахме, ама не идват.

Викам - за кво ги биете тия мангали? Единият дядо ми обясни почти същата схема като на cable.

Питах ги дядовците дали ме искат и мен за отцепка, ма те заключиха, че след като моя пищов седи в къщи в касата, нямало да има полза от мен, щото и мангалите били въоръжени - с ножове, та ако станело меле, щяло да се стреля, освен това тяхната била изпята и не било все едно дали ще те приберат за убийство на 70 или на 30, затова по-хубаво да съм ходел до магазина да си купя нещо, пък те щели да се оправят...

Ей, мафия са тва бившите военни...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 11 Дек 2008, 11:47

Ако ги намериш свиркай... :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 11 Дек 2008, 11:49

Е да имаше късмета и моя дядо като тези от случката на SOMEONE, но моя няма и напрово още ме е яд, ама какво да направя! Бяхме снощи при тях всичките от родата и ги окуражихме според мен!
Яд ме е че търсят стари безпомощни, що не дойдат при някой 100кг биче, ама да сме живи и здрави и хора предупредете вашите дърти!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Дек 2008, 12:12

Щото са мишки, тука в пловдив скинарската група така ги е наплашила, че на центъра мангал няма да видиш... Все по дядовци ще ми ходат, трябваше да помолим хитлер да дое си земе малко от тях...
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 11 Дек 2008, 12:32

-ами търси връзка да стигнеш до Килията-в Люлин и Обеля нищо не може да се случи без да знае-дет се вика има начин да ги намери бързо...
-иначе гадна история тази...
:!: :!:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 11 Дек 2008, 12:38

acer написа:.....трябваше да помолим хитлер да дое си земе малко от тях...
Изобщо не съм съгласен с теб, не малко, а всички, че партийни, и медийни звезди станаха :banghead: :banghead: :banghead: Сори, случката е гадна, но е добре да се споделят та да вземем да прогледнем някой ден и видим какво правят съседите на юг.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата