Да споделя как измамиха дядката с 1500лв
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Да споделя как измамиха дядката с 1500лв
Пиша темата, защото съм страшно ядосан и най-важното чувствам се безпомощен да помогна на моя дядка да преживее човека случилото се. Незнам искам да намеря отмъщение, а не знам как. Не съм за парите за тези 1500лв, а това, че искам да отмъстя.
Хората, които ме познават в този форум знаят, че съм човек, който има доста познати наляво надясно, знаят, че винаги търся отмъщение по мой начин, а всички които четете мойте изказвания знаете, че съм против държавата и ето сега аз не мога да направя нищо.
Идват вчера 2-ма при дядо ми, а той е домоуправител в блок в столичния квартал Надежда и му предлагат да направят покрива за малко пари и той се съгласява. 2 часа по-късно той се качава да види докъде са стигнали, на посл. етаж е приклещен от 5-ма цигани, като единия бил едър и му предложили договор за 2500лв, а не за 80лв, супер позната схема, но дядката не я знае, той къса договора и ония се изнервят и му казват, че ще търсят саморазправа, ако не им даде 1500лв. Той слиза в тях и дава пари от касата и негови, за да стигне 1500лв, а баба ми какво да направи жената като е с патерици??? Най-нагло му дават ф-ра на която пише 2000лв и му казват ще има и за теб 500лв и се смеят..Какво да направи един 65г старец, и една баба с патерици. Проблема е в това, че тези хора имат информация, от къде знаят, че дядо ми имат проблем с тавана, от къде знаят кой е домоуправителя? Фирмата по фактура е регистрирана в някво пловдивско село, да но тази ф-ра е 1000% от Илиенци и там имам хора, но казват ние не знаем кой кога какво купува???? не си водим отчет казва моя познат циганин и е прав!! Утре ми оставя да проверя номерата GSM-мите, макар че са изключени и съм сигурен, че са предплатени, но със сигурност ще кажат утре хората! Но какво кой да търся?? На кого да се обадя?? Смея да твърдя, че в Обеля, Люлин и Надежда знам всичко, но ето има нещо, което незнам и незнам как да реша????Ако някой има съвет да го каже просто ми е гадно. На полиция не съм звънял, защото няма смисъл, както знаета аз не вярвам в тази държава!! В този квартал живях, а сега се чувствам безпомощен???
ПРосто ви споделям, защото съм мнг, ама мнг извън нервите си!
Извинявам се, ако съм натоварил някого с моето писане, но и нека хората го вземат това под предвид за тяхни близки!
Хората, които ме познават в този форум знаят, че съм човек, който има доста познати наляво надясно, знаят, че винаги търся отмъщение по мой начин, а всички които четете мойте изказвания знаете, че съм против държавата и ето сега аз не мога да направя нищо.
Идват вчера 2-ма при дядо ми, а той е домоуправител в блок в столичния квартал Надежда и му предлагат да направят покрива за малко пари и той се съгласява. 2 часа по-късно той се качава да види докъде са стигнали, на посл. етаж е приклещен от 5-ма цигани, като единия бил едър и му предложили договор за 2500лв, а не за 80лв, супер позната схема, но дядката не я знае, той къса договора и ония се изнервят и му казват, че ще търсят саморазправа, ако не им даде 1500лв. Той слиза в тях и дава пари от касата и негови, за да стигне 1500лв, а баба ми какво да направи жената като е с патерици??? Най-нагло му дават ф-ра на която пише 2000лв и му казват ще има и за теб 500лв и се смеят..Какво да направи един 65г старец, и една баба с патерици. Проблема е в това, че тези хора имат информация, от къде знаят, че дядо ми имат проблем с тавана, от къде знаят кой е домоуправителя? Фирмата по фактура е регистрирана в някво пловдивско село, да но тази ф-ра е 1000% от Илиенци и там имам хора, но казват ние не знаем кой кога какво купува???? не си водим отчет казва моя познат циганин и е прав!! Утре ми оставя да проверя номерата GSM-мите, макар че са изключени и съм сигурен, че са предплатени, но със сигурност ще кажат утре хората! Но какво кой да търся?? На кого да се обадя?? Смея да твърдя, че в Обеля, Люлин и Надежда знам всичко, но ето има нещо, което незнам и незнам как да реша????Ако някой има съвет да го каже просто ми е гадно. На полиция не съм звънял, защото няма смисъл, както знаета аз не вярвам в тази държава!! В този квартал живях, а сега се чувствам безпомощен???
ПРосто ви споделям, защото съм мнг, ама мнг извън нервите си!
Извинявам се, ако съм натоварил някого с моето писане, но и нека хората го вземат това под предвид за тяхни близки!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ами мисля че е добре да звъннете в полицията .. не за друго а за баба ти и дядо ти тва ще е някакво успокоение ... те ще си повтарят че полицията нищо няма да направи но под съзнателно ще имат някаква надежда... а иначе .. кажи им да се оглеждат и да ти звъннат като ги видят. .. или направо на полицията... след като разбереш кои са пусни пак тема .. Хайка за цигани ... и ме пиши и мен в бройката да ходим да ги трепем ! 

Това е много кофти тея мангали само това чакат да видят някой стар и безпомощен човек и да го оберат.Ако сам на тебе бих разпитъл така някой друг човек.Може пък и да пуснете слух така с някой твой аверчета че имате проблем с покрива на входа ала-бала ако цъфнат въпросните МАЙСТОРИ да им теглите един хубав бой да им вземете всичките неща да ги оставите голи на улицата да видят какво е да се гаврят с тебе и да те ограбват.Благодаря за вниманието сега съм 100% сигурен че някой ще ме критикува, но това им се пада!Отново казвам.Благодаря за вниманието

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Xpyc_xpyc написа:Това е много кофти тея мангали само това чакат да видят някой стар и безпомощен човек и да го оберат.Ако сам на тебе бих разпитъл така някой друг човек.Може пък и да пуснете слух така с някой твой аверчета че имате проблем с покрива на входа ала-бала ако цъфнат въпросните МАЙСТОРИ да им теглите един хубав бой да им вземете всичките неща да ги оставите голи на улицата да видят какво е да се гаврят с тебе и да те ограбват.Благодаря за вниманието сега съм 100% сигурен че някой ще ме критикува, но това им се пада!Отново казвам.Благодаря за вниманието![]()
Това им се полага заслужено на тези крадци

Колега cable пожелавам ти най-искрено да ги намериш тези "майстори" и да им излязът тези 1500лв. през *ъза

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
тия стават все по-нагли мамицата им..
много потресаващи случаи има отпреди известно време като искаха пари за някой "пострадал" роднина и измисляха кви ли не гадни историйки за катастрофи и прочие... кво им дреме, че може да докарат няква психическа травма на хорицата или недай си боже по-лошо..
На майка ми й се обаждаха миналата година, уж братовчед и от Канада.. тя веднага се усети разбира се и отказа да даде пари.. накрая на разговора имаше нещо от сорта: "Ай микицо с микицо такава.."
е такива шибани копеленца ако ги добарам..
всичкото дето го творят да им се стовари на главата двойно
много потресаващи случаи има отпреди известно време като искаха пари за някой "пострадал" роднина и измисляха кви ли не гадни историйки за катастрофи и прочие... кво им дреме, че може да докарат няква психическа травма на хорицата или недай си боже по-лошо..

На майка ми й се обаждаха миналата година, уж братовчед и от Канада.. тя веднага се усети разбира се и отказа да даде пари.. накрая на разговора имаше нещо от сорта: "Ай микицо с микицо такава.."
е такива шибани копеленца ако ги добарам..

всичкото дето го творят да им се стовари на главата двойно

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
re
Колега cable,
намирисват ми ромите от квартал-КАЛТИНЕЦ от град ГОРНА ОРЯХОВИЦА
Схемата им е перфектна с фактурите,дори могат правно дате осъдят за неустойка.
Действай по метода:БОЙ и ПЛАВА ЦИГАНКО -МИЛЕ КИТИЧ
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Re: re
KEVIN-30 написа:Колега cable,

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
чернилките гадни само газовата камера заслужават , виж явно са се отказали от люлин щото много бой са изяли
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе миналата година пробваха същта схема в моя вход. Но нещо не се справиха. Прибирам се аз един ден от работа, и гледам три коли мангаля паркирали до блока. Сред колите имаше и един мерцедес 123-ка, много лачен. Вървя си към входа и гледам двама дядковци с пищови застанали до входната врата и нещо си шепнат. Гледам пак - тия дядковци от нашия вход. Сценка невероятна...обикновено тези дядовци ги виждам я с домашната булонка, я с пазарска чанта в ръка, а този ден - изкарали пищовите...едно време блокът е бил на МНО, та повечето ми съседи са бивши военни все около 70-те, та оръжие само да търсиш. Аз много им се радвам по принцип на дядовците в блока ни и си говоря с тях, та прецених, че ще ме разпознаят и няма да открият приятелски огън, и ги приближавам и викам "Какво става, момчета? Що сте извадили пищовите?" А единият ми вика, "Не влизай сега във входа, че еди кой си и еди кой си и еди кой си бият едни цигани на площадката вътре, а ние сме им отцепка тука, че другите мангали дето са тука отпред искаха да ги спасяват"
Аз - ей така
Питам, абе полиция извикахте ли? Те - Абе викахме, ама не идват.
Викам - за кво ги биете тия мангали? Единият дядо ми обясни почти същата схема като на cable.
Питах ги дядовците дали ме искат и мен за отцепка, ма те заключиха, че след като моя пищов седи в къщи в касата, нямало да има полза от мен, щото и мангалите били въоръжени - с ножове, та ако станело меле, щяло да се стреля, освен това тяхната била изпята и не било все едно дали ще те приберат за убийство на 70 или на 30, затова по-хубаво да съм ходел до магазина да си купя нещо, пък те щели да се оправят...
Ей, мафия са тва бившите военни...
Аз - ей така

Питам, абе полиция извикахте ли? Те - Абе викахме, ама не идват.
Викам - за кво ги биете тия мангали? Единият дядо ми обясни почти същата схема като на cable.
Питах ги дядовците дали ме искат и мен за отцепка, ма те заключиха, че след като моя пищов седи в къщи в касата, нямало да има полза от мен, щото и мангалите били въоръжени - с ножове, та ако станело меле, щяло да се стреля, освен това тяхната била изпята и не било все едно дали ще те приберат за убийство на 70 или на 30, затова по-хубаво да съм ходел до магазина да си купя нещо, пък те щели да се оправят...
Ей, мафия са тва бившите военни...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Е да имаше късмета и моя дядо като тези от случката на SOMEONE, но моя няма и напрово още ме е яд, ама какво да направя! Бяхме снощи при тях всичките от родата и ги окуражихме според мен!
Яд ме е че търсят стари безпомощни, що не дойдат при някой 100кг биче, ама да сме живи и здрави и хора предупредете вашите дърти!
Яд ме е че търсят стари безпомощни, що не дойдат при някой 100кг биче, ама да сме живи и здрави и хора предупредете вашите дърти!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-ами търси връзка да стигнеш до Килията-в Люлин и Обеля нищо не може да се случи без да знае-дет се вика има начин да ги намери бързо...
-иначе гадна история тази...

-иначе гадна история тази...

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Изобщо не съм съгласен с теб, не малко, а всички, че партийни, и медийни звезди станахаacer написа:.....трябваше да помолим хитлер да дое си земе малко от тях...

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3