Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...
Само аз ли нещо съм изтрещял и си фантазирам или народа по пътищата яко изперка в последно време. По принцип през деня ми се налага да обикалям с колата и прекарвам доста време зад волана....днес , като за сефте един слезна да ме бие ...
..... давам ляв мигач и гледам зад мен се сили голф комби....отпред обаче е червено и ясно се вижд, че няма за кво да бърза, та давам ляв мигач и влизам пред него с нормална скорост без да го засичам зверски. Оня обаче се напекъл да ме минава и клаксон яко... от там аз естествено се изкоментирам " Е добре де кат ти е червено и съм ти дал мигач гоолям зор да минеш" и спирам зад последната кола. Обаче в огледалото вижда, че 50 годишния шофер слиза към мен с думите " Е са на тоя му е-ах ма-та " ....
Седя и си мисля....ся на тоя да му слезна ...ше се сдърпаме ще ми прецака костюма....да ама ако ми набие тупалка както съм се вързал с колана ще е екстра тамън да не мога да мърдам... да вдигам джама ... кат некъв бъзел да си крещим през стъклото не става.... и съответно седя и го гледам той вече до мен и намила за майка ми за баба ми за мигачите и техните роднини...... и тръгва да ме удря....от там аз му викам.."бе ти кво искаш бе? Ся ше ме биеш ли ? А после?" ...оня седи и ме гледа и вика "Кат те измаам ей там ше отидеш" .... гледам аз и вика.... "така ли се бият хора бе?" ....последва мълчание ... отново яка псувня и определението към мен "Боклук, изчезвай че кат те удара..." ми аз като за първи път се почувствах мн тъпо и си тръгнах ....
Вечерта отиам да си мия колата и някв главун реши да минава през мивката на пряко ама по англииското движение ...естествено пак ситуация....айде и тоя много отвоен ...скандал че му преча да си минава през мивката (шорт кът)....
Писна ми вече, нестига че половината си бъркат по носовете и по кръстовищата тръгват след 10 сек зелено, ами и.....
утре пак си слагам бухалаката в колата и съм му -е-ал ма-ката. Некст лузър ще го отнесе и за другите... явно ше сме като едно време 90-десетте години ...ше го играем мутри.
И отделно от това на пук на всички пъти дето съм помагал на всеки закъсал с каквато и кола да е няма да си мръдна пръста повече ...да се оправят ... само на хора от форума ... баси и кухите лейки в тая държава мършава....
..... давам ляв мигач и гледам зад мен се сили голф комби....отпред обаче е червено и ясно се вижд, че няма за кво да бърза, та давам ляв мигач и влизам пред него с нормална скорост без да го засичам зверски. Оня обаче се напекъл да ме минава и клаксон яко... от там аз естествено се изкоментирам " Е добре де кат ти е червено и съм ти дал мигач гоолям зор да минеш" и спирам зад последната кола. Обаче в огледалото вижда, че 50 годишния шофер слиза към мен с думите " Е са на тоя му е-ах ма-та " ....
Седя и си мисля....ся на тоя да му слезна ...ше се сдърпаме ще ми прецака костюма....да ама ако ми набие тупалка както съм се вързал с колана ще е екстра тамън да не мога да мърдам... да вдигам джама ... кат некъв бъзел да си крещим през стъклото не става.... и съответно седя и го гледам той вече до мен и намила за майка ми за баба ми за мигачите и техните роднини...... и тръгва да ме удря....от там аз му викам.."бе ти кво искаш бе? Ся ше ме биеш ли ? А после?" ...оня седи и ме гледа и вика "Кат те измаам ей там ше отидеш" .... гледам аз и вика.... "така ли се бият хора бе?" ....последва мълчание ... отново яка псувня и определението към мен "Боклук, изчезвай че кат те удара..." ми аз като за първи път се почувствах мн тъпо и си тръгнах ....
Вечерта отиам да си мия колата и някв главун реши да минава през мивката на пряко ама по англииското движение ...естествено пак ситуация....айде и тоя много отвоен ...скандал че му преча да си минава през мивката (шорт кът)....
Писна ми вече, нестига че половината си бъркат по носовете и по кръстовищата тръгват след 10 сек зелено, ами и.....
утре пак си слагам бухалаката в колата и съм му -е-ал ма-ката. Некст лузър ще го отнесе и за другите... явно ше сме като едно време 90-десетте години ...ше го играем мутри.
И отделно от това на пук на всички пъти дето съм помагал на всеки закъсал с каквато и кола да е няма да си мръдна пръста повече ...да се оправят ... само на хора от форума ... баси и кухите лейки в тая държава мършава....
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Абе и на мен ми се върти в главата електрошок или палка пък съм му ебал мамата само малоумници . Преди се сещам бях полудел вече ми беше паднало пердето . И некъф мутрас със гола тиква . Гола гола ама празна ми сече пътя без мигач . Натиснах мазно клаксона на служебния бус . Оня спря обърна се и ми маха с ръце какво ... Свалих джама и са развиках - Добре дошъл на пътя тука ползваме мигачи ... и оня ме гледа 5 секунди странно и замина
Еба* трябва да пускат направо кабели от мигачите да се вързват с мозъчната кора за да предсказва действията им и автоматично да ги включва . И пак ще се намери някоя куха манерка да се осере . Хубаво че мойта кола си я карам предимно вечер 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Имал съм два случая в които се е стигало до саморазправа. Единия помислил че съм го напсувал и слезе да ме удари пред доста хора беше в един наш лайнян морски курорт. Беше към 50-те, но доста едър и реших да не се излагам допълнително. Открихме къде паркира и му натрошихме прозорците с гаечен ключ, като за десерт изяде един як шут във вратата.
Втория път един се ядоса че го изпреварих пред кифлата му и на светофара хвърли бутилка по колата ми. Тоя мина леко, с един приятел направихме визитация до блока пред който спира и му стоварихме една плоча на предния капак, но без да искаме му счупихме и стъклото
Та какъв е извода, с такива простаци или лошо или нищо. Ако разкажа на някой германец например, какво става по нашите пътища сигурно ще ме помисли за луд
Втория път един се ядоса че го изпреварих пред кифлата му и на светофара хвърли бутилка по колата ми. Тоя мина леко, с един приятел направихме визитация до блока пред който спира и му стоварихме една плоча на предния капак, но без да искаме му счупихме и стъклото

Та какъв е извода, с такива простаци или лошо или нищо. Ако разкажа на някой германец например, какво става по нашите пътища сигурно ще ме помисли за луд

- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
Тъй като доста се придвижвам си с колело преди около 2 месеца един варненски селянин с голф 2 щеше да ме бие. Защото се качи на тротоара без да погледне изобщо аз минах пред него и му показах един определен знак със средния пръст. Малко след това бях изпреварен от същия голф и засечен с доста заплашителни думи. Ама някакси нито дебелака от вътре е по-бърз от мен нито голфа може да мине през местата от който аз с колелото 

Кофти история. Все пак, прибягването към саморазправа си е слизане (цяло падане) до нивото на въпросния олигофрен. Друг е въпросът, че има моменти, в които няма как да стоиш и да гледаш как ти намилат кифлата.
Всеки има и кофти дни. Както колегата каза:
Преди няколко седмици имах подобна случка, но от другата страна - бях скапан, много скапан (снощен). Прибирам хората по домовете, че бяхме на бунгала и в Трошево, от една пресечка ми изскача някакъв. Аз на кучките, той също. Потеглайки, започвам да си мисля, че аз бях в нарушение, защото той е дясностоящ, без значение, че излиза от улица, тип пътека. И тъкмо мисля да пускам аварийки, че поне да види, че съм разбрал и да се извиня, аверът до мен започва да маха средни пръсти и да гледа лошо ...
БТВ, не оправдавам дядката с Голф-а (и аз бих му се издразнил), но мигачът не дава предимство!
Всеки има и кофти дни. Както колегата каза:
.утре пак си слагам бухалаката в колата и съм му -е-ал ма-ката. Некст лузър ще го отнесе и за другите... явно ше сме като едно време 90-десетте години ...ше го играем мутри.
Преди няколко седмици имах подобна случка, но от другата страна - бях скапан, много скапан (снощен). Прибирам хората по домовете, че бяхме на бунгала и в Трошево, от една пресечка ми изскача някакъв. Аз на кучките, той също. Потеглайки, започвам да си мисля, че аз бях в нарушение, защото той е дясностоящ, без значение, че излиза от улица, тип пътека. И тъкмо мисля да пускам аварийки, че поне да види, че съм разбрал и да се извиня, аверът до мен започва да маха средни пръсти и да гледа лошо ...
БТВ, не оправдавам дядката с Голф-а (и аз бих му се издразнил), но мигачът не дава предимство!
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
На паркинг на Била по случайност се отворил коридор между всички редици от коли ...и един с газ до ламарината отлетя ...нямам думи . Докато го запсувам и изчезна . Врата да се беше отворила или човек да минаваше ....
- Народа откача . Всеки си има причина сигурно но откача .
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Спирам на бензиностанция и почват да ми зареждат гориво, докато зареждат аз влизам вътре с нагласата да си платя по бързо и да се махам. Плащам си тръгвам към колата и някакъв спрял зад мен, влизам си в колата и го гледам на огледалото почна да се размахва да ме псува. Обърнах се теглих му една майна и един среден и си тръгнах. Извода: немога да се разправя с утрепки.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Burningparis написа:електро шоки следващият нагъл бияч ще разбере какво е да си мангал крадящ кабели
Именно, да знаеш и най-отворените как дрисват като ги друсне тока

RAM-FR написа:Тъй като доста се придвижвам си с колело преди около 2 месеца един варненски селянин с голф 2 щеше да ме бие. Защото се качи на тротоара без да погледне изобщо аз минах пред него и му показах един определен знак със средния пръст. Малко след това бях изпреварен от същия голф и засечен с доста заплашителни думи. Ама някакси нито дебелака от вътре е по-бърз от мен нито голфа може да мине през местата от който аз с колелото
Във връзка с темата ... аз съм възхитен от начина на движение в Холандия след 2 години шофиорски експириънс в София ...
Първо за колелото - тук по закон колоездачите са с предимство преди всички (даже и пред пешеходците), понеже са в изобилие.... По закон , независимо дали колоездач се е напил и е изкочил пред колата ти и си го ударил - ти отнасяш всичко ....

За начина на движение - всичко е толкова спокойно ... че клаксон не съм чул и когато спра на аварийни и запуша цялото движение хората вадят вестници и те чакат най културно... Първият път ми се случи на мен един такъв да спре и аз с целия си Софийски манталитет почнах да свиря като луд а човека идва до вратата и вика "I am really sorry, Have a nice day". С две думи е удоволствие да караш. Цялата система е така устроена , че много рядко попадаш в задръстване , полиция те спира само когато нарушиш закона по пътищата и пробите за алкохол : всяка вечер към 11 патрули се разпределят по всички главни улици в Хага и спират всяка една кола в редица и се почва ' духане'.
П.С Сега ми предстои да се прибирам за празниците и просто незнам със сегашният ми манталитет на шофиране как ще се впиша в БГ - style

Re: Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...
Burningparis написа:..... давам ляв мигач и гледам зад мен се сили голф комби....отпред обаче е червено и ясно се вижд, че няма за кво да бърза
Колега, не че човека от голфа е имал каквото и да е право на саморазправа с тебе, но искам да знаеш, че правилника за движение по пътищата не ти разрешава маневрата, която си направил.
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3