Подгряващи свещи - смяна
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Подгряващи свещи - смяна
Подгреваш я преди да я нападаш,..до работна температура,...махаш буксите,...наливаш коресилин в дупките и бегаш да не ти люти на очите!
След 3 минути ги почваш с вложка ШЕСТОСТЕН,..не дванайсетостен,..дълбока и арна!
Ще тръгнат,..некои лесно,..некои със скърцане като на стара панта ръждясала!
Тези дето скърцат,..НЕМА да ги отпускаш,...ни за миг,...въртиш на РАЗВИВАНЕ,...и никво на обратно,..ни стъпка,..нека си скърца,па дори ида те заболи сърцето!
Като изкараш до края резбата,...пак наливаш с коресилин дупката,...и па бегаш да пушиш!
След това ги фаташ с едни клещаци и с въртеливо-издърпващо движение-право у на комшията двора!
Като ги извадиш всичките,..иди да обядваш,....
После връткаш на стартер 10 оборота,да изгониш дявола от дупката,...обмазваш резбите на новите свещи с медна,алуминиева или неспичаща смазка,...и ги намушкваш еднапо-една!
Нема да стягаш зверски,...полечка,..като опре конуса,..и натегаш леко,...нема да се развият,не бой се!
Успех!
Поста е зет от форума на мерцедес
След 3 минути ги почваш с вложка ШЕСТОСТЕН,..не дванайсетостен,..дълбока и арна!
Ще тръгнат,..некои лесно,..некои със скърцане като на стара панта ръждясала!
Тези дето скърцат,..НЕМА да ги отпускаш,...ни за миг,...въртиш на РАЗВИВАНЕ,...и никво на обратно,..ни стъпка,..нека си скърца,па дори ида те заболи сърцето!
Като изкараш до края резбата,...пак наливаш с коресилин дупката,...и па бегаш да пушиш!
След това ги фаташ с едни клещаци и с въртеливо-издърпващо движение-право у на комшията двора!
Като ги извадиш всичките,..иди да обядваш,....
После връткаш на стартер 10 оборота,да изгониш дявола от дупката,...обмазваш резбите на новите свещи с медна,алуминиева или неспичаща смазка,...и ги намушкваш еднапо-една!
Нема да стягаш зверски,...полечка,..като опре конуса,..и натегаш леко,...нема да се развият,не бой се!
Успех!
Поста е зет от форума на мерцедес

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- predel
- ентусиаст
-
golov_bg написа:ааааааааа може ли един въпрос?
Можжжеее

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
golov_bg написа:ааааааааа може ли един въпрос?
Дали вместо кореселин става с разредител ли .. ?

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- golov_bg
- ентусиаст
-
ми просто чета тука и се ми става смешно като чета как си го написал та щях да те питам от кое село си,нищо лично просто ми е интересен диалекта
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- predel
- ентусиаст
-
golov_bg написа:ми просто чета тука и се ми става смешно като чета как си го написал та щях да те питам от кое село си,нищо лично просто ми е интересен диалекта
Ами ако си прочел - поста е зет от форума на Мерцедес и постналия го има ник Линукс
А специално аз нямам села... но ако ти трябват села - мога да те запозная с жената - тя има няколко

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
golov_bg написа:ми просто чета тука и се ми става смешно като чета как си го написал та щях да те питам от кое село си,нищо лично просто ми е интересен диалекта
Здравейте г-н Голов,
Трудно прочетох изречението, което си написал. Да не би да си селяк? Имам приятели, които са родени на село, но нямат проблеми с изречения от 31 думи. А Вие имате ли?
Поздрави,
Александър Георгиев
- golov_bg
- ентусиаст
-
по принцип нямам проблеми с изреченията,но тъй като пиша бързо и си забравям мисълта затова повтарям някои от думите ако затова говориш....А и НЕ съм селяк,от село съм!ИМА РАЗЛИКА ПОВЯРВАЙ МИ!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
10 мнения
• Страница 1 от 1