Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 10 Дек 2008, 22:41

Явно има майки които още не са свикнали ... :mhihi:

Еми хубаво я си представи че от нейното бебе неможеш да спиш понеже постоянно циври ... трябва ли да я смажеш на улицата ? Просто не се наспива жената ...
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2008, 22:45

^Joreto написа:Абе не е оправдавам, но все пак тротоарите са за пешеходци!!! Не за автомобили. Тя с бебешката количка по пътя ли да се разкарва..? да е отнесе някой..? Аз от доста отдавна спирам само на определени за целта места (паркинги) плащам си левче или два на час, и нямам дертове! Преди това я паяка ме е отнесъл, я някой ми е пуснал стружката.. :mhihi: Рано или късно ще се научим!
:idea: ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 10 Дек 2008, 22:47

Колеги всеки един от нас все някога му се е наложило да спре я на тротоар я пред някой гараж било то и за малко.И според вас това дали е нормално?Аз един път качих двете гуми на колата на тротоар,заключих я отидох до НОИ,връщам се след 5 минути и гледам колата я няма :shock: .Паякът я беше отнесъл.
А това че младата майка дере колите-не го одобрявам,но и аз си научих урока и сега вече само по платени паркинги или на позволени места.
Защо всички не си научим урока ще е по добре за всеки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Дек 2008, 22:47

единственото за което е права че е пълна анархия и няма каде да стъпиш по тротоарите,но вникакъв случаи това не е начина с тоя изтрещял метод да се дерат колите и рано или късно ще си изяде шамарите!по скоро от този репортаж да се замислят хората от община,парламент от които зависи да се регулират малко тези потоци от коли да се намери начин малко да се облекчат основните артерии и центъра на столицата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 10 Дек 2008, 23:10

То че законите не могат да се спазват, но кой и дава правото тя да се мисли за ЗАКОН или някакъв наказател?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Дек 2008, 23:28

MaXimal написа:То че законите не могат да се спазват, но кой и дава правото тя да се мисли за ЗАКОН или някакъв наказател?

Е, та ходи милата сигурно с шублера, опънала го е на два метра и всека кола която попада в диапазона един и деведесе и пет, ааааааайде с пироня!
Че се спазва законя!

Предлагам по тоя случай, всеки пешеходец, който пресича неправилно, да го блъскаме и да се изнасяме от местопроизшествието.
Така, лекинко. Счупен крак, нещо такова...
Че са научат, малко по малко...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Дек 2008, 23:33

Тези които имат деца, знаят, че е права, а тези които си карат колите ги боли х** и мрънкат. Значи права е да ги дере, всички спират както си искат, всеки паркира по тротоарите, неможе да мине нито възрастен човек, нито майка с дете, нито никой. Трябва да слезеш на улицата и ти свиркат щото си им на улицата ама ги боли затова, че някой е спрял на тротоара. В случая е права и то на 10000000%

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Дек 2008, 23:55

sonny написа:Тези които имат деца, знаят, че е права, а тези които си карат колите ги боли х** и мрънкат. Значи права е да ги дере, всички спират както си искат, всеки паркира по тротоарите, неможе да мине нито възрастен човек, нито майка с дете, нито никой. Трябва да слезеш на улицата и ти свиркат щото си им на улицата ама ги боли затова, че някой е спрял на тротоара. В случая е права и то на 10000000%

Пълни щуротии бате... Оня ден ти честитихме и от днес установи решенията на всички проблеми.
Сори, че така, ама така.
Искам да питам сега след тая простотия колко такива "справедливи" майки ше се появят?
Те и сега си мамата тракали и според мен не различават зле паркирал автомобил от проблемите на пътя.
То на тъпата овца може да й пречиш всякак. Някой паркирал зад тебе, тя не може да мине между двете коли с количката. Аааайде, пироня! Кой виновен и дали въобще има виновен после ше установяваме!

Да не е полагала изпит по ЗДП мислиш? Или просто си избива злобата и простотията с пирона?

Както казах, това е еквивалентно аз да блъскам пешеходци като не пресичат на пешеходна пътека. Ей така, леко, за назидание.

Много се надявам некой път да не попаднете на некой по - нервен и да си сбирате жените от пътя... Много.
Ама сигурно ше стане.
Тогава ходи да отмъщаваш.
И... той също ше е с право.

И мене ме дразнят тъпите пресичания, липсата на култура, отнемането на предимство. Кво предлагаш? Да се въоръжа с павета?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2008, 0:00

D3BEP написа:Както казах, това е еквивалентно аз да блъскам пешеходци като не пресичат на пешеходна пътека. Ей така, леко, за назидание.

Много се надявам некой път да не попаднете на некой по - нервен и да си сбирате жените от пътя... Много.
Ама сигурно ше стане...
Не вярвах ,че ти ше го кажеш,Стефане.. :confused: Как може да сравняваш боя,тенекии ламарини и човешко здраве,още повече и що се отнася до деца :!: Днес 15 минути стоя и гледам на пешеходна пътека тип зебра,обозначена с всички видове маркировка и сигнализация,вижда се от 100 метра и пешеходците как се борят да пресекат и колите бързат да минат,с риск и да ги забършат :evil: Стари,куцукащи хора подтичват,ако не беше трагично щеше да е смешно,ама... :confused: :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 11 Дек 2008, 0:05

хаиде всички да почнем да дерем :kuku: не се излагаите 21 век сме и аз имам дете и не го разхождам по наи оживените улици то не че не живея на село де ама и в сф 1 че няма къде да спреш 2ро на почечето места паяци вдигат 3то докъде кислите че ще се стигне с дрането нали 1 че те види и че ти избие идеята от главата

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Дек 2008, 0:06

sonny написа:Тези които имат деца, знаят, че е права, а тези които си карат колите ги боли х** и мрънкат. Значи права е да ги дере, всички спират както си искат, всеки паркира по тротоарите, неможе да мине нито възрастен човек, нито майка с дете, нито никой. Трябва да слезеш на улицата и ти свиркат щото си им на улицата ама ги боли затова, че някой е спрял на тротоара. В случая е права и то на 10000000%

Бате,айде да обърнем монетата от другата страна...пред къщата ти,от двете страни на естакадата има бордюр и следи от някогашен тротоар...а между тях..твоите коли...и кво,аз бутам бебето с количката и трябва да излизам на улицата,че видиш ли ти си си спрел колите пред вас...щото нали... ;)
Ако аз тръгна да раздавам правосъдие на неправилно пресичащи и изкачащи зад/пред/под рейсове хора,ще стане нещо като кармагедон и ще трупам по 15-20 фрага на ден...преди седмица за да не отнеса един такъв капут бутнах едно колче на окръжна болница...щото пича реши,че след спирката ще изкача пред рейса да пресича цариградско отгоре...що не разсъждаваше по тоя начин,когато на петте кьошета се качи в тролея да биеш шамари на някъв мухльо пресякъл неправилно? :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Дек 2008, 0:19

Bogat-Beden написа:-

Аве кви деца ве човек.
Кво ги застрашават децата паркиралите коли?

Единствената проява на агресия в случая е тая с пироните. И тя ясно си е писала жената : Изпитва удоволствие, особено като не я хванат. "Отмъщава". Око за око!
Точно тя е тази, кояот сравнява живота на детето си с всеобщите драскотини!

Да си пусне молба в общината, да сложат знак за паяк на улицата и готово. Ако е толкова убедена в правотата си. Или направо да се обади на паяка.

Тая държава заради това мислене никога няма да се оправи.
Всеки е над закона.
Всек изнае как да се оправи сам.
И дерайлиранеот на властта от функциите й е оправдание да си правим квото си искаме.
Разбира се, най - добре на скрито, защото не е сигурно дали е справедливост или е по - скоро радост.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Дек 2008, 1:19

///MapTo написа:

Бате,айде да обърнем монетата от другата страна...пред къщата ти,от двете страни на естакадата има бордюр и следи от някогашен тротоар...а между тях..твоите коли...и кво,аз бутам бебето с количката и трябва да излизам на улицата,че видиш ли ти си си спрел колите пред вас...щото нали... ;)
Ако аз тръгна да раздавам правосъдие на неправилно пресичащи и изкачащи зад/пред/под рейсове хора,ще стане нещо като кармагедон и ще трупам по 15-20 фрага на ден...преди седмица за да не отнеса един такъв капут бутнах едно колче на окръжна болница...щото пича реши,че след спирката ще изкача пред рейса да пресича цариградско отгоре...що не разсъждаваше по тоя начин,когато на петте кьошета се качи в тролея да биеш шамари на някъв мухльо пресякъл неправилно? :winky:

Има си тротоар с бордюрчета и да, паркирам отпред, и да нямам право да се сърдя когато някой ми надере колата когато не е могъл да мине. Но аз си паркирам по други поводи пред нас, а не срещу нас дето ми е мястото, но си поемам и риска да ми надерат колата, както и постоянно правят ама непускам сополиви теми да рева нали :idea:

А към Дзвера, да вчера ми честитихте и като излезнах един път с количката на разходка и онемях, дупките и проблемите на улицата са в пъти по-малки от тези на пешеходеца, а пешеходец дето НЕПРЕСИЧА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА< ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГАЗЕН, ако това стане закон, вервай ми 10 минути след нековот вкарване, няма да има неправилни пешеходци, а в момента в който влезе закон, че като си паркирал на тротоара и ти конфискуват колата, вервай ми, всички ще намериме де да спреме.

Който не е съгласен с мен, да вземе един ден да се разходи по периферията на центъра пеш и после да седне и да напише по едно реално мнение и да каже ко мисли.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 11 Дек 2008, 1:38

Евалата на жената,крайно време е хората да се сетят че не живеят сами в този град...Много правилно постъпва!Все пак тротоарите са за хората а не за коли...мен ми е супер гадно като трябва даразминавам пешеходци по улиците щото тротоарите са заети от коли.Някой казват-що не се обади на 112 или в поцицията?И кво?ше дигнат 200000 паркирали неправилно коли от тротоарители? Като немат акъл къде да паркират -така ще е.Нищо не пречи да паркираш на 100 500 метра от работата-тва е екстра само за инвалидите.-да спират пред офиса...ма май по-голямата част от паркиращите по тротоартие са инвалиди и не могат да си разхдят дебеля гъз пеша :evil:

пп:по принцип съм от лозенец,са за известно време живея в лчлин,и мога да кажа само че тук проблем с паркирането НЯМА...всичко си е изчислено има място за колите и на живеещи и на гости...за сметка на това в лозенец по няколко пъти съм обикалял квартала за да си намеря място за паркиране-но ТАКА Е-като живееш в центъра има и минуси...
Все пак по-добре 2лв за паркинг отколкот згазен пешеходец на улицата заради паркираната ТИ кола на тротоара :!: :!: :!:

D3BEP написа:
Bogat-Beden написа:-

Аве кви деца ве човек.
Кво ги застрашават децата паркиралите коли?

Единствената проява на агресия в случая е тая с пироните. И тя ясно си е писала жената : Изпитва удоволствие, особено като не я хванат. "Отмъщава". Око за око!
Точно тя е тази, кояот сравнява живота на детето си с всеобщите драскотини!

Да си пусне молба в общината, да сложат знак за паяк на улицата и готово. Ако е толкова убедена в правотата си. Или направо да се обади на паяка.

Тая държава заради това мислене никога няма да се оправи.
Всеки е над закона.
Всек изнае как да се оправи сам.
И дерайлиранеот на властта от функциите й е оправдание да си правим квото си искаме.
Разбира се, най - добре на скрито, защото не е сигурно дали е справедливост или е по - скоро радост.

Баце,много си сгрешен ТИ,вярвай ми!!!Значи щом някой си е паркирал колата на тротоара,значи той се мисли за НАД закона и прави явно нарушение-щом е така за него не важи закона-щом не живееш по реда на закона влиза в сила закона на ДЖУНГЛАТА :!:
ФАКТ!!! :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 11 Дек 2008, 2:09

пешеходец дето НЕПРЕСИЧА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА< ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГАЗЕН, ако това стане закон, вервай ми 10 минути след нековот вкарване, няма да има неправилни пешеходци, а в момента в който влезе закон, че като си паркирал на тротоара и ти конфискуват колата, вервай ми, всички ще намериме де да спреме

Неква джунгларска теория, бате.
И аз живея в център и се разхождам всеки божи ден. Не си само ти... Милиони сме.

И кво? За среден пръст през прозореца ще отсичаме ръка, а за псувня ще режеме езика....
За забравени дълги може и да вадиме очите, така ше спрат да забравят.

Хубаво, ама нали схващаш разлките това да се прави по процедура и това да го правят недое*аните лелки с пирончета?

То закон си има и той НЕ ЗАБРАНЯВА паркирането на тротоар. Четете.
А аккто казах, за зле паркиралите ИМА НАКАЗАНИЯ.
Защо не се опита тя да издейства нормалното, законово наказание?

Защо... Защото с пироните е екшън баце. В тази държава никой не уважава:
- чуждата собственост
- закона
- органите на реда
- чуждите права
.... освен на приказки :!:
И това е само поредното доказателство.

Тя е 10 пъти по - голем урод, от паркиралите неправилно през тротоара. Ако тя пресече неправилно по таз логика аз трябва да й счупя количката. Равнозначна щета.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата