Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли

Мнение от sladkotobeb4e » 10 Дек 2008, 19:34

Пазете си колите:Майка дере неправилно паркирани коли

http://www.vbox7.com/play:d94e2b1a :shock: :shock: :shock:

Това ли е начина?

http://lifestyle.ibox.bg/material/id_11 ... 4/fpage_5/
Последна промяна sladkotobeb4e на 10 Дек 2008, 20:00, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 10 Дек 2008, 19:42

Как точно предлагаш да ги пазим?
:roll: Това го даваха по ТВ преди два дни.....

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Дек 2008, 19:42

И да и Не :shock:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 10 Дек 2008, 19:44

На тази като са и провисвали циците явно са и повлекли и мозъка надолу, та сега вероятно и е някъде към гърлото...Гледах го това онази сутрин и се възмущавах на простотията и...

Единствено мога да и пратя поздрави с тази снимка
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 10 Дек 2008, 19:46

Некой може да я одере и нея, и после що така стана! Самоуправството или неправомерното правораздаване предизвиква нови такива и процесът става лавинообразен. Ега ти държавата!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Дек 2008, 19:54

Тая ненормална ли е нещо!? :shock: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 10 Дек 2008, 19:59

Както добре се владея дори и при най-малката драскотинка по колата бих я размазал. :evil:

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 10 Дек 2008, 20:00

Таа кукумявка не знам на колко народ е съсипала колите :evil:
Значи ако съм спрял неправилно тая шматка задремала ще ми драска колата(опазил я господ :twisted: ) е по тая логика тая ако ме настъпи по тротоара трябва да и одвинта главата

"дали една издрана кола и една ламарина на една врата струва колкото живота на моето на което и да е дете и не само на деца" :shock: не знаех че като паркираш на тротоара и застрашаваш живота на тая а и на много други.
Майчето казва че няма правила в държавата и за това тя дере коли (демек раздава правосъдие).Е по тая логика ако всеки почне да раздава правосъдие или да троши всичко което му пречи и му е на пътя не знам до каде ще я докараме
Последна промяна MOGY на 10 Дек 2008, 20:11, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 10 Дек 2008, 20:05

Според мен е доста глупава постъпка. Не може всеки да е паркирал по перфектен начин, винаги ще е лудница от паркирали коли точно защото няма достатъчно паркинги. Нека да им прави забележка, ама под друга форма. Една бележка е напълно достатъчна. Баща ми веднъж беше спрял на нечие място (но правилно, не е пречил на никой) и му счупиха огледалото. :evil: Само да я видя да ми прави така на колата, не ключ, ами нож ще взема и ще я надера с него. :evil:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 10 Дек 2008, 20:10

Абе не е оправдавам, но все пак тротоарите са за пешеходци!!! Не за автомобили. Тя с бебешката количка по пътя ли да се разкарва..? да е отнесе някой..? Аз от доста отдавна спирам само на определени за целта места (паркинги) плащам си левче или два на час, и нямам дертове! Преди това я паяка ме е отнесъл, я някой ми е пуснал стружката.. :mhihi: Рано или късно ще се научим!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 10 Дек 2008, 20:11

Сега съм решила да си купя един сериозен пирон, защото с ключовете не винаги ми се получава добре. Смятам да се пробвам да го сложа отстрани на количката, така че да не ми се налага да натискам много.

Аз намирам удоволствие в това да забивам бъдещия си голям пирон във вратата ти. Когато застрашаваш детето ми, ще спукам гумите ти, ще надера капака ти или ще счупя стъклото ти. Когато застрашаваш живота на детето ми, имам абсолютното право да съм варварска, селянка, нецивилизована и всякаква. И не ми пука колко ще ти струва да си изчукаш, боядисаш или пастираш колата!

И когато следващия път видиш дълбока резка във вратата си, да знаеш, че съм аз!

Просто нямам думи .
Вярно вече в София е лудница но чак пък да се пребягва към такива варварски методи не мисля ,че е нужно.
И изказване то и е голяма работа ще отидат при застрахователите и готово. Ами като се замислим че сигурно към 60% от колите нямат каско какво правим ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Дек 2008, 20:11

Тва нередовния секс до кви работи води :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 10 Дек 2008, 20:13

Що не иде да издраска колите или мутрите на полицията, на Паркинги и Гаражи, на депутатите, на виновните за това положение, ами тръгва да се саморазправя?Нали ще я добара някой по луд от нея и ще я направи трудна за рисуване.Тая е някаква мазохистка, според мен и си проси боя.Явно има други по- сериозни проблеми от паркаралите коли.Нямам нищо против да си търси правата, но саморазправата не е начин, още повече , че не знаеш на кой ще попаднеш.На мен ми издраха колата, без да съм паркирал неправилно и доста време гадая на кой ли кукумицин съм попречил и с какво.Такива като тая са изроди и трябва или да се трепат или да се затварят в специализирани заведения, но за едно е права-държавата е няма никаква.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 10 Дек 2008, 20:15

сигурен съм,че всички които са си намирали колите надрани при видъ на тоя индивид ще я даряват с някой друг шамар. Аман от такива хора! Зела закона в свой раце! дано някоя сутрин се сабуди и да си намери колата изпепелена.. защото е паркирала неправилно...

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 10 Дек 2008, 20:16

Тва с пирона чупи кекса,майчето решава да се въоръжи сериозно :mhihi:
Нема ли кой да я ошамари тая по София,айде мъж е грозно ама да надере на някоя отворена мацка колата,да я види тая и да и оскубе перушината :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Следваща

Назад към Извън Темата