моля за съвет:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 10 Дек 2008, 11:03

POL_Starshi написа:Ебаси,фабриката за спам отвори пак! Някой се опитва да се ебава с нас?Май скоро ще има катинар! :confused:

A бе и аз мисля така.Не ми се вярва да е сериозен така поставен въпроса :confused: .Би било много жалко,ако наистина има така мислещи хора :roll:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Дек 2008, 11:58

по скоро това е някой 13 годишен потенцялен форумен дразнител... решил е в този форум да трупа опит и да се осъваршенства

като гледам усмивката в заглавието на темата... цифрата която ще похарчи само за да впечатли мадамата която явно е сънувал... а и да не забравяме ника... palavo_bor4e :mhihi: не не ще умра от смях немога

Потребител
Аватар

Мнение от palavo_bor4e » 10 Дек 2008, 12:06

хаха не съм на 13 и не се базикам и не го прая заради нея то момичето е много свястно и е много готина мацка не ми е казвала да си взимам кола или нещо такова общо взето обича още бившия си(който има бмв) и мен не ме ебава но просто искам ейтака постепенно да и звъня да почнем да се виждаме и тн и да ходя да я взимам с количката и сигурно ще се изкефи ако види ,че е бмв това е не ме е карала или нещо подобно тя даже и незнае не съм я чувал от бая време.Мерси на колегите които са ми писали и аз се позаинтересувах и май ще е 318 is :mhihi:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 10 Дек 2008, 12:06

струва ми се че това борче още няма мъх по шишарките :roll: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 10 Дек 2008, 12:13

! Алекс написа:струва ми се че това борче още няма мъх по шишарките :roll: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Дек 2008, 12:15

Колеги, немате ли дежа ву :confused: ?
Струва ми се, че тая тема пак съм я виждал, само че никът беше друг, пак нов...

На некои им липсва въображение, май...

Колега, щом ти е все едно каква кола ще вземеш и искаш да впечатлиш момичето, слушай батя си: вземи си каляска с 4 коня и кочияш за тея пари. Ше впечатлиш жената ужасно. Ще я разхождаш като кралица из София.
Евтини кочияши има във Факултето.

Поздрави!

Потребител
Аватар

Мнение от palavo_bor4e » 10 Дек 2008, 12:23

на 21 съм и мислех ,че тук ще намеря разбирателство а не подигравки и някои да внимават с думите щото бая мога да ги накажа :mhihi: не виждам нищо странно да искаш да си купиш кола просто и то просто да е марка ,която харесва някое момиче но ОК мерси

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Дек 2008, 12:24

ахахахахха някой да го отърве от мъките му... :mhihi:
Идеята да приличаш на някой друг, но не на теб е ... изгорял си жив
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 10 Дек 2008, 12:25

palavo_bor4e написа:на 21 съм и мислех ,че тук ще намеря разбирателство а не подигравки и някои да внимават с думите щото бая мога да ги накажа :mhihi: не виждам нищо странно да искаш да си купиш кола просто и то просто да е марка ,която харесва някое момиче но ОК мерси

просто стила ти на писане ни кара да се съмняваме в теб :winky:
да не се расърдиш сега и да спреш да влизаш у форума... такива кадри като теб са много ценни за нашето ежедневие :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 10 Дек 2008, 12:35

palavo_bor4e написа:Мерси на колегите които са ми писали и аз се позаинтересувах и май ще е 318 is :mhihi:

За 15 000лв ти давам моя,веднага :mhihi: :mhihi: :mhihi: Прясно боядисан лъстун ще е другата седмица :mhihi: Като бонус към колата ще кажа и неколко добри думи на мацката за теб :mhihi: А ако не се познавате,ще те запозная с нея дори.... :mhihi: :mhihi: Моля те не спирай да пишеш... :mhihi:

:OT: Колкото и да се опитвам не мога да се сдържа... :roll:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Дек 2008, 12:36

Повечето от нас са си купили БМВ-та защото са луди по тази марка,а не да мотивират някоя мадама която утре при вида на някое Порше ще слезе по време на движение и ще хукне към него "щар по щар"! Просто не си давай парите при мотив ,който изтъкна! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Дек 2008, 12:41

Ми, на смешното не знам как да не се смея честно, ама нищо, повече жени за мен. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от palavo_bor4e » 10 Дек 2008, 12:46

e то кой е казал че аз не се кефя на BMW не бих си купил кола която да не ми харесва просто се занимавам със спорт и имам малко по различни занимания и не съм толкова запознат с колите и тн затова поисках съвет

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 10 Дек 2008, 12:49

какво тренираш? да не би да си борец :?: :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Дек 2008, 12:51

ама поне я попитаи кои цвят харесва кви екстри предпочита,да не излезнеш неподготвен на първата среща :mhihi:
абе за лъвче кат теб едно е46 купе, мисля че това търсиш като отговори тук

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата