Що е то?И има ли почва у нас!Или още един ентусиаст с е30ка!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
не бате М10ка, ама 2.0 на базата на s14beni barzia написа:честито колега добър избор откъм мотор,а това 20-ка ли е

Явор написа:оо , падам си по тюнинг на е30slatanic написа:Така ще кажеш Яворе!![]()
Иначе мисля да ти звънна да мина да я по прегледаш да махнеме всичко излишно,ако има какво+ корите де!![]()
Може и да пусна обява от сорта на:Продавам тунниг говорители за е30.И барче с копчета дето никой не ги знае за какво са!![]()
А относно колега маторя е м20б20!Или поне така аз знам!
И аз съм чувал за някакви м20б20(3) дето кихали,ама не съм си надвил на парите толкова на този етап.
Да подсигурим едни нови гуми и обслужване и тогава ще видим какво ще остане за тюнинг!

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
колега ела в събота на сбирката на Е30 във враждебна да ги замерим колите че от 1 година си търся стокова 20-ка да се замерим ама хората си купуват само иески 

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
beni barzia написа:колега ела в събота на сбирката на Е30 във враждебна да ги замерим колите че от 1 година си търся стокова 20-ка да се замерим ама хората си купуват само иески
Немога бе колега!Ти знаеш ли 400метра колко път е!

Ще дойда иначе тази събота живи и здрави стига да я обслужа,обуя,регистирам и така нататък.

А и стига жената да не измисли нещо!

А чакайте да кача малко снимки от преди няколко дни,че във нас се не и остава време да я снимам!

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
Честито колега:!::!::!:
ама верно -> сааамо бензин да й наливаш ти пожелавам и ... гумите по-добре ги остави и само внимавай да не се пребиеш..пък ги сменяй само с летни
П.П.: Безброй хилометри да й навъртиш, ама мухите да се лепкат само по страничните стъкла дет' викат

ама верно -> сааамо бензин да й наливаш ти пожелавам и ... гумите по-добре ги остави и само внимавай да не се пребиеш..пък ги сменяй само с летни

П.П.: Безброй хилометри да й навъртиш, ама мухите да се лепкат само по страничните стъкла дет' викат

Ей кой се нема работа днес какво направи!
Първо реших,че е време да сменя тунинг корите на вратите с оригинални такива,обаче на е30 не бях свалял досега.
Добре,че на е36цата ми се ебаваха машинките и ги свалях през ден та тука нямах проблеми! :mha:
Та:
Ей тука сме преди интервенция!
Няма такъв циганин като тоя!А на предните пък даже си е свалил колоните!
А пък това се показа отдолу!
Абе изрод ви казвам!
Обаче след малко търкане и блъскане със секача:
Ииии
Та след това доидоха и стоковите:
Само дръжки ако ми подари някой или ги бартеросаме мойте няма да се обидя!
От там обаче какво ми стана реших че тия кабели и антени ще ги махам,че като видях какво е под таблото лошо ми стана!
И се почна едно теглени и рязане е еии това стана:
И това не е края де:
Ей така сме в момента!Ама се стъмни и аз невида много та си казах айде и утре е ден!
Но вече с гордост мога да кажа,че инсталацията за говорителите в колата ми я няма или поне една голяма част от нея изчезна и остана само да оправя тунинг барчето утре и да му изрежа и неговите кабели!
А м/у другото имам 2 говорителя оргинални като нови бмв тия от вратите отпред!Та чудя се дали тях да слагам някога в последствие или да си боцна нещо хубаво и качествено на тяхно място.
2 отпред са ми напълно достатъчни попринцип!
И те така мина моя следобед днес!
Първо реших,че е време да сменя тунинг корите на вратите с оригинални такива,обаче на е30 не бях свалял досега.
Добре,че на е36цата ми се ебаваха машинките и ги свалях през ден та тука нямах проблеми! :mha:
Та:
Ей тука сме преди интервенция!
Няма такъв циганин като тоя!А на предните пък даже си е свалил колоните!
А пък това се показа отдолу!
Абе изрод ви казвам!
Обаче след малко търкане и блъскане със секача:
Ииии
Та след това доидоха и стоковите:
Само дръжки ако ми подари някой или ги бартеросаме мойте няма да се обидя!

От там обаче какво ми стана реших че тия кабели и антени ще ги махам,че като видях какво е под таблото лошо ми стана!
И се почна едно теглени и рязане е еии това стана:
И това не е края де:
Ей така сме в момента!Ама се стъмни и аз невида много та си казах айде и утре е ден!
Но вече с гордост мога да кажа,че инсталацията за говорителите в колата ми я няма или поне една голяма част от нея изчезна и остана само да оправя тунинг барчето утре и да му изрежа и неговите кабели!
А м/у другото имам 2 говорителя оргинални като нови бмв тия от вратите отпред!Та чудя се дали тях да слагам някога в последствие или да си боцна нещо хубаво и качествено на тяхно място.
2 отпред са ми напълно достатъчни попринцип!
И те така мина моя следобед днес!
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2