Проблем със заводска аларма - нещата се оправят по малко.
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Methodius написа:Интересно, а при мен именно там където е малкото ключе е ръчкано и е поразбито, ключа с дистанционното(оригиналното) го нямам, но алармата си я имам, вътре с обемните датчици в купето и прочие .. Та идеята ми е, има ли начин да се купи от Дару примерно такъв ключ и да си я съживя алармата ?
Може да си купиш май само дистанционно, както е направил колегата. Виж в реалоем.цоп
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
pesho написа:_65536_kb_sec_ написа:значи се оказва че при мен липсва инфрачервения модул .....
Я сега малко по точно малката пинджиклявка (ресивър) или модула дето
го контролира. Щото едното при мен май е вградено в огледалото за
обратно виждане.
еми има два варианта - ранния вариант е на таблото на голямата духалка като при мен
късния вариант е в огледалото

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Да се обърна кам колегата _65536_kb_sec_ да му кажа само че това отпред на калника не е само пищялка но и управлява също и функции на алармата така че надали ще можеш да го присадиш от друга-освен ако не присадиш цялата аларма и само да я ръгнеш към кабелите!№тот на мен тва отпред при двигателя ми се беше окотило и нещеше да се заклучва,почваше от време на време да пиши до откачане,сама се отклучвашве и така нататък!Та не е само пищялка та ше е хубаво ако държиш на зажодско да си присадиш цялата ако не-една кобра или милениум и си ти-лошото е че при новата губиш обемните датчици които обаче според мен при наличието на комфорт модул са излишни-тои нали затваря стъклата-е ако я настроиш да може да ги контролираш от дистанционното обаче ти трябват обемните датчици!Надявам се с моето ниско ниво на обу4ение в таинството на БМВ-да съм помогнал!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
набавих си всички модули
алармен, IRS, двата датчика и дистанционното и пак същата история - ни звук ни картина
помагайте моля
ПС СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА NikiNikolov, че ме дари с датчиците които вече са напълно монтирани
алармен, IRS, двата датчика и дистанционното и пак същата история - ни звук ни картина
помагайте моля
ПС СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА NikiNikolov, че ме дари с датчиците които вече са напълно монтирани

_65536_kb_sec_ написа:набавих си всички модули
помагайте моля
На зъбчо карсофт-а му фана алармата която я няма

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
както казах по горе колега тфа цялото с модулите трябва да е една аларма ина4е нито радиовълните на дист 6те паснат,нито 6те се разпознаят един друг 4арковете!Но дано успее6-аз не сам мноо на ти с алармите!
![]()
![]()
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
momo-1st написа:както казах по горе колега тфа цялото с модулите трябва да е една аларма ина4е нито радиовълните на дист 6те паснат,нито 6те се разпознаят един друг 4арковете!Но дано успее6-аз не сам мноо на ти с алармите!
да не кажа че хич не си на ясно

модулите са универсални и взаимозаменяеми
демек изгаря ти един и отиваш и си купуваш друг от БМВ. Никой няма да седне да ти направи аларма САМО за твойта кола
просто алармата има друг код които да си програмираш после на дистанционното

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
Да не кажа ама маи си бая прав!
Сорри за глупостите коит наръсих тогава-нещо друго сам се подосещал значи!
Е поне опитах да бъда полезен!
Но пък моя човек е виртуоз по електрониките и ще консултирам твоя проблем с него и ще ти дам доста по конкретна и верна информация!

Сорри за глупостите коит наръсих тогава-нещо друго сам се подосещал значи!
Е поне опитах да бъда полезен!
Но пък моя човек е виртуоз по електрониките и ще консултирам твоя проблем с него и ще ти дам доста по конкретна и верна информация!
![]()
![]()
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
Ми не е аз нали ти казах че сам бая далеко от София-Горна Оряховица сам ама не мисли че кат сам от провинцията човека не е майстор!Прави по колите електроники всякви и компютри и стендове за диагностика сглабя!Аве не е шматка!Та консулт ще направя с него!Дано успеем да я разгадаем тая аларма от разстояние!
![]()
![]()
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Добре де, а това достанционно ново ли е или е втора ръка. Да ли работи въобще и само светка. Сега мернах една вафла за печка на Е39 с осцилоскопа и направо кърти дисплея.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Добре де, а това достанционно ново ли е или е втора ръка. Да ли работи въобще и само светка. Сега мернах една вафла за печка на Е39 с осцилоскопа и направо кърти дисплея.
чистак ново е и сега се съмнявам дали не е единствения модул които е несменен тоя под седалката и то не за друго а защото като видях леко стопените кабели от ключето за вдигната седалка се досетих къде може да е ключа от палатката...
Искам отново да изразя благодарност към Ники който ми помогна с датчиците.
А към този които е поотрязал така приятно окабеляването на колата мога само да изразя любов към роднините му

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4