Как ви звучи това?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 08 Дек 2008, 16:42

Mitaran написа:Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,слагах двойни карборатори когато нямаше инжекцион и електроника,инжекционовите им разпилвах главите и още какво ли не...В София и околията имаше само един човек,който правеше перфектни ремонти на БМВ двигатели- Румен от Враждебна (за съжаление почина от рак много отдавна),след него единственните,които чуваха БМВта бяха едни механици от Абдовица.Та по това време ти брато сигурно си ходил с плетени панталонки.Сега всеки втори е "специалист"-РАЗБРА ЛИ МЕ ПРАВИЛНО :idea:

Разбрах те ама много правилно... и ти ще ме рабереш ама по нататък... Сполай ти гастарбайтерю....[/quote]

Благодаря за разбирането!Останалото не ме притеснява и обижда :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530д

Мнение от monsterofcock » 08 Дек 2008, 17:55

BManiaW написа:
Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
дай малко по лекинко никой нищо не ти е казал да се дръвиш такъв
ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката ;) :bchug:

Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,

почнал си от модел 2002, и то още преди 22 години и си притежавал всякакви модели до 2000...

Абе пич, ти друсаш ли? :shock: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 Е39 M52B20

Re: Как ви звучи това?

Мнение от Karlo » 08 Дек 2008, 17:57

BManiaW написа:http://www.youtube.com/watch?v=WRNLpMZKZg4 (alt+w)
Ето така диша моята кола :winky:

:shock: Ами как да ми звучи...
Направо се просълзих :mhihi:
Дълги и бизаварийни километри с този звук!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 08 Дек 2008, 18:13

monsterofcock написа:
BManiaW написа:
Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее

Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,

почнал си от модел 2002, и то още преди 22 години и си притежавал всякакви модели до 2000...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BMW 2002: http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 1022124154
:bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 08 Дек 2008, 18:24

monsterofcock написа:
BManiaW написа:

Нещо ненормално ли съм казал или не разбираш български?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530д

Мнение от monsterofcock » 08 Дек 2008, 18:31

Братле ти имаш някакъв проблем, психичен, има много начини да се изразиш и да бъдеш разбран, които ти умело НЕ използваш, БМВто ти е читаво ама ти не си, така че ако щеш и самолет да си купиш ще си си същия малоумник, научи се да уважаш хората и с 520ките а не в една друга тема да ги иронизираш, така че фани си двете двойни тръби дето само дето не ги лижеш и знаеш къде си ги заври, ше усетиш не само звука...

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 09 Дек 2008, 3:03

monsterofcock написа:Братле ти имаш някакъв проблем, психичен, има много начини да се изразиш и да бъдеш разбран, които ти умело НЕ използваш, БМВто ти е читаво ама ти не си, така че ако щеш и самолет да си купиш ще си си същия малоумник, научи се да уважаш хората и с 520ките а не в една друга тема да ги иронизираш, така че фани си двете двойни тръби дето само дето не ги лижеш и знаеш къде си ги заври, ше усетиш не само звука...

Благодаря за препоръките и оценките :!: Но пък ти,ако одидеш на конкурс за простотия,ще вземеш 2ро място,защото си толкова прост,че не можеш да вземеш 1вото :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 09 Дек 2008, 9:58

бая отдавна е заминал щом ползва тия стари лафове, нервен е човечеца простено му е, са предлагам да го глобим 7 каси бира (ще ни стигнат ли незнам) начи като дойдеш в БГ (ако можеш) имаш да даваш 7 каси бира ;) събирай кинти... ае
а от нас билетите за градския ;) че надали ще докараш дзверо до тука

Потребител
Аватар

Мнение от BManiaW » 09 Дек 2008, 10:40

Mitaran написа:бая отдавна е заминал щом ползва тия стари лафове, нервен е човечеца простено му е, са предлагам да го глобим 7 каси бира (ще ни стигнат ли незнам) начи като дойдеш в БГ (ако можеш) имаш да даваш 7 каси бира ;) събирай кинти... ае
а от нас билетите за градския ;) че надали ще докараш дзверо до тука

Aйде готово :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от rdr-mpower » 09 Дек 2008, 12:06

от каде мога да си купия заден споилер за 5 серия,в пловдив

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 09 Дек 2008, 13:30

Звука е перфектен, колата също. :yes:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Предишна

Назад към E39