Как ви звучи това?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Mitaran написа:Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,слагах двойни карборатори когато нямаше инжекцион и електроника,инжекционовите им разпилвах главите и още какво ли не...В София и околията имаше само един човек,който правеше перфектни ремонти на БМВ двигатели- Румен от Враждебна (за съжаление почина от рак много отдавна),след него единственните,които чуваха БМВта бяха едни механици от Абдовица.Та по това време ти брато сигурно си ходил с плетени панталонки.Сега всеки втори е "специалист"-РАЗБРА ЛИ МЕ ПРАВИЛНО
Разбрах те ама много правилно... и ти ще ме рабереш ама по нататък... Сполай ти гастарбайтерю....[/quote]
Благодаря за разбирането!Останалото не ме притеснява и обижда

- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
BManiaW написа:Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
дай малко по лекинко никой нищо не ти е казал да се дръвиш такъв
ае запали и гумите на таз мрасница да видим как става у хамериката![]()
Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,
почнал си от модел 2002, и то още преди 22 години и си притежавал всякакви модели до 2000...
Абе пич, ти друсаш ли?

- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Re: Как ви звучи това?

Направо се просълзих

Дълги и бизаварийни километри с този звук!
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
monsterofcock написа:BManiaW написа:Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
Сега слушай,цял живот съм карал БМВта,почнал съм от модел 2002,преди 22г. когато тази марка в БГ беше рядкост,части-почти никакви,майстори и сервизи никакви,притежавал съм почти всички модели до 2000 година,нямал съм кола без да съм правил подобрения,
почнал си от модел 2002, и то още преди 22 години и си притежавал всякакви модели до 2000...
Абе пич, ти друсаш ли?![]()

BMW 2002: http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 1022124154

monsterofcock написа:BManiaW написа:Mitaran написа:направо влизаш с бутоните гастарбайтера, иди на некво подтискане на гнева там поне е пълно със сециалисти при теб, много мразя изказвания от типа ТАМ... и ВИЕ... делкаме се а ...добрееее
Абе пич, ти друсаш ли?![]()
Нещо ненормално ли съм казал или не разбираш български?
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Братле ти имаш някакъв проблем, психичен, има много начини да се изразиш и да бъдеш разбран, които ти умело НЕ използваш, БМВто ти е читаво ама ти не си, така че ако щеш и самолет да си купиш ще си си същия малоумник, научи се да уважаш хората и с 520ките а не в една друга тема да ги иронизираш, така че фани си двете двойни тръби дето само дето не ги лижеш и знаеш къде си ги заври, ше усетиш не само звука...
monsterofcock написа:Братле ти имаш някакъв проблем, психичен, има много начини да се изразиш и да бъдеш разбран, които ти умело НЕ използваш, БМВто ти е читаво ама ти не си, така че ако щеш и самолет да си купиш ще си си същия малоумник, научи се да уважаш хората и с 520ките а не в една друга тема да ги иронизираш, така че фани си двете двойни тръби дето само дето не ги лижеш и знаеш къде си ги заври, ше усетиш не само звука...
Благодаря за препоръките и оценките

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
бая отдавна е заминал щом ползва тия стари лафове, нервен е човечеца простено му е, са предлагам да го глобим 7 каси бира (ще ни стигнат ли незнам) начи като дойдеш в БГ (ако можеш) имаш да даваш 7 каси бира
събирай кинти... ае
а от нас билетите за градския
че надали ще докараш дзверо до тука

а от нас билетите за градския

Mitaran написа:бая отдавна е заминал щом ползва тия стари лафове, нервен е човечеца простено му е, са предлагам да го глобим 7 каси бира (ще ни стигнат ли незнам) начи като дойдеш в БГ (ако можеш) имаш да даваш 7 каси бирасъбирай кинти... ае
а от нас билетите за градскияче надали ще докараш дзверо до тука
Aйде готово

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Звука е перфектен, колата също. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3