BMW 525i / 2002

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Потребител
Аватар

BMW 525i / 2002

Мнение от Angelkiss » 06 Дек 2008, 0:15

Здравейте.
Искам да попитам тези които знаят за тази кола става вапрос за БМВ 525i от 2002 година. Искам да знам какув двигател има точни характеристики защото сам се спрял на него все още сам на 20 години и ми харесва тази машина но незнам нищо за нея. До сега карах Голф 4 ГТИ 150 коня///// 1.8 20 клапана турбо беше и много си я харесвах но вече остаря и искам да си купя точно тоя модел БМВ 525i 2002 godina. Вие като по компетентни какво ще ми предпочитете.
И да ми кажете какво представлява в същност тая машина, много ми харесва но незнам нищо за нея можете ли да ми кажете какъв двигател има i da li e turbinen или има много версии от тоя модел.
БЛАГОДАРЯ предварително...
Пътят към славата е осеян с бутала и биели !!!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 06 Дек 2008, 0:21

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 06 Дек 2008, 1:45

sa6koludia написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=40 Пробвай тук :yes:

Колегата пита за 2002г,а не за 2003.Става въпрос за Е39 ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: BMW 525i / 2002

Мнение от Binev_OuT » 06 Дек 2008, 9:20

Angelkiss написа:Здравейте.
Искам да попитам тези които знаят за тази кола става вапрос за БМВ 525i от 2002 година. Искам да знам какув двигател има точни характеристики защото сам се спрял на него все още сам на 20 години и ми харесва тази машина но незнам нищо за нея. До сега карах Голф 4 ГТИ 150 коня///// 1.8 20 клапана турбо беше и много си я харесвах но вече остаря и искам да си купя точно тоя модел БМВ 525i 2002 godina. Вие като по компетентни какво ще ми предпочитете.
И да ми кажете какво представлява в същност тая машина, много ми харесва но незнам нищо за нея можете ли да ми кажете какъв двигател има i da li e turbinen или има много версии от тоя модел.
БЛАГОДАРЯ предварително...

Здравей,колега.Какво да ти кажа освен,че това е истинката кола :D
Най-красивото БМВ за мен!
525и означава,че модела е от серия 5 и мотора има кубатура 2500кубика.Двигателя е 6 цилиндров със система за промени в газоразпределенянето - Ванус.Точно тази година тези коли са най-добри след фейсовете изобщо харесал си си страхотна кола :D
Късмет, и почети малко в подфорум Е39 за да разбереш повече.
Изображение

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series