Горивоподаваща помпа - Цена?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
Е да ама... смених ги и от ДаруКар са ме излъгали, не е тва проблема... сега има ли нещо което бих могъл да направя след като не е правено при тях?
А историята е че постъпих там с оплаквания на ограничител на 3500 оборота, тресене загуба на мощност и непалене като е топла...
След диагностика резултата който ми обявиха е за смяна горивоподаваща помпа и горивен филтър, не ги смених при тях, така че мога ли да им се заям въобще?
А историята е че постъпих там с оплаквания на ограничител на 3500 оборота, тресене загуба на мощност и непалене като е топла...
След диагностика резултата който ми обявиха е за смяна горивоподаваща помпа и горивен филтър, не ги смених при тях, така че мога ли да им се заям въобще?
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Твърдо Ниеееееmonsterofcock написа:Е да ама... смених ги и от ДаруКар са ме излъгали, не е тва проблема... сега има ли нещо което бих могъл да направя след като не е правено при тях?

Нищо лично ,Просто бизнес !
monsterofcock написа: .......
За какво точно искаш да се заядеш? Според мен може да се заядеш , че на диагностиката не са ти казали правилните чсати за смяна , защото след като си ги сменил проблема е останал и единственото , което може да спечелиш е още една диагностика , която да не ти я таксуват.

Последна промяна ///sasho на 06 Дек 2008, 1:16, променена общо 2 пъти
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
monsterofcock написа:След диагностика резултата който ми обявиха е за смяна горивоподаваща помпа и горивен филтър, не ги смених при тях, така че мога ли да им се заям въобще?
Точно по тази тема има изписано доста из форума.Помпа е най-добре да се сменя при дилър, защото ти дават гаранция, като не си я сменил при тях, не виждам въобще как може да ти мине през ум да се заяждаш с тях!
Там където ти я сменяха защо не ти направиха диагностика и да ти кажат те какво ти е за смяна?
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
///sasho написа:monsterofcock написа: .......
За какво точно искаш да се заядеш? Според мен може да се заядеш , че на диагностиката не са ти казали правилните чсати за смяна , защото след като си ги сменил проблема е останал и единственото , което може да спечелиш е още една диагностика , която да не ти я таксуват.
Според мен каквото и да и има на тая кола като го оправят в Дару ще искам да ми приспаднат цената на помпата за която се набутах заради тяхна грешка, така би било честно, друг в въпроса дали биха се навили...Ебати, и диагностика плащах, и помпа, и филтър и нищо...заради тяхна грешка... и при тях да си бях правил колата пак щяха да ми искат пари и за друго като видят сами че са сгрешили при първата диагностика, не мислите ли?...Пък и майната и на помпата, верно поне една безплатна диагностика не мога ли да поискам?
Безплатна диагностика може да поискаш като им обясниш , че първата е некачествена , ама няма как да ти върнат пари за помпа , която не е закупена и сменена в сервиза на "Дару Кар". По принцип на компютърната диагностика е излезнало , че има недостиг на гориво от резервоара към двигателя и затова са ти казали , че проблема е в помпата или филтъра , защото при такъв проблем няма другаде от къде да е този недостиг освен ако не е леко запушен някой маркуч. Може да спориш с тях и да твърдиш , че според теб не е обърнато необходимото внимание на колата , за намиране на точното място на проблема.
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
monsterofcock написа:Не аз и не искам пари да ми връщат, идеята ми е да ми се реваншират някак... Благодаря!
Колега , както ти казах и по нагоре според мен най-много може да получиш една безплатна диагностика като рекламация на старата и то само срещу документ , че си сменил частите посочени от тях като причина за проблема и ако проблема е останал в колата след това.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2