ключ; амнезия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ключ; амнезия
Здравейте, свалих батерийте от ключа и сега не функционира(не отключва и не заключва вратите) колата си пали. Що за обучение и пуц трябва да премине този ключ?
момчета,щом колите и ключовете почнаха да се обучават,запознават,зближават от автомобилостроенето нищо не е останало .И като си задам въпроса за чии к.р е всичко това, като колите нито са по икономични нито по бързи, а за надежност да не говорим.
това е мое мнение.
момчета,щом колите и ключовете почнаха да се обучават,запознават,зближават от автомобилостроенето нищо не е останало .И като си задам въпроса за чии к.р е всичко това, като колите нито са по икономични нито по бързи, а за надежност да не говорим.
това е мое мнение.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Добре де толкова ли те домързя да напишеш в търсачката...има безброи теми за това !
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7
Дано ти помогне...елементарно е. Поздрави
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
То и наключа отзад пише, че батериите се сменят в рамките на 1 мин, за да не се налага после обучение, ама в ПУЦ-а не ви учат май 

im0tep написа:Добре де толкова ли те домързя да напишеш в търсачката...има безброи теми за това !
Мерси за инормацията. Пробвах по този начин но не стана нищо. Моя ключ няма индикатор(червена лампа)
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Всъшност мисля,че самия индикатор не играе голяма роля в цялата манипулация по oбyчението на ключа.Пробваи отново,трябва да стане.Аз лично вчера сменях батерия,но исках да си почистя платката от разни боклуци и затова задържах повече време без батерия. След което съответно oбyчавах ключа и стана от първия път.Успех
Последна промяна im0tep на 05 Дек 2008, 19:09, променена общо 1 път
im0tep написа:Всъшност мисля,че самия индикатор не играе голяма роля в цялата манипулация по убочението на ключа.Пробваи отново,трябва да стане.Аз лично вчера сменях батерия,но исках да си почистя платката от разни боклуци и затова задържах повече време без батерия. След което съответно убочавах ключа и стана от първия път.Успех
В момента съм зает ,но утре ще го пробвам пак. мерси за всичко
- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
Колега, когато си сменях батерията /вземи си качествена/ ключаря почисти платката и мембраната със спирт и неможех да повярвам, че това е моят ключ. Преди това впивах нокти, натисках със все сила, абе мъка, сега със леко натискане включва от голямо растояние,много съм доволен.Дано това да ти е от полза.Успех 

dimitar_kodoshev написа:Колега, когато си сменях батерията /вземи си качествена/ ключаря почисти платката и мембраната със спирт и неможех да повярвам, че това е моят ключ. Преди това впивах нокти, натисках със все сила, абе мъка, сега със леко натискане включва от голямо растояние,много съм доволен.Дано това да ти е от полза.Успех
Aз направих същата процедура щото не ми работеше заключването, и от там изгуби и ума и дума. Ще сменя батерите,за да започна от начало с комбинацията с копчетата, както ме посъветва колегата im0tep и ако не стане пак ,ще дам колата на някой 10годишен хакер да ги запознае негово величество ключа и нейно превъзходителство колата .
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
im0tep написа:Добре де толкова ли те домързя да напишеш в търсачката...има безброи теми за това !
програмирах си ключа на който сменях батерията и го чистих (не успях за 1мин че да мине без програмиране) как то е опсиано в тази тема. стана от първия път. но както в темата пише сега втория ми ключ получи "амнезия". Има ли някакъв начин и двата ключа да се препрограмират или трябва специален БМВ софт???

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
и сега два работе6ти ключа ли има6 или само един? аz имам един дето работи (с дистанционно) и един дето откл4ва и пали, но не му работи дистанционното, тоест полу4ил е "амнеzия". zа 60лв и двата клю4а ли ги оправят???

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2