проблем с духането
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с духането
привет колеги!та по същество.......като пусна парното,потока въздух е много малък/почти не се усеща/няма значение дали съм го пуснал да духа топло или студено
филтъра е сменен преди един месец,и моторчето се чува че върти яко,но уви, почти никакъв ефект в купето!!!!колата започна да загрява малко по бавно от колкото преди
с климатроника съм ако има значение!съмнявам се че има въздух в системата защото преди седмица сменях маркуча който свързва главата и допълнителната водна помпа/тя работи със сигурност/но колкото и да се опитвах да я обезваздуша не изкарва никакъв въздух/не обезваздушавам за първи път/.та те така, изпаднал съм в размисли и страсти/а пък и никакво духане не получавам/
лоша работа......ей

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Провери под пластмасовите кори на чистачките да ли нямаш листа, че при мен дясната ми страна е буквално запушена и едвам духаааа 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Клапите за въздух в купето. Махаш голямата пластмасова решетка която е от горе на таблото, вътре в въздуховода ще видиш клапите, най вероятно са заяли, запали колата, пусни парното на топло, и се помъчи да ги отвориш с нещо, на пример с тел, отварят се на горе в посока към предното стъкло, издърпаи ги хубаво на горе пък може и да не ти заяждат повече 

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
7 мнения
• Страница 1 от 1