помогнете!!!управляващ блок 525тдс
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Azereus написа:е пак не съм съгласен с тебе-от гнп 1800оборота на тихи muhihihihi
Колега дай да направим съвместна тема и да решим тия 1000левови плочки вече.ОК?
аз съм за

by ''kompleksa''
Azereus написа:е пак не съм съгласен с тебе-от гнп 1800оборота на тихи muhihihihi
аз съм за

by ''kompleksa''
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
bmwfena написа:a дали нямамdinozab написа:Колега ако наистина е от ДДЕ бая зор ще видиш да намериш щото такъв се монтира само в Е34 автоматик ТДС от януари до декември 1995 то и помпата трябва да ти е по-другаще проверя
Виж ама ме съмнява да стане от твоя комбинезон трябва да е от автоматик кола

несе отчайвай изчакай батко Бисерarkys написа:искате да кажете,че в България няма да мога да намеря такъв ком-тър и да се отказвам ли или каквое няма да стане///колата ще е тази ако ще да го търся цял живот///не бе пресилено е но трябва да има варианти
![]()
![]()

Дори да го няма твоя компютър има и друго решение ,но изчакай

by ''kompleksa''
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Гредаа-завършва на 163ivan. написа:несе отчайвай изчакай батко Бисерarkys написа:искате да кажете,че в България няма да мога да намеря такъв ком-тър и да се отказвам ли или каквое няма да стане///колата ще е тази ако ще да го търся цял живот///не бе пресилено е но трябва да има варианти
![]()
![]()
![]()

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
Azereus написа:
Цитат:
е пак не съм съгласен с тебе-от гнп 1800оборота на тихи muhihihihi
аз съм за muhihihihi
ДА! аз ли да я пусна темата или ти-само ще помолим Валери за снимков материал,единнственото непонятно ми е възстановяването на пистите-трябва да стане хубава тема
тия дена ще взема една прецакана плочка да я оправям и ще снимам и така. Те са два вида, тая от е39 е магнитна, а от е34 графитна, но се оправят почти еднакво. Междувременно ако намериш неработеща от е34 свиркай, да я направим работеща

В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

Колега мисля го като вариант,че дори и да не намериш компютър с твоя номер,може да говориш с някой,който се занимава с чипове да ти направи индивидуална програма за твоя автомобил и какви са вероятностите да се получиbmwfena написа:Гредаа-завършва на 163ivan. написа:несе отчайвай изчакай батко Бисерarkys написа:искате да кажете,че в България няма да мога да намеря такъв ком-тър и да се отказвам ли или каквое няма да стане///колата ще е тази ако ще да го търся цял живот///не бе пресилено е но трябва да има варианти
![]()
![]()
![]()

by ''kompleksa''
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ванка мисля че няма да стане така само с друг чип щото компютъра като му е друг и плочаката на помпата е с друг номер датчиците по мотора също то не е само един чип просто така си мисля 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
И да допълня-един колега от Италия ме беше питал нещо на личен за настройки на ГНП и при него случаят беше следният-сменя двигател с помпа,но неговото DDE изобщо не разпознава новата помпа и се налага от колата донор да вземе и DDE.Така ,че колега се хвърляш в голямо приключение-най-добре се насочи към друга кола,сигурно тази ти я дават много евтино,но кой знае колко пари ще набиеш след това.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Azereus написа:Azereus написа:
Цитат:
е пак не съм съгласен с тебе-от гнп 1800оборота на тихи muhihihihi
аз съм за muhihihihi
ДА! аз ли да я пусна темата или ти-само ще помолим Валери за снимков материал,единнственото непонятно ми е възстановяването на пистите-трябва да стане хубава тема
тия дена ще взема една прецакана плочка да я оправям и ще снимам и така. Те са два вида, тая от е39 е магнитна, а от е34 графитна, но се оправят почти еднакво. Междувременно ако намериш неработеща от е34 свиркай, да я направим работеща
Айде колега,давай снимките и методиката за ремонт,че от 1месец само за това говориш.

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3