Как си направих боята/колата като нова :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
явно не са ти ясни нещатаuricatoli написа:t_andonov написа:Bobi4 написа:Вие се базикате ама историиката си е вярна гланц гланц яко гланцнай- много си личи нощес как свети направо съм възхитен
![]()
А баща ми си чистеше ръждата по буса с циф преди да го продаде и да ви кажа не се вижда нищо ама след следмица пак се появяваи да ви кажа не търкайте боята с циф
аз съм го правил и после пърцала имаше същия цвят като на буса
Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект
А ти си права трябва и аз да сложа малко гланц да видя какво ще станетази Неделя ще ви кажа ако не вали
П.С.
Ако видите едно БМВ Туринг дарк блу което лъщи като тиган на месечина да знаете че съм аз
хаха еми потъркай със паста да видиш че пак ще пусне боичка то няма как иначе да полира без да отнема от боята
Пхахахахаххахахахахх човече ти върху боята лак нямаш липо принцип хората слагат дебел слой лак за да се отнема от него..

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
t_andonov написа:явно не са ти ясни нещатаuricatoli написа:t_andonov написа:Bobi4 написа:Вие се базикате ама историиката си е вярна гланц гланц яко гланцнай- много си личи нощес как свети направо съм възхитен
![]()
А баща ми си чистеше ръждата по буса с циф преди да го продаде и да ви кажа не се вижда нищо ама след следмица пак се появяваи да ви кажа не търкайте боята с циф
аз съм го правил и после пърцала имаше същия цвят като на буса
Apassionata написа:Интересно... Тряя да вида ако сложа малко гланц, от тези дет в миялната се слагат... дали няма да има още по-добър ефект
А ти си права трябва и аз да сложа малко гланц да видя какво ще станетази Неделя ще ви кажа ако не вали
П.С.
Ако видите едно БМВ Туринг дарк блу което лъщи като тиган на месечина да знаете че съм аз
хаха еми потъркай със паста да видиш че пак ще пусне боичка то няма как иначе да полира без да отнема от боята
Пхахахахаххахахахахх човече ти върху боята лак нямаш липо принцип хората слагат дебел слой лак за да се отнема от него..
![]()
![]()
Поясни ми ги

- t_andonov
- ентусиаст
-
- t_andonov
- ентусиаст
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
t_andonov написа:а за колегата по-горе не всички бои са с лакове
Да де.. ама най-добре да сложиш лак отгоре

Totogada написа:Колега Bobi4 я покажи твоята колица след като си я измил
Ми не съм я снимал след като я измих ама обещавам да пусна снимки следващия път като я тръкна

Ефекта поне според мен е нощно време. Изглежда все едно е хром боята

Бях ходил до Кауфланд Дружба и бях паркирал на паркинга и да ви кажа баварката просто се открояваше яко от другите коли

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Bobi4 написа:
Ефекта поне според мен е нощно време. Изглежда все едно е хром боята....и да ви кажа баварката просто се открояваше яко от другите коли...
-еми колега то това хубуу-ама накрая ще намамиш некой крадец естет и отиде баварката...

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5