Facelift Фарове

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Facelift Фарове

Мнение от Веселин|Василев » 01 Дек 2008, 23:53

Модел 1

Модел 2

Колеги ментета ли са тия фарове (тип Sonar ли са)?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 02 Дек 2008, 0:29

и двата модела

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 02 Дек 2008, 0:36

колега дефинирай какво значи за теб менте...защото втория примерно е DEPO и никой не твърди че е HELLA примерно...менте за мен е да се твърди за едно нещо че е нещо, което всъщност не е... :)

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 02 Дек 2008, 0:42

`DaRkMaN написа:колега дефинирай какво значи за теб менте...защото втория примерно е DEPO и никой не твърди че е HELLA примерно...менте за мен е да се твърди за едно нещо че е нещо, което всъщност не е... :)

Затова питам, ако си виждал как светят сонарки ще ме разбереш за какво питам. Знам, че едните са депо, но не виждам разлика в двата модела. Просто искам да си купя фарове от по новия facelift и неискам да си го бодна с нещо което няма и да свети като хората, камо ли друго да прави. ;)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 02 Дек 2008, 0:52

За да си 100% сигурен че всичко ще е наред и няма да си разочарован от светлина и визия, вземи си оригиналните "facelift-ови фарове"

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Дек 2008, 0:59

Светят много хубаво, има ги и напо ниски цени.. но тук се продават в комплект с кеснона и затова им е таква цената ..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 02 Дек 2008, 1:33

Колега и аз съм с ДЕПО- фарове и стопове ,фаровете ми са абсолютно същите и съм си монтирал ксенон.Досега няма грижи ,за мен са читави ,има и много големи боклуци но тези са най -добрия вариянт след Хела,успех :winky:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 02 Дек 2008, 20:00

Найстина Депо са най доброто решение след Хела..........но СЛЕД Хела

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 03 Дек 2008, 15:30

Колега Вместо да даваш 400лв за нови депо по-добре си купи втора Hella :winky: с около 100тина лв са по-скъпи,но и по-качествени

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 03 Дек 2008, 19:35

Sivako написа:Колега Вместо да даваш 400лв за нови депо по-добре си купи втора Hella :winky: с около 100тина лв са по-скъпи,но и по-качествени

Съгласен съм, къде са? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 03 Дек 2008, 23:41

Преди да ми откраднат фаровете :ranting: имах Депо с CCFL рингове. Фаровете не са лоши за афтермаркет и за парите си, но с ринговете имах много проблеми. Когато стане студено под "нулата" един или два от четирите ринга не искаха да се запалят добре и светеха в бледо лилаво вместо бяло - много гадно. Впоследствие разбрах, че това бил проблем на стара генерация на баластите (електрониката, която пали ринговете), и че новите вече били оправени, но аз така и не ги видях.
Просто те предупреждавам, какъв проблем може да ти се яви, а може и всичко да си е ОК.
Аз сега си взех нови Hella за 800 лв. 8)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 03 Дек 2008, 23:50

noiseless написа:Преди да ми откраднат фаровете :ranting: имах Депо с CCFL рингове. Фаровете не са лоши за афтермаркет и за парите си, но с ринговете имах много проблеми. Когато стане студено под "нулата" един или два от четирите ринга не искаха да се запалят добре и светеха в бледо лилаво вместо бяло - много гадно. Впоследствие разбрах, че това бил проблем на стара генерация на баластите (електрониката, която пали ринговете), и че новите вече били оправени, но аз така и не ги видях.
Просто те предупреждавам, какъв проблем може да ти се яви, а може и всичко да си е ОК.
Аз сега си взех нови Hella за 800 лв. 8)

И правилно си постъпил. Всички тея легенди за :качествени: тайванци и китайци са безмислени :lol:
Дори колега скоро се изказа че неговите китайчета били по качествени от Хелата, и че на сбирките тея с Хелата едва ли не му завиждали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Дали си вярва изобщо???????????
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от noiseless » 04 Дек 2008, 0:13

ivoo написа:Дори колега скоро се изказа че неговите китайчета били по качествени от Хелата, и че на сбирките тея с Хелата едва ли не му завиждали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Дали си вярва изобщо???????????

Да, и аз го четох това някъде :)
В интерес на истината и аз бях много горд с моите ярко бели рингове, нооо..... когато светеха и четирите :) Какво ли не правих, за да ги поправя - купих нов акумулатор, преправих инсталацията ринговете да се палят директно от акумулатора, а не от Light Module-a, защото не достигаше напрежение, поръчах още 2 баласта, защото дават само два за четирите ринга и накрая като теглих чертата фаровете излезнаха колкото Хелла-та, само дето нервите си скъсах :(
Така че правете си сметка - евтиното излиза някога по-скъпо!
Отново казвам, това е МОЯ опит, може при други неоригинални фарове всичко да си е наред.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 04 Дек 2008, 1:37

Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от noiseless » 04 Дек 2008, 1:44

Дааа, явно и Хеллата не са безпроблемни, но тъй като моите още не съм ги монтирал не мога да коментирам. Иначе се надявам тези проблеми с изпотяването да са отсранени вече, защото не всички оригинални фарове ги имат.

Следваща

Назад към E39