Немога да повярвам ,карам с регенерат..........
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
кк
моито мнение е твърдо не на регенерата,свършиха гумите ,а сега даи да караме с регенерат
особено високи скорости с него,и после за една гума,на камара недай боже.това е мое мнение смелчаците да карат 
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Въпроса е ,че аз не знаех ,че са регенерат...
През сумати гумаджий минаха при монтаж и де монтаж и никой не позна, че са такива.Аз съм против регенерата и колкото и да са хубави няма да карам с тях , макар явно са сполучливи щото съм вдигал 220 с тях .
През сумати гумаджий минаха при монтаж и де монтаж и никой не позна, че са такива.Аз съм против регенерата и колкото и да са хубави няма да карам с тях , макар явно са сполучливи щото съм вдигал 220 с тях .
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
Много нагло се предлагат регенерати без никой да ти каже, че са такива, даже като попиташ - неволно си спестяват истината и се правят че и те, едва ли не, не знаеха, че са регенерат. Дори да са качествени трябва да ти кажат, да напишат и т.н.
И говоря за новите гуми, не говоря за употребяваните такива. Не ми се мисли там за какви измами става дума...
И говоря за новите гуми, не говоря за употребяваните такива. Не ми се мисли там за какви измами става дума...
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
А задавали ли сте си въпроса - Защо в нормалните държави не карат предимно с регенерат? И като са толкова хубави и нямат разлика с новите,що не вземат да си ги регенерират ,вместо да се чудят какво да правят с такова количество боклук.
А разликата в теглото е 50гр.+бутилката от поне 1литър
А разликата в теглото е 50гр.+бутилката от поне 1литър
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
Не че се правя на разбирач, но от снимките наистина си личи че гумите са си регенерат, иначе няма лошо - само наистина трябва да се внимава със скоростта. На Баба Лада преди три зими и купих едни малатести и чак днес и купих едни новички дебици, да не се пребие тъста. И бях много доволен от тях. Но на БМВ-то не бих карал с регенерат просто щото върви повече от ладето.... 
Регенерата е доста по-тежък от нормалната гума,поне 1-2кг!Да не говориме че за да се балансира са нужни мнооого тежести,защото се ползват много гадни гуми за основи.Аз един път я правих тая грешка и няма да повторя.
Дори и при камионите е така,на 100 гуми 1 издържа,другите гърмят като луди,можеби ако се дават на време за регенерат ще бъдат по-качествени.На мен веднъж ми гръмнаха 3 гуми за 50 метра!!!некъв тъкмо ме изпреварваше и не му се поверва
(това с камиона,на колата не са ми гърмяли ама са много тежки и криви)
Дори и при камионите е така,на 100 гуми 1 издържа,другите гърмят като луди,можеби ако се дават на време за регенерат ще бъдат по-качествени.На мен веднъж ми гръмнаха 3 гуми за 50 метра!!!некъв тъкмо ме изпреварваше и не му се поверва
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Не ги карай тези, вземи нормални та да си спокоен, пък регенерата ги сложи на някоя баба лада, дето не вдига 220
- emiche
- младши ентусиаст
-
dinkomg написа:Не ги карай тези, вземи нормални та да си спокоен, пък регенерата ги сложи на някоя баба лада, дето не вдига 220
Точно така
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
emiche написа:dinkomg написа:Не ги карай тези, вземи нормални та да си спокоен, пък регенерата ги сложи на някоя баба лада, дето не вдига 220
Точно така
И аз първата зима като си взех нормални та к'во? ОТ 5-те гудиара 3 не изкараха до 3-тия месец... взех ги от вносителя (да не го упоменавам) цифрата също... На служебните коли не минаваше зима без да сменяваме поне по 1 гума на кола... шефа на Банско 2 заминаха, та ходих да му карам други (мога да приложа и снимков матерял). Като при нас се кара само по 1 сезон с тия гуми после се продават... Аре не ми обяснявайте нек'ви простотии. А са с 2 кила по-тежки на камионите сигурно... Кажи ми ти преди колко време и с какъв регенерат си имал проблем по колата. Тук не виждам да караме предимно камиони за да ми правиш сравнение с тях. А и при тях рядко се използва топъл регенерат като технология. Да не говоря че всичките световноизвестни производители на гуми имат по един куп дъщерни фирми включително и за регенерат.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60-530D F07-530D G11-730D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- emiche
- младши ентусиаст
-
Е какво се нервите бе колеги - всеки си преценява и си изказва мнението....
[/quote]И аз първата зима като си взех нормални та к'во? ОТ 5-те гудиара 3 не изкараха до 3-тия месец... взех ги от вносителя (да не го упоменавам) цифрата също... На служебните коли не минаваше зима без да сменяваме поне по 1 гума на кола... шефа на Банско 2 заминаха, та ходих да му карам други (мога да приложа и снимков матерял). Като при нас се кара само по 1 сезон с тия гуми после се продават... Аре не ми обяснявайте нек'ви простотии. А са с 2 кила по-тежки на камионите сигурно... Кажи ми ти преди колко време и с какъв регенерат си имал проблем по колата. Тук не виждам да караме предимно камиони за да ми правиш сравнение с тях. А и при тях рядко се използва топъл регенерат като технология. Да не говоря че всичките световноизвестни производители на гуми имат по един куп дъщерни фирми включително и за регенерат.
П.С. Лятото обаче не моа се престраша още!
[/quote]
и се съмнявам служебните ви коли да са всички някъкви бегачки, а и са служебни все пак...
[/quote]И аз първата зима като си взех нормални та к'во? ОТ 5-те гудиара 3 не изкараха до 3-тия месец... взех ги от вносителя (да не го упоменавам) цифрата също... На служебните коли не минаваше зима без да сменяваме поне по 1 гума на кола... шефа на Банско 2 заминаха, та ходих да му карам други (мога да приложа и снимков матерял). Като при нас се кара само по 1 сезон с тия гуми после се продават... Аре не ми обяснявайте нек'ви простотии. А са с 2 кила по-тежки на камионите сигурно... Кажи ми ти преди колко време и с какъв регенерат си имал проблем по колата. Тук не виждам да караме предимно камиони за да ми правиш сравнение с тях. А и при тях рядко се използва топъл регенерат като технология. Да не говоря че всичките световноизвестни производители на гуми имат по един куп дъщерни фирми включително и за регенерат.
и се съмнявам служебните ви коли да са всички някъкви бегачки, а и са служебни все пак...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
SummonedToDIe написа:Добре бе пичове, вие бихте ли карали с 220км/ч с регенерат като толкова ги хвалите![]()
и Кико какво е това изказване "да внимава като кара бързо"
кое точно не разбра?
аз регенерат не бих си взел, но колегата е в заварено положение, на негово място тия гуми ги карам още един два сезона и на боклука и над 140 с тях не бих дигал това имах в педвид да внимава защото е писал за някви 220 които и с нормални гуми си е опасно да не говорим за регенерати
едиственото хубаво е че без да изка ги е натоварвал на макс тия гуми и са издържали!! което говори хубаво за новите регенерати,но всеки сам си преценява с какво и как да кара
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3