Скапана държава!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

!

Мнение от graf_vlad » 01 Дек 2008, 20:07

А протокол за извършен личен преглед или протокол за полицейски обиск дадоха ли ти, изобщо правиха ли ти такъв протокол - ако не са ти дали или не са ти правили дори можеш да го споменеш в жалбата и да кажеш че ти липсват пари или часовник или гривна или шръстен каквото се сетиш - но все пак помисли да не си предизвикал с нещо такова отношение - ако не си значи заслужават да ги смачкаш .... :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 01 Дек 2008, 20:07

Колега, а ти подписа ли тази заповед или не? Защото ако си...нищо не можеш да направиш. Просто забрави за случката и карай напред. Иначе то държава няма вие искате полиция да имаме...от къде колеги? За съжаление това е гадната истина, но до кога ще не правят на маймуни :dunno: Всичко се изроди в тая скапана БЪЛГАРИЯ. :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: / опа отплеснах се /

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 01 Дек 2008, 22:38

Kолега, аз съм имал една подобна на твоята случка разиграна с ченгета.Една вечер се прибирах с приятел и той реши да направи "по опасна" маневра пред патрулката :mhihi: след, което последва спиране от органите на реда и се разиграва следната случка-Докато пишеха акт на приятеля ми едно от ченгетата излезе и се провикна към мен "ей ти кво седиш и ни зяпаш бре и на теб сме ти вдигнали мерника от мн време и чакаме само момент да те хванем с твоята кошница,та да видиш как ще копаеш градинките в общината", при което аз само отговорих "ако ти на моята кола кажеш кошница...твоята не знам каква трябва да е" и след тези мили разменени думи ченгето изскочи от патрулката с излизането падна в локвата,което мен ме разсмя адски много а него вбеси още повече...дойде хвана ме за якето просна ме на колата и ме закопча...е след всичко това той си направи кефа за няколко часа с мен (визирам висенето ми в районното докато не ме пуснаха и самодоволната му муцуна да ме гледа с белезници),а аз сега си правя всеки ден гаргара с него като му подсвирквам като минавам покраи мвр...защото тои вече не е в патрул а портиер-пазач :mhihi: :mhihi: :mhihi: та...ако искаш мога да ти напиша на лс или тук стъпките, които предприех....

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 01 Дек 2008, 23:26

mitak_88 написа:Kолега, аз съм имал една подобна на твоята случка разиграна с ченгета.Една вечер се прибирах с приятел и той реши да направи "по опасна" маневра пред патрулката :mhihi: след, което последва спиране от органите на реда и се разиграва следната случка-Докато пишеха акт на приятеля ми едно от ченгетата излезе и се провикна към мен "ей ти кво седиш и ни зяпаш бре и на теб сме ти вдигнали мерника от мн време и чакаме само момент да те хванем с твоята кошница,та да видиш как ще копаеш градинките в общината", при което аз само отговорих "ако ти на моята кола кажеш кошница...твоята не знам каква трябва да е" и след тези мили разменени думи ченгето изскочи от патрулката с излизането падна в локвата,което мен ме разсмя адски много а него вбеси още повече...дойде хвана ме за якето просна ме на колата и ме закопча...е след всичко това той си направи кефа за няколко часа с мен (визирам висенето ми в районното докато не ме пуснаха и самодоволната му муцуна да ме гледа с белезници),а аз сега си правя всеки ден гаргара с него като му подсвирквам като минавам покраи мвр...защото тои вече не е в патрул а портиер-пазач :mhihi: :mhihi: :mhihi: та...ако искаш мога да ти напиша на лс или тук стъпките, които предприех....

Напиши ги тук да знаеме всички!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 01 Дек 2008, 23:51

Егаси селяните , то май тия с патрулките избиват комплекси с такива като нас, щото емогат да арнат с пръст истинските крадци и попълват статистиката.Обикалят за да си харесат нещо от колите ни .Ебаси и миризливата ДЪРЖАВА .
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 01 Дек 2008, 23:57

Ченгетата в България са пълна сган, мишки и прошляци!! Правя си такива изводи, защото имам представа по какъв критерий ги избират.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 02 Дек 2008, 0:04

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:49, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Мнение от Ivaka » 02 Дек 2008, 1:42

Колеги мисля,че не трябва да се търпят такива гаври,съветвам колегата bobih да се консултира с някой адвокат и да си търси правата до край,да подава жалби и квото там трябва! :evil: :evil: :evil:
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 02 Дек 2008, 3:21

bobih написа:Те за секунди се събраха още 2-патрула ... В районното като чели бях най-големия престъпник всичко ми взеха ... GSM- не ми дадоха даже да се ОБАДЯ! Гривната, сенжира, колана, ключа на колата, документите, пари и стотинки дори, връзките на маратонките, викам хора условна присъда ли имам ? затвор ли ме чака ? :twisted: ... и не стига дето от 01ч. до 10ч. бях с белезници на една пейка вързан с най-голямата си наглост дознатела ми вика, ако има нещо незаконно в колата по-добре кажи сега и да оправим нещата един вид давай парата! :twisted:

Ето и какво ми дадоха!

ЗАПОВЕД ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА ЛИЦЕ

Днес: 01.12.2008г. в гр.София, в 01ч. подписаният Ивайло Вичков, на длъжност:Полицай при 02 РУ-СДМВР, гр.София на основание чл.63, ал.1, т.1 от Закона за Министерство на вътрешните работи, основание задържането на лицето: Осуетяване на полицейска проверка!

ЗАПОВЯДВАМ:

Задържам за срок от 24часа лицето: Мойте трите имена, ЕГН, адрес, в помещение за временно задържане на 02РУ-СДВР.

Подпис полицейски орган:
Подпис задържано лице:

:evil:

И мен тия от второ са ме задържали няколко пъти за без нищо,щото имам малко по остър език,и дознатели ми се дърват и в килии ме вкарват,все едно съм наемен убиец,аман от тия скапаняци :evil: :evil: :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 02 Дек 2008, 5:18

да си купим орьжие и да ги избием вси4ки милиционери...ние сме пове4е от тях да ги изтребиме...аз ли4но мисля да си купя самолетен билет предварително за афганистан или ирак и 2 4аса преди отпътуване да се изгавря с цяло рпу да ги растрелям както ЕСесовец разстреля евреин..нека ме намерят в афганистан после

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 02 Дек 2008, 9:22

TheKiller написа:
bobih написа::evil:

И мен тия от второ са ме задържали няколко пъти за без нищо,щото имам малко по остър език,и дознатели ми се дърват и в килии ме вкарват,все едно съм наемен убиец,аман от тия скапаняци :evil: :evil: :evil:

Колега ти ако беше наемен убиец нямаше да те погледнат само ще ти помахат за здрасти с наведена глава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 02 Дек 2008, 10:27

S 70/3 написа:да си купим орьжие и да ги избием вси4ки милиционери...ние сме пове4е от тях да ги изтребиме...аз ли4но мисля да си купя самолетен билет предварително за афганистан или ирак и 2 4аса преди отпътуване да се изгавря с цяло рпу да ги растрелям както ЕСесовец разстреля евреин..нека ме намерят в афганистан после

:kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 02 Дек 2008, 11:04

Баце според мен не се занимавай, макар че точно ти има кой да питаш за това нещо, но аз съм се отказал от държавните институции.
Просто аз си правя каквото искам, щото и те го правят същото, подиграват се с нас.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 02 Дек 2008, 11:33

mitak_88 написа:та...ако искаш мога да ти напиша на лс или тук стъпките, които предприех....

Тук, моля те... :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 02 Дек 2008, 14:18

Аз и в колата си правих ташак с тях към районното :D щото един до мене седна и един отзад и като си усилих тая песен > http://zazz.bg/play:4b9ea7ce < викат ще може ли малко да намалиш викам, че вие сте ми на гости не аз на вас. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

ПредишнаСледваща

Назад към E39