Facelift Фарове
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Facelift Фарове
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
`DaRkMaN написа:колега дефинирай какво значи за теб менте...защото втория примерно е DEPO и никой не твърди че е HELLA примерно...менте за мен е да се твърди за едно нещо че е нещо, което всъщност не е...
Затова питам, ако си виждал как светят сонарки ще ме разбереш за какво питам. Знам, че едните са депо, но не виждам разлика в двата модела. Просто искам да си купя фарове от по новия facelift и неискам да си го бодна с нещо което няма и да свети като хората, камо ли друго да прави.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Светят много хубаво, има ги и напо ниски цени.. но тук се продават в комплект с кеснона и затова им е таква цената ..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега и аз съм с ДЕПО- фарове и стопове ,фаровете ми са абсолютно същите и съм си монтирал ксенон.Досега няма грижи ,за мен са читави ,има и много големи боклуци но тези са най -добрия вариянт след Хела,успех 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Колега Вместо да даваш 400лв за нови депо по-добре си купи втора Hella
с около 100тина лв са по-скъпи,но и по-качествени

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Sivako написа:Колега Вместо да даваш 400лв за нови депо по-добре си купи втора Hellaс около 100тина лв са по-скъпи,но и по-качествени
Съгласен съм, къде са?

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Преди да ми откраднат фаровете
имах Депо с CCFL рингове. Фаровете не са лоши за афтермаркет и за парите си, но с ринговете имах много проблеми. Когато стане студено под "нулата" един или два от четирите ринга не искаха да се запалят добре и светеха в бледо лилаво вместо бяло - много гадно. Впоследствие разбрах, че това бил проблем на стара генерация на баластите (електрониката, която пали ринговете), и че новите вече били оправени, но аз така и не ги видях.
Просто те предупреждавам, какъв проблем може да ти се яви, а може и всичко да си е ОК.
Аз сега си взех нови Hella за 800 лв.

Просто те предупреждавам, какъв проблем може да ти се яви, а може и всичко да си е ОК.

noiseless написа:Преди да ми откраднат фароветеимах Депо с CCFL рингове. Фаровете не са лоши за афтермаркет и за парите си, но с ринговете имах много проблеми. Когато стане студено под "нулата" един или два от четирите ринга не искаха да се запалят добре и светеха в бледо лилаво вместо бяло - много гадно. Впоследствие разбрах, че това бил проблем на стара генерация на баластите (електрониката, която пали ринговете), и че новите вече били оправени, но аз така и не ги видях.
И правилно си постъпил. Всички тея легенди за :качествени: тайванци и китайци са безмислени

Дори колега скоро се изказа че неговите китайчета били по качествени от Хелата, и че на сбирките тея с Хелата едва ли не му завиждали

Дали си вярва изобщо???????????

- noiseless
- младши ентусиаст
-
ivoo написа:Дори колега скоро се изказа че неговите китайчета били по качествени от Хелата, и че на сбирките тея с Хелата едва ли не му завиждали![]()
![]()
![]()
Дали си вярва изобщо???????????
Да, и аз го четох това някъде

В интерес на истината и аз бях много горд с моите ярко бели рингове, нооо..... когато светеха и четирите

Така че правете си сметка - евтиното излиза някога по-скъпо!
Отново казвам, това е МОЯ опит, може при други неоригинални фарове всичко да си е наред.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Опалянкаааа http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2%E5%F2%E5
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2%E5%F2%E5
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2%E5%F2%E5
още колеги 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- noiseless
- младши ентусиаст
-
Дааа, явно и Хеллата не са безпроблемни, но тъй като моите още не съм ги монтирал не мога да коментирам. Иначе се надявам тези проблеми с изпотяването да са отсранени вече, защото не всички оригинални фарове ги имат.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2