Танца на 6-те вълка.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: а ...

Мнение от Vasilen » 18 Дек 2004, 18:25

bip написа:про4етох ви тука писанията и се чудя -
абе вие на по колко години сте ?
само ми е интересно

Хихик може и набори да сме, но може и батковци да сме ти ;)
Както и да е важен е фън-а кой на колко години е, според мен не определя на 100% поведението му а по скоро предпазливоста с която извърша нещата.
Ма това си е мое мнение :roll:
Тне Бос не го питай защота ще те изненада :P
May the BMW force be with you!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 18 Дек 2004, 19:37

:twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :angel: :angel: :angel: :twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:bchug: :guitarist: :drinking: :drinking: :guitarist: :have one: :bchug:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Дек 2004, 14:39

Смокинг, като се има предвид селения, става въпрос за начин, манталитет на каране, а това тук е просто временно за удоволствие, какво като им бегат дупетата на завоите, те са излезли на разходка да си направат кеф, докато тия с Голфовете карат се едно пътят е техен и все едно са седнали в ебати НЛО-то, ако се замислиш ще намериш голямата разлика ;)

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 19 Дек 2004, 14:52

BMW8 написа: ... докато тия с Голфовете карат се едно пътят е техен и все едно са седнали в ебати НЛО-то ...

То така или инак темата отиде на е....ем страна,
аз проблема с голфовете го решавам кардинално ... като срещна Голфетка дето кара кат че пътя е негов отварям прозореца и викам силно: Алооооооооооу, кой тука е с БМВ-то беееееее ! :mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi:
А бе майтап да става ма вие го обърнахте философия, ма щом ва кефи :mhihi:
May the BMW force be with you!

Потребител
Аватар

Мнение от El toro » 19 Дек 2004, 17:39

Edit:
Познай дали сме го преживели!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 19 Дек 2004, 18:31

Ми пиши на кирилица щот аз мога да го преживея,ама модераторите
може и да не могат :mhihi:
Така,сега да те питам нещо-ти като караш Опел,какво ми говориш за
Голф ?(всеизвестно е,че опелджиите не понасят Голфове:говоря от личен
опит-и аз съм карал Кадет,и то 1.88).)Та кадета вървеше,ама какво ми го
сравняваш с БМВ,просто няма място за сравнение :!:

П.С.Не прави добро впечатление,когато още с първото ти мнение влизаш
в конфликт с половината форум :evil:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 19 Дек 2004, 19:49

El toro написа:...

А твоя Кадет като става само за кърпене на вежди ние какво да кажем.. :mhihi: :mhihi: Вие и ваще.. шевни машини.. :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от El toro » 19 Дек 2004, 20:00

1. O.K. Ще пиша на кирилица.
2. Карам Кадет по стечение на обстоятелствата(или по точно на парите). Иначе по-скоро съм фен на Фолксваген. Пък и за един период 1998-2000 имахме Голфче, на което при това започнах да карам, и просто ФВ са ми слабост. А Опелите иначе са щайги, но частите са евтини, те самите са евтини и рядко ги крадат. ;)
3. БМВ са отлични автомобили, както и Голф. Проблема им е зад волана. Далеч не казвам, че всички, дето ги карат са дебили, но има и много такива. Са, караш кола с доста коне, хубаво, ама това не значи, че трябва да караш все едно си сам на пътя и да създаваш "рискови ситуации". И, ако, не дай си боже, някой не се респектира от това, че си дъниш колата на 6000 оборота, а се движиш на 1-ва или 2-ра, или пък, че пилиш повече гуми от Шумахер, да подивяваш.

И съвсем не искам да влизам в конфликт с полвината форум, просто казвам какво мисля. Като изключим подобни селски изпълнения, хората от този форум ме кефат. А и форума е доста интересен. Първо има интерест.на информация като тази за ГО, за поддръжката на автомобила и за майсторско шофиране. Колко много неща не знам :uups:

П.С. А защо това, че карате БМВ трябва да прави ваши врагове феновете на Ауди, или защо не може да караж Опел, а да се кефиш на ФВ.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Дек 2004, 20:15

то и ние сме закари едни БМВ-та тук, ма това е друга тема на разговор... ;)
ами като цяло не са /сме/ прави, аз лично се опитвам да се превъзпитам (и в известен смисъл успях май), че има и други марки, не, по-скоро че не е важна марката, а любовта, която човек изпитва към нея - това е ентусиазма. За съжаление не срещам всеки път подобно отношение, когато след улична гонка се опитвам да завържа приятен разговор с другия шофьор или му изпружа показалец за поздрав, но когато ми се случи се чуствам щастлив.
Тази война на колела, която разиграваме на пътя не само е тъпа, но и опасна за невинни хора. За съжаление и аз съм го правил и знам какво е :uups:
мисълта ми е,че си прав (както и Бип) и всеки се опитва да не прави глупости, но понякога ..... не е извинение бензина в кръвта.......
иска се доста сила да се пазят емоциите за затворени улици, безлюдни паркинки и неизползван горски път.....
Не ги извинявам, по-скоро се опитвам да обясня, че има хора, които правят такива неща, както наркона се боцка всеки път, след като си е обещал при последната доза, че е последната - трудно се излиза от това положение и най-вече бавно. Особено, когато колегите ти кажат - бе ти уж си с БМВ, а последен пристигаш.....но....трябва да мислим и за останалите, не сме сами на пътя.....
нищо не казах.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от El toro » 19 Дек 2004, 20:25

Напротив, евалата. ;)
Точно това и аз се опитах да кажа, но не особено успешно. И затова ви уважавам и се записх във форума - Може да карате като идиоти, но си обичате колите и сте колектив, което също е много важно. А и хора като теб могати да пооправят имиджа на марката. Успех

А иначе - теа вежди и прагове са си ... . Оня ден мия колата и едно доста голамо парче от задната дясна вежда ми остава в ръката. Такива ми ти работи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 20 Дек 2004, 10:18

ati написа:...трудно се излиза от това положение и най-вече бавно. Особено, когато колегите ти кажат - бе ти уж си с БМВ, а последен пристигаш.....

ами това е много жалка мотивация бе другари
fully ego-driven - така да се каже.
ati не е към тебе - relax
общ коментар
~karmapa chenno~

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Дек 2004, 11:28

ха opel е единствената
кола позната на автомобило-
строенето която се самоулекотява
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 20 Дек 2004, 12:59

Аsen-x---------батка извинявам се 4е ще разваля малко теми4ката но не сам по4нал аз >стига се фулдвали темата с глупави писания ,всеки от нас има глава на раменете и знае кое може и кое не може да направи, всеки от нас трезво преценяваше ситуацията по време на на отиването ни кам заведение то и не сме застрашили по никакъв на4ин сигурноста на пътниците по улиците и на пътниците които патуваха в нашите коли :!: Шофирането ни беше напълно отговорно и преценено
Винаги е приятно да видиш група коли от една марка ,при нас обикновено това е бмв (при други голф и тн)защото аз имам само тези приятеи с такива коли от форума и това ние общата цел ,нормално е когато патуваме заедно да ние приятно и да се забавляваме ,особено когато е групово каране преживяването е непуписуемо ,и остава хубави спомени ,за които си струва в така или ина4е в напрегнатия ни живот, в които по цял ден ба4каш ве4ер си скапан ,палиш колата за да се прибереш и при първото изреваване на мотора ,сякаш те зарежда с енергия и достатъ4но коли4ество адреналин което да ти оправи настроението , да се узмихнеш да се огледаш и да си кажеш хаиде лубов моя хаиде сега леки4ко и да си се прибираме, хубавице моия,а когато ве4ер я оставяте да я цункаме по емблемката и да и кавеш нямам тарпение да доиде утре ще ми липсваш

в общи линии спирам до тук за да неразводнявам темата допълнително ,изкам само да кажа на асен -- 4ове4е благодаря за хубавите думи и за незабравимото преживяване

пс-все пак това е форум за бвм не о4акваите да се говори за други марки коли хората тук хората са се сабрали с обща цел (бмв)--има достатъ4но форуми за бега4ки и секви реза4ки
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarcheto » 20 Дек 2004, 22:47

Евала :D . Радвам се за вас и историята наистина ме плени :) Искам да съм бил там да видя как преминава тази "глутница" от 6-таци :)

П.П. на момчето с кадета нема се плашиш във този форум май така приемат http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13001 :confused: предвид че и аз карам БМВ

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории