Virtual Tuning (photochop)
Модератор: bum_bum
Ma7e4k0 написа:Taxi написа:TUZara` написа::shock:за пръв път виждам подобно изкуство...
![]()
ХаХАхАхАХАХАХАхАХаХАхАХа ,мога да те науча ако искаш![]()
ша го разходиш из Перник ли?
АХХхАХАХхахААХАХАХХХАХХАХахХАхаХАХ
Ще го уча в мазето ma7e4k0,ако ме разбираш правилно

п.п.Досега един път съм правил тунинг на кола със PhotoShop 7.0 и за 3 часа успях да смена 1 от джантите на едно пежо

[quote="Oyama"][/quote]
Точно пък от тебе и съвет за чикия няма да приема....Покажи ми правила за изпълнения на Виртуален тунинг или по точно каква точно му е "идеята" и къде пише какво трябва да се прави и ще спра доброволно да пиша в темата....Нещо което комплексар като тебе никога няма да направи.В интерес на истината ме забавлява това,че си мислиш че си компетентен във всичко
най-искренно се смея кат ти чета мненията в един друг подфорум,но точно тук си гола вода,така,че не давай акъли....Пари ми дай-акъл си имам 
Точно пък от тебе и съвет за чикия няма да приема....Покажи ми правила за изпълнения на Виртуален тунинг или по точно каква точно му е "идеята" и къде пише какво трябва да се прави и ще спра доброволно да пиша в темата....Нещо което комплексар като тебе никога няма да направи.В интерес на истината ме забавлява това,че си мислиш че си компетентен във всичко

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
[quote="cobrata_m3"][/quote]
1-во темата не е само за БМВ-та а за тунинг на всякакви марки...
2-то в темата има 1 2 селски изпълнения от моя страна,но просто накрая се получава квот стане...
3-то след като покажеш нещо по-градско тогава пиши
4-то преди да кажеш,че си неграмотен и не можеш да работиш с подобни сложни програми ще ти заява кат не можеш не се обаждай.На мен кат не ми харесва дадена тема или не ми е инересна просто не пиша и не я гледам,друг е въпроса ако ти трябват мнения...Да кажем на админите да ти начислят 200 300 и да ни освободиш от безмисления си спам...
1-во темата не е само за БМВ-та а за тунинг на всякакви марки...
2-то в темата има 1 2 селски изпълнения от моя страна,но просто накрая се получава квот стане...
3-то след като покажеш нещо по-градско тогава пиши
4-то преди да кажеш,че си неграмотен и не можеш да работиш с подобни сложни програми ще ти заява кат не можеш не се обаждай.На мен кат не ми харесва дадена тема или не ми е инересна просто не пиша и не я гледам,друг е въпроса ако ти трябват мнения...Да кажем на админите да ти начислят 200 300 и да ни освободиш от безмисления си спам...
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
cobrata_m3 написа:аве тая тема що не я прекръстите най-селските бмвта-2
Да не би да видя колата си ? ...

M - The most powerful letter in the world