За добавките за бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- plamenM
- Потребител
-
- Кара: каквото му падне
За добавките за бензин
То ясно, че трябва да се слага къде за почистване , къде за по-добро изгаряне, че даже и срещу замръзване /разни ледени тапи олеле/ ами споделете, кой с какво кара, от какво е доволен.
TBE на Castrol, нямам идея дали върши някаква работа. Би трябвало да абсорбира водата в бензина и да почиства горивната система.
Сега нали е модерно самата добавака да се сложи оше от производителя на горивото. Carrera на OMV казват че бил добър такъв пример.
Аз предпочитам сам да сложа добавката, така със сигурност знам че е сложено нещо
Сега нали е модерно самата добавака да се сложи оше от производителя на горивото. Carrera на OMV казват че бил добър такъв пример.
Аз предпочитам сам да сложа добавката, така със сигурност знам че е сложено нещо
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
аз слагам редекс за почистване на дюзите, профилактично, защото карам на друго гориво. ефект трябва да има, ама знам ли
аз НЕ слагам добавки за прочистване на дюзи защото съм виждал на какво го мяза горивния филтър след добавянето на такива чорби в горивото а ефекта маи повечее на внушение;) Предпочитам да си пусна дюзите на ултразвукова вана и да си сменя горивния филтър
Слагал съм за по добро изгаряне "bardahl" и останах много очарован от резултата
Слагал съм за по добро изгаряне "bardahl" и останах много очарован от резултата
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
ио
зимата в големите студове ако се притиснявате че ще ви замръзне бензина ,понеже той е многохубав сипете в резервара една ботилка син спирт за горене ,тои неотрализира отаилатасе вода 
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
8 мнения
• Страница 1 от 1