Колеги някой слагал ли е от тези плеари в е36
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Колеги някой слагал ли е от тези плеари в е36
JVC EXAD Multimedia, тези плеари: http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DN http://www.crutchfield.com/S-RNpgSBprQX ... -AVX1.html интересува ме дали ще могат също да се монтират на бмв е36 с дигиталния климатроник и мнение като качество как са заслуйават ли си според вас
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Няма причина да не може се монтира.Това е DIN формат така,че слагай смело.Вече от тук натам възниква въпроса заслужава ли си парите това чудо.Аз лично JVC не бих си сложил в колата,но всеки сам си решава.Ако искаш нещо на което ще ползваш дисплея си вземи 6,5'' или 7" Pioneer,Alpine,Clarion защото с този 3.5'' не знам какво очакваш да видиш.Единственият минус на изброените от мен марки са цените им
P.S. вторият посочен от теб линк не работи.

P.S. вторият посочен от теб линк не работи.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
И кое му е гадното на JVC???
А сега по темата то ще стане да го сложиш ,но доста ще стърци напред и ще стане маса грозно!Да не говорим че това чудо няма да свети с цвета на уредите!
Според мен най-добре оригиналното CD ,аз чакам haleiona да сдаде багажа и минавам на този вариант!
А сега по темата то ще стане да го сложиш ,но доста ще стърци напред и ще стане маса грозно!Да не говорим че това чудо няма да свети с цвета на уредите!
Според мен най-добре оригиналното CD ,аз чакам haleiona да сдаде багажа и минавам на този вариант!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Nukem дам оригинално ЦД но ако колите ни бяха 2007ма 2008ма но за жалост не са и оригиналните СДта са адски неадекватни на съвремените формати / звуци качества възможности и изискваня на меломана !
I'm slowly drifting

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Nukem дам оригинално ЦД но ако колите ни бяха 2007ма 2008ма но за жалост не са и оригиналните СДта са адски неадекватни на съвремените формати / звуци качества възможности и изискваня на меломана !
И ти си прав,но аз не спадам в тази графа ''меломан'' повече в графата ''музикален пумияр'' може би,мен не ми трябва usb,мп3-ки и т.н!Но това си е лично мое мнение!Пък и фабричния вид си е най-добре според мен!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ми всеки си определя според мен оригиналното ЦД не е много хубаво ,а ново струва ..... И все пак защо си с китайски ксенон ами не с обикновени крушки БМВ като фабричния вид е най-добар
То че е най-добар така е но сме 2008ма година и 9та годиним даже и се стремим да сме в крачка с нещата .... Може да разгледаш една моя тема в тоя форум понеже предполагам вече си мислиш не съм фен на фабрични изглед та погледни моят проект за КарАудио точно това ми беше целта да подменя цялата система и да запазя фабричния изглед 

I'm slowly drifting

- onicks
- младши ентусиаст
-
,
колеги това не е din а fulldin стандарт,а аз бях с din стандарт,това е обикновено cd и около сд то има рамка а фулл дина няма рамка но на е36 с дигиталния климатроник мястото е точно за дин варианта и не знам дали фуллдин ще стърчи и няма да влезе докрай,това ми беше въпроса.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако това е наистина тоя fulldin стандарт би трябвало пак да стане защото просто отпред е като дин само че с вградена рамка.Уффф много сложно стана .А и на сайта дето си го дал пише "" in the DIN sized component in your dash". Не знам аз си мисля ,че ще стане.Самият панел малко ще стърчи но това си е така от модела ето снимка от страни.
http://support.jvc.com/consumer/product ... chive=true
http://support.jvc.com/consumer/product ... chive=true
Съвет от КАТ !
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Приятелю един съвет от човек които е минал през две JVC-та - едното беше предният на модела които си показал (двете копчета в ляво седяха) другият беше с цветен дисплеи без ДВД. Та два пъти се прецаках и трети няма да има - демек не е това плеара ако гониш качествен звук (демек ако имаш нещо повече като музика в колата си освен стандартното) Не е лош но определено е повече поза отколкото качество (за пункционалност ??) Един съвет от мен - пробвай с Паинер - аз лично си взех 65BT и съм доволен че и кар кит идва да е 

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- onicks
- младши ентусиаст
-
Аlpine
Благодаря на всички отзовали се колеги,зарязах JVC и си взех един APLINE-cde-9880r и останах много доволен а и цжета на копчетата е Amber i Green кихлибар и зелено кихлибара е точно като усветленито в е36 а звукът е несравняем,нама такова качество в този ценови клас.ето и линк: http://www.alpine-europe.com/index.php?id=1230&L=17
11 мнения
• Страница 1 от 1