турбо проект
Модератор: bum_bum
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
И този форум май отива на издуй гащи. В този раздел има теми за турбо конверсии на колеги кото се броят на пръсти и като излезе нова вместо да се обсъжда по темата виждам само простотии и само спам. И жалкото е че никой не обръща внимание на това.
Не че ме бърка щото аз и без това вече започнах да се пренасочвам към дгруги форуми в които можеш да споделиш техническа информация и да получиш такава за разлика от тук. Като си спомня колко неща съм научил преди от този форум .... а вече е невъзможно
Не че ме бърка щото аз и без това вече започнах да се пренасочвам към дгруги форуми в които можеш да споделиш техническа информация и да получиш такава за разлика от тук. Като си спомня колко неща съм научил преди от този форум .... а вече е невъзможно
Последна промяна slavianko на 29 Ное 2008, 16:29, променена общо 2 пъти
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Re: ре
slavianko написа:И този форум май отива на издуй гащи. В този раздел има теми за турбо конверсии на колеги кото се броят на пръсти и като излезе нова вместо да се обсъжда по темата виждам само простотии и само спам. И жалкото е че никой не обръща внимание на това.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Maкар и с доста сърказъм, мненията са доста близо до истината, и това, че младежа прави нещата като по трудово си е негов избор, всеки сам избира своя път
Ако изтрия полувината тема по голям смисъл ли ще има 

R.I.P Landikar
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Вярно е че са близо до истината но този сърказам не присъства ли в 99% от темите тук??? Точно този сърказъм дразни и отвръщава. Посещавам този форум почти всеки ден и от доста години и точно поради такива причини почвам все по рядко и по рядко да влизам. А вие си правете сметка дали да триете или не. И най гадното обаче е че повечето такива отговори се пускат от едни и същи хора. Сори заrtzankov написа:Maкар и с доста сърказъм, мненията са доста близо до истината, и това, че младежа прави нещата като по трудово си е негов избор, всеки сам избира своя пътАко изтрия полувината тема по голям смисъл ли ще има

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- rango
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на магия
доколкото забелязах след като прочетох цялата тема ...колега ти маи сам я праиш тая кола само с инструкциите дет са били в кашона с частите....ко е така ...и ко трьгне колата едно голямо евала от мен
п.с:колегата Славянко е прав но донякьде,спама се дьлжи на сьзнанието на всеки от нас,може би на хората ги кефи да се плюят, вместо да научат нещо дет не знаят.И тея с 18-ките и 20-ките разбират наи много от тунинг.Що не излезе някои с шестин коня кола и да каже ''колега така и така...''
и всички сме реисьри ма на сьборите от 5000коли карат 50-60 коли
ако сьм писал глупости изтриите ми мнението
п.с:колегата Славянко е прав но донякьде,спама се дьлжи на сьзнанието на всеки от нас,може би на хората ги кефи да се плюят, вместо да научат нещо дет не знаят.И тея с 18-ките и 20-ките разбират наи много от тунинг.Що не излезе някои с шестин коня кола и да каже ''колега така и така...''
и всички сме реисьри ма на сьборите от 5000коли карат 50-60 коли
ако сьм писал глупости изтриите ми мнението

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
KIM написа:карат 50-60 коли
няма и толкоз
Е нали си има ограничение ,имаше хора които не бяха допуснати да карат ,сред тях имаше и едно момче с М-ка

Това е проблем на организаторите ,а и следващата година ако за двата дена пак се съберат общо около 8-9 обиколки на пистата аз можеби ще съм пъвият отказал се да кара и дори да дойда на събора ,то човек даже едни гуми няма време да изхаби

Това си е лично мое мнение!!!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Колега вярно даи малко снимки и сериозно ли караш на 0.4 бара без допълнителна електроника ? нещо чипове ремап ?