Е39 катализатор 525д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Е39 катализатор 525д
Карам БМВ 525д камон реал 2001 От саита получих доста полезна информациа за много вапроси които си задавах , имам обаче един вапрос на които неоткрих отговор , това махане на катализаторите оказва ли някакво негативно влияние варху работата на двигателя турбото и т.н. ? Проетох само положителни неща относно махането , а няма ли нещто отрицателно , е освей вредните газове 

Гари
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
ми освен вредните газове и, че като ги махнеш ще смърди около колата на автобус друго няма
ако не са много запушени не е необходимо да ги сваляш !!

ако не са много запушени не е необходимо да ги сваляш !!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колата е автоматик , за вървенето си върви , филтъра за картерните газиве го смених , а този АГР клапан го гледах но му няма ни6то, не е зпушен, а двата катализатора които са отзад ги махнах и гледам че не са много запушени , идеята ми е такава че мисля да сложа чип , а доколкото сам запознат за турбото е по добре колата да е без катализатори ако има чип , започва да върви по леко и сваля разхода имам впредвид само за 525д
Гари
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Ще стане по-шумна колата като се включи турбината, повече ще пуши отзад, но ще върви по-добре и разхода ще се повиши - това е всичко.
Марто666 , а защо да вдига разхода ? Няма ли да го свали като махна катализаторите и и сложа чипа ? Колата ще стане по мощна и по лесно ще издарпва купето , което би трябвало да свали разхода , е ако я настъпвам и постоянно е в обороти е нормално да харчи повече , но дали със чип или без аз ако я настъпвам и я карам в обороти тя пак ще харчи повече
Гари
10 мнения
• Страница 1 от 1