Любовта боли...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 28 Ное 2008, 17:27

saleen написа:Ами вярвам и, а също-няма доказателства за обратното.Иначе ако във всичко се съмняваш убиваш удоволствието в една връзка :confused: Абе сложна работа :confused:

Абе просто в момента не знам какво да прая... Стоя пред монитора и съм блокирал от всякъде :( Единственното което успя да ме утеши малко са истърканите задни гуми на бимата...
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 28 Ное 2008, 18:28

добър ти е лека а как свършва историяте дефакто ? :confused:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

6

Мнение от bateto » 28 Ное 2008, 18:29

Кой каквото ще да ми разправя на мен но съм се оверил в едно две твърдения.А имено че жените са като маймунките докато нехванат единият клон непускат другият.........И с това ни ебават мамата.И второто.......както могат да бъдат галиовни като котенца и да се преструват на мили така могат да бъдат студени и като змии...И то без да им пука....Ам с едно изречение.Каквото и да си говорим МОМЧЕТАТА са по добрият пол.....am u "ако четеш това мило нали знаеш че си те обичам" xax :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:
България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 28 Ное 2008, 18:33

Нашия съгражданин какви неща му се случват далеч от родния град. Марто всичко си идва един ден на място, но се контролирай в такива ситуации, че понякога става лошо .....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 28 Ное 2008, 21:31

Просто няма какво да кажа за автора :bowdown:.И продължавай в същия дух ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 28 Ное 2008, 23:37

Уф.. Като четох историята, усещах, че е истинска, но се надявах да не е, докато не прочетох последните редове.. Колега, надявам се и приятел някой ден, аз лятото го ядох тоя, ама заради вкуса се промених.. и май към лошо - не съм себе си вече, сталан съм гадняр. Не позволявай това да се случи и на теб! Обичай с цялото си сърце, дори и да боли. Няма по-хубаво от истинската чиста любов, колкото и гадна да е тя понякога..
Дано успея да бъда отново АЗ такъв, какъвто бях преди - търсещ сладостта на любовта, а не едното чукане.... Дано намеря момиче, жена, която да плени душата ми и да съм щастлив от това, а не както сега, жена ми да е от ламарини.. Вярно, кеф си е БМВ, ама до кога :confused:
Прегръщам те, колега, и ти пожелавам да се отърсиш от лошото и да гледаш с усмивка напред (въпреки, че знам колко трудно и дори невъзможно изглежда това)..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 29 Ное 2008, 3:24

///M3-E36 написа:Уф.. Като четох историята, усещах, че е истинска, но се надявах да не е, докато не прочетох последните редове.. Колега, надявам се и приятел някой ден, аз лятото го ядох тоя, ама заради вкуса се промених.. и май към лошо - не съм себе си вече, сталан съм гадняр. Не позволявай това да се случи и на теб! Обичай с цялото си сърце, дори и да боли. Няма по-хубаво от истинската чиста любов, колкото и гадна да е тя понякога..
Дано успея да бъда отново АЗ такъв, какъвто бях преди - търсещ сладостта на любовта, а не едното чукане.... Дано намеря момиче, жена, която да плени душата ми и да съм щастлив от това, а не както сега, жена ми да е от ламарини.. Вярно, кеф си е БМВ, ама до кога :confused:
Прегръщам те, колега, и ти пожелавам да се отърсиш от лошото и да гледаш с усмивка напред (въпреки, че знам колко трудно и дори невъзможно изглежда това)..

Колега... чуството което в момента ми е не го пожелавам на никого, историята между мен Мартин и Кристина приключи преди 30 мин... Хиляди глупости ми минаха през главата за това време докато стигна до у нас... Благодаря на колегата bateto, че беше до мен и ме екстортира до в къщи макар че на моменти просто подивявах и километража ми показваше 180... Този човек макар и за малкото време което го познавам ми се издигна страшно в очите като много точен и печен човек или най-просто казано ПРИЯТЕЛ...
Колеги в момента ви признавам, че не знам какво да правя.. Просто залагах толкова много на една връзка, отдавах всичката си енергия за да може да има някакво бъдеще.. Каквото и да кажа ще бъде напразно написано, защото всичко се сведе до едно място... Краят!!!
Благодаря ви на всички...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 29 Ное 2008, 9:43

Горе главата, колега, всички минават през това. Излизай с приятели, занимавай се с нещо... ще се оправиш. И обърни внимание на това, което ти каза колегата ///М3-Е36. А пък на него ще му кажа - щом имаш желанието, значи имаш всички шансове. Стискам ти палци да намериш в себе си силата да се довериш когато трябва, без да се страхуваш, че може да боли после. :yes:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Ное 2008, 10:02

колега,ако не се бъркам ,ти си под 20 години? :roll: Аз на 18 бях меееегалудо влюбено побъркан по една съученичка(уч. ми либоф)Дотолкова бях откачил,че ако ми беше казала-дай да се женим,веднага щях да сглупя :confused: Ама беше несподелена любов,минаха години(остарях и аз със вас :mhihi: ) и сега като погледна назад..много се радам ,че не се получи с нея честно казано..Идеята ми е ,че една врата се затваря,няколко се отварят..Нямаш представа колко още жени ,срещи раздели,любови и други екстри те очакват ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
Мечтае да кара: //M Power :)

Мнение от nelim » 29 Ное 2008, 12:44

Bogat-Beden написа:колега,ако не се бъркам ,ти си под 20 години? :roll: Аз на 18 бях меееегалудо влюбено побъркан по една съученичка(уч. ми либоф)Дотолкова бях откачил,че ако ми беше казала-дай да се женим,веднага щях да сглупя :confused: Ама беше несподелена любов,минаха години(остарях и аз със вас :mhihi: ) и сега като погледна назад..много се радам ,че не се получи с нея честно казано..Идеята ми е ,че една врата се затваря,няколко се отварят..Нямаш представа колко още жени ,срещи раздели,любови и други екстри те очакват ;)

Съгласен, освен това ако си дадеш сметка ще разбереш че вече не я искаш и страдаш щото се чувстваш излъган а не за друго.

Според мен трябва да се радваш че не е продължило по-дълго или че не си женен за такава жена дето вика колегата, че тогава си е*а мамата :)

Трябва да разбереш че не заслужават такива момичета да страдаш заради тях, пък и закакво ти е такава, да ти трови живота, погледни на нещата отгоре, жив си, здрав си, няма куци,сакати, имаш приятели, не си на 35 с 2 деца, така че горе главата ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Ное 2008, 13:12

я да палиш е30-та и в понеделник вечерта да си в софията да ходиме някъде на барче да се осъзнаеш малко ;)
иначе няма да се плашиш, случват се тия неща, няма друг начин. :confused:
ама пък после като намериш "единствената" ще ти е 300 000 пъти по-сладко ;)

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 29 Ное 2008, 15:32

Колеги на 22 съм..

VesoPesa написа:я да палиш е30-та и в понеделник вечерта да си в софията да ходиме някъде на барче да се осъзнаеш малко ;)
иначе няма да се плашиш, случват се тия неща, няма друг начин. :confused:
ама пък после като намериш "единствената" ще ти е 300 000 пъти по-сладко ;)

А мислиш ли, че тази идея не ми беше в главата.. Просто съм фалирал от всякъде, изоставен, и още сумати неща... просто скапана работа :(
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Ное 2008, 20:25

Еее пич, то тия неща са нормални.
Знам, че не ти се вярва, ама трябва да се радваш, че си приключил с тая история, защото така като четох разказа, голяма драма ще да е било. В крайна сметка, те, връзките имат по-различна идея от това да си късате нервите, да се следите и изобщо да се стига до неприятни емоции постоянно. Тези неща обикновено ги проумяваме някъде към 20-тата си година. Дотогава мислим, че това си е в реда на нещата :D

Въпроса е да разбереш, че ако повечето ти вечери минават във висене в колата пред нечии блок, пълен пепелник с фасове и поредния приятел, който съпричастно въздъхва след всяка твоя дума, значи имаш неразрешим проблем с връзката си.

Също е добре и да знаеш, че жените хич не си падат по драматични неща - щом е било ясно, че те е видяла, трябвало е да спреш и да си полафите, не да се напичаш като диво прасе на баир за да избягаш. Не за друго, просто и на тях в един момент им идва вповече, а и няма нищо по-лошо, от това една жена да те съжали, а това неминуемо се случва като стане твърде видно страданието.

Така де, всички сме я пасли тая трева. Горе главата, света е пълен с очарователни госпожици, ама очарователните госпожици обичат стабилни, а не дезориентирани мъже.
Ще се наредят нещата, ама първо времето трябва да ти направи един основен ремонт, че иначе лошо ти тракат повдигачите, а това се чува отдалеч :winky:

късмет ти пожелавам и всичко най-добро ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 29 Ное 2008, 21:57

Turbonetics написа::bowdown: страхотен расказ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 29 Ное 2008, 22:05

колега хич да не ти пука , даваи напред и това е. Може да ти е гадно известно време , ама гледаи да се разсеиваш с други жени , приятели и така нататък. Една идва друга си заминава , аз лично преди да реша да се жена няма да си хвана сериозна приятелка , имал съм и не ми трябва , по добре няколко несериозни :)
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории