Танца на 6-те вълка.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Танца на 6-те вълка.

Мнение от Новини » 17 Дек 2004, 15:42

Просто нямам право да запазя снощните изпълнения на малката наказателна БМВ групичка в състав: моя милост, TheBoss, BMW323i, X-citer, Bobi, Dizelboy, Vasilen.
Малко предистория... Снощи на Екото Боби имаше неблагоразумието да ни покаже снимки на нейни приятелки и след последвалото потичане на лигите от страна на мен, Василен и Любо, решихме да не задържаме хормоните си и да се отправим към бившата местоработата на Боби - заведението Калкута в Люлин, където се предполагаше, че ще има чаровни представителки на нежния пол :twisted:
Първоначално щяхме да тръгваме от Екото аз, Василен и X-citera, но докато се изнасяхме от там с удоволствие забелязах, че зад мен има доста повече вълци от очакваното. Ето и главните действащи зверчета: E30 318iS, E30 323i, E36 318i, E34 520i, E34 520i, E34 520i
Пътуването беше едно от онези преживявания, от които ти омекват краката. В началото докато загрее колата ми всичките бяха зад мен за да не се накъсва групата, за което им благодаря и обещавам да си оправя колата :) Щом направихме завоя към Несторов, който Любо не пропусна да изрисува, вълците си показаха нрава и зъбите... нямаше кола, която да ни се изпречи. Докато се движехме към Константин Величков, адреналина ми вече беше ударил най-горната си граница, а хубавото още предстоеше. Направихме левия завой по посока Люлин и уличното представление влезе в същинската си част. Накъдето и да се обърна, виждах само злобните муцуни с по две светещи очи. Застанахме на светофара преди тунела. Четирите ленти бяха заети от Dizel Boy, TheBoss, aз и Василен. Четири вълка на старта, с ръмжащи двигатели и много конски сили, жадни да покажат възможностите си. Секундите на светофара ми бяха като замъглени... от всички страни виждах БМВ-та, чувах рев на двигатели и виждах 24 каратови БМВ зловещи усмивки, предвещаващи това, което щеше да се случи щом светне зеления сигнал на светофара. Направих знак на Василен да мине пред мен като тръгнем за да не го затвори някой отзаде, пуснах си Guns N Roses - Sweet Child Of Mine и натиснах педала на удоволствието до последната му степен - режим "я да ти видя въртящия момент бе". Още на жълто, Василен беше пред мен но го засече една завила малка количка, пълтно зад него бях аз, а от лявата ми страна две Е34-ки набираха скорост.... човека с малката кола се чудеше какво става... шест БМВ-та го подминаваха от всички страни, а в тунела вече се движехме със скорост наближаваща 150км. Нямаше почти никакво движение и танца на вълците не бе обезпокояван от никого... Щом минахме и следващия светофар, влязохме в люлинския трафик и си резервирахме най-лявата лента. Всъшност резервирахме и насрещното движение :twisted: Наколо имаше някоя и друга люлинска бигачка но щом видяха състава на БМВ отбора набързо свиха спойлерчета и се прибраха из малките улички. Зелената вълна на светофарите само доутежняваше положението на случайно попадналите рейсърски гордости на това представление... На всеки светофар на който заставахме, се усещаше как двигателите на БМВ просто не са създадени да работят на празен ход... В този момент по улиците имаше само една марка автомобил - БМВ. Последва ляв завой към пазара, взет в колона и се видя колко непослушни са задниците на баварците.. Едно такси имаше неблагоразумието да се намира точно пред първата кола от колоната... след секунди вече имаше кола пред него, кола до него и коли зад него :shock: Човечеца бързо си би камшиците нанякъде защото го грозеше линч заради невъзможноста му да си намери пролука откъдето да избяга с жълтия си куфар. Следваше последния, десен завой преди заветното място... Взет прецизно и с ниска скорост, което предизвика огромен интерес сред люлинското население, чакащо спокойно на спирката. Зверовете си търсеха място за паркиране... На главния булевард пред заведението послева пример по учебник как НЕ ТРЯБВА да се паркира :mhihi: застанахме в средата на улицата и дори напречно на нея и кротко се чудихме къде да оставим звречтетата да почиват, в резултат на което движението и от двете страни на улицата беше напълно спряло. Кой ли смееше да се навре при нас :twisted:
Е затворихме десетина коли но пък намерихме къде да си оставим синьо-белите съкровища ;)
Последва весела вечер, обилно полята сбира и простотий, а черешката на сладоледа се оказаха някакви две жени, на които явно бяхме затворили колата. Идват на нашата маса и задават култовия въпрос:
- Някой от вас кара ли БМВ? :mhihi: И загледаха ей така :shock: когато отговора беше: - всички :mhihi:
След края на вечерта се качихме на зверчетата и всеки пое към вкъщи... аз лично освен бирата, имах в кръвта още много излишни количества насъбран адреналин, който оползотворих в двора на едно училище в квартала но това е вече друга история...

Момчета, прекарах страхотно и ви благодаря за незабравимото преживяване.... Няма такъв кеф, уверявам ви :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Глутницата показа кой е владетеля на улиците.... БМВ рулира навсякъде, по всяко време... :twisted:
Последна промяна Новини на 17 Дек 2004, 16:50, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 17 Дек 2004, 16:01

Само да дабавя, след излизахме един по един да видим чие БМВ е запушило дамата накрая излязохме Аз, Тне Босс, Дизелбой и Ексайтъра ... оказа се съвсем друго БМВ тъмно синя Е36 е запушило.
Имаше място да излезе форд фиестата, но дамата не знаеше как, Тне Бос като истински кавалер седна зад волана на форда изкара го и вкупом пожелахме "Приятна вечер" на дамата!
При тръгването ни една патрулка която започна да обикаля като ни видя зверовете паркирани един до друг, естественно спря първия в случая Боби - BMW323i но явно си беше изряден и бързо го пуснаха и се прибрахме без повече проблеми :D
Леле Боби не показвай пак тия снимки :P
May the BMW force be with you!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 17 Дек 2004, 16:34

Да, голям кавалер, няма що. Туй фордче му подпалих гуметата докато го кача на тротуара (ебати думата, винаги се чудя дали така се пише[варианти: тротоар, трутуар, трутоар. Абе майната ти -> асфалт :mhihi: ]) А колко му е тегаво кормилото? Не е истина. Никога повече Форд. Банда, ако някога забележите, че в пристъп на ентусиазъм се качвам във Форд, моля ви не ми разрешавайте.
Асене не знам ти какво си правил в двора на училището, но ние като се разделихме с Василен и ДизелБой попаднах на едно куче дето все лае по колите. Дадох на дъщеря ми бухалката ииииииии..... като го подгонихме на последна спирка на 85........ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Танца на 6-те вълка.

Мнение от ati » 17 Дек 2004, 18:45

!!Asen_X написа:- Някой от вас кара ли БМВ? :mhihi: И загледаха ей така :shock: когато отговора беше: - всички :mhihi:

ахахахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изроди :twisted: :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 17 Дек 2004, 20:41

Адреналина беше на върха.Пътуването до бирарията беше изживяване,което ще се помни дълго време.

ПС.Василене още не си видял другите колежки. ;) 8)
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Танца на 6-те вълка.

Мнение от X-citer » 18 Дек 2004, 6:02

smoKing написа:
не е хубава работа това, момчета :!:

Добре моето момиче,обещаваме повече така да не правим :1:
Изображение

Полковника
Аватар

Мнение от TheBoss » 18 Дек 2004, 8:28

Абе той има предвид, че не е участвал и за това се ядосва. Споко, другия път и ти ще дойдеш. Таман Боби ще е събрала всички сервитьорки. АСЕНЕЕЕЕЕ, ще имаш голяма конкуренция. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 18 Дек 2004, 13:16

Ееее така не е честно! Кога пак ще има изложба на тия снимки? :lol:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Дек 2004, 13:18

Евала Асене, все едно разказ на Ати чета, мнооого добре написано, само от четенето и ми се вдигна адреналина, представям си, какво е било наистина, чак ми се искаше да дойда и аз като го прочетох, поредното незабравимо изживяване :D

младши ентусиаст
Аватар

а ...

Мнение от bip » 18 Дек 2004, 15:33

про4етох ви тука писанията и се чудя -
абе вие на по колко години сте ?
само ми е интересно
4е да видя мога ли да разбера що се палите от такива работи 4а па толкова
па и как така вие с тия коли сте били страшилищата на нощта
па и за жени нещо ставаше дума като цел на посещението в тоя клуб па нещо не се споменаха после
аз па чувам други истории за сбирките напоследък 4е идвали разни малки не-bmw колички - минавали по екото - искали да се пробват срещу вас а вие нещо сте им се гнявели - ама не сте щяли да се бегате ??? е що така ???
сорри за неразбирането ми момчирлаци - ама ми обяснете като на стар човек :)
~karmapa chenno~

Новини
Аватар

Re: а ...

Мнение от Новини » 18 Дек 2004, 15:50

bip написа:абе вие на по колко години сте ?

Аз на 22.

bip написа:па и как така вие с тия коли сте били страшилищата на нощта

Такова е усещането, когато виждаш около себе си още 5 автомобила от същата марка, които сякаш танцуват по пътното платно... Отстрани не мога да знам как е изглеждало, споделям само личните си емоций.
Но какво да ти обяснявам, ти много по-добре от мен познаваш това усещане но явно си го позабравил... :winky:

bip написа:само ми е интересно
4е да видя мога ли да разбера що се палите от такива работи 4а па толкова

Човек трябва да умее да се радва и на дребните приятни емоций, които му дава живота и обстоятелствата ;)

bip написа:па и за жени нещо ставаше дума като цел на посещението в тоя клуб па нещо не се споменаха после

Това беше повода да тръгнем но всъшност за мен съществения момент беше приятното прекарване с приятели, веселите историй и самото пътуване, което описах в тази история.

bip написа:аз па чувам други истории за сбирките напоследък 4е идвали разни малки не-bmw колички - минавали по екото - искали да се пробват срещу вас а вие нещо сте им се гнявели - ама не сте щяли да се бегате ??? е що така ???

Не bmw колички скоро не са се мяркали, които да изявят открито мерак за състезание срещу БМВ. Със сигурност нямаше да остане желанието им незадоволено, въпреки че в тоя студ каква ли гонка може да стане.

;)

Полковника
Аватар

Re: а ...

Мнение от TheBoss » 18 Дек 2004, 15:57

!!Asen_X написа:
bip написа:па и за жени нещо ставаше дума като цел на посещението в тоя клуб па нещо не се споменаха после

Това беше повода да тръгнем но всъшност за мен съществения момент беше приятното прекарване с приятели, веселите историй и самото пътуване, което описах в тази история.

ЛЪЖЕШ Асене, цял топ салфетки ти трябваха като видя девойката какви гайди има. А само как ги беше изсипала навън, малииииииииииииии.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ми

Мнение от bip » 18 Дек 2004, 16:01

ми стар съм вече - забравям ...
хубав отговор
приеми съобщението ми само като лек анонс за възможна корекция в възгледите :)
иначе се забавлявайте -
but drive safely
~karmapa chenno~

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Дек 2004, 16:08

bip
Ти може и да си забравил, но ние помним какви реклами на възможностите на Е34 правеше по улиците ;) Ако някога изявиш желание да си припомниш - знаеш къде да ни откриеш ;)

За възгледите, нормално е... С времето всички се променяме малко или много, негативно или позитивно. Дали заради годините или заради натрупвания житейски опит, знам ли ;)

За безопасното шофиране - абсолютно съм съгласен ;)

Следваща

Назад към Страхотни истории