Авто CD Clarion DXZ 389R-USB

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар
Кара: купета

Авто CD Clarion DXZ 389R-USB

Мнение от vassil_bk » 28 Ное 2008, 0:59

Здравейте! Откраднаха ми панела на въпросното ЦД. Имам го от около 1 месец. Ако на някого му е останал само панела и го продава или желае моя плеър... ?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 323ci M52tuB25
Мечтае да кара: ///M3 e30

Мнение от luizov » 28 Ное 2008, 20:53

тоя модел кларион отдавна съм си го харесъл и понеже ти си го ползвал да те питам осветлението му 1:1 ли е с това на таблото и вади ли добър звук.

А относно това че са ти го откраднали мисля че се продават само панели
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vassil_bk » 28 Ное 2008, 22:13

Да, цветът е абсолютно същия като останалата част от осветлението, или поне за е46. Само шрифта на буквите и цифрите е малко по-издължен и точките не са толкова дебели, както е на дисплея за климатроника примерно. Звукът е доста приличен. Има някаква настройка за баса (X-BASS или нещо такова беше) плюс още една камара корекции. Ако искаш мога да ти пратя UserManual-а. Не ми харесва, че няма директен избор на папките от бутоните от 1 до 6, ако са именовани "01 нещо-си", "02 нещо-си" и т.н., както е при JVC. Няма и бутон за прескачане на +/- 10 песни. Но пък за сметка на това се връзва доста прилично с интериора :lalala:

За панела, питах днес в Импас56 (те са вносители на Кларион за България). Обещаха да ми дадат инфо колко ще ми струва доставката на панела и кога ще го доставят. Води се поръчка на резервна част, но се надявам да е по-малко от цената на нов плеър. Ти къде си виждал да се продават само панели?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 323ci M52tuB25
Мечтае да кара: ///M3 e30

Мнение от luizov » 28 Ное 2008, 23:16

Ми аз не съм виждал къде се продава но свяко ми е полицай и му беше паднало едно cd jvc крадено и си спомням че то нямаше панел и той си купи точно както казваш ти като резервна част и мисля че беше доста по евтино от целия комплект, мисля че в случая на теб няма да ти излезе по скъпо от 60-70лв
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vassil_bk » 05 Фев 2009, 14:01

luizov написа:Ми аз не съм виждал къде се продава но свяко ми е полицай и му беше паднало едно cd jvc крадено и си спомням че то нямаше панел и той си купи точно както казваш ти като резервна част и мисля че беше доста по евтино от целия комплект, мисля че в случая на теб няма да ти излезе по скъпо от 60-70лв
Да, получи се далаверата! Няма такъв кеф като да си пуснеш ЦД-то в колата :lalala: От представителството си го поръчах. Лошото е, че всичко стана преди коледно-новогодишните празници, та се наложи да ги чакам 2 месеца. Но вече всичко е на 6. Панелът дойде преди няколко дни срещу скромната сума от 89 лв. с ДДС.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Мнение от Ludmil » 18 Юни 2009, 8:44

И аз си го купих същия Clarion, изумен съм от качеството на звука с оригиналните 13см колонки.
Свързал съм кабелчето за подсветката, но като запаля фаровете си свети само дисплея. Подсветката да не се изключва от менютата? :help:

Назад към Car аудио и видео