въпрос за една обява
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос за една обява
Видях в мобилето ето тази е34ка
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11227362843227983&f1=details
Да питам някой дали я е гледал и дали си заслужава да се разходя от София до Пловдив, туко виж сме се харесали. На снимки и данни е бонбон, но тази ниска цена ме притеснява...
Ще съм благодарен за коментари
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11227362843227983&f1=details
Да питам някой дали я е гледал и дали си заслужава да се разходя от София до Пловдив, туко виж сме се харесали. На снимки и данни е бонбон, но тази ниска цена ме притеснява...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: въпрос за една обява
penio написа:Видях в мобилето ето тази е34ка
Здрасти, да на първо четене е добре, но мисля че трябва или някой пичага да я види от Пловдив или най добре е мятай се и сам я виж!! Поне си близко....
P.S. Да колата в не е на тея километри бъди сигурен....
Успех

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тая кола е на мин 400 000 км и ще си глътне 3000 лв от вуле за най-наложителни ремонти
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Да бе и аз я видях днес в Мобилето
И аз като тебе се учудих доста-мисля си че нещо е криминале работата 

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ти на 4 бинки малко пари ли казваш за бензинова 5-ца?Че аз моя тдс го зех преди година и половина за 5000!И единственото което се нуждаеше от смна беше веригата!И двете де!
А относно километрите колегите са прави 350 000 ги кажи и нема да сбъркаш!Само си представи че германеца или италианеца нз откаде е колата работи на 20-25 км от работа а сега сабери за тея 13 год.само до раб километрите му и 6те ти стане ясно!ЕЕЕ онея си карат колите не кат нас!
А относно километрите колегите са прави 350 000 ги кажи и нема да сбъркаш!Само си представи че германеца или италианеца нз откаде е колата работи на 20-25 км от работа а сега сабери за тея 13 год.само до раб километрите му и 6те ти стане ясно!ЕЕЕ онея си карат колите не кат нас!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Колега ходи гледаи, покараи ако може, и ако ти легне на сърце и се метаи, няма какво толко да е зле, като всяка една стара кола е, и тя сигурно си има неините забележки, гледаи мотора да работи равномерно и да не потропва, но го изчакаи да позагрее, и да няма много болежки по салон и външен вид. Така на снимките не изглежда да е гробница
Re: въпрос за една обява
колега аз сам я виждал даже сам сядал вътре ама не сам я палил. не е много зле . аз бачкам в същия двор и утре кат ида на работа ще я разгледам по-добре и ще питам момчетата за кво става вапрос. те са мои кучета и няма да ме излъжат. утре вечер ще ти пиша на л.с.
Мерси за коментарите, но я капарирах вече
:)
И на мене много крими ми се струваше, обаче отидох да я видя.
Салона имаше забележки но нищо сериозно. Двигателя леко почукваше на повдигачи, маркуча за картерните газове беше скъсан, но пък се режеше добре. Врътнах едно кръгче, вървеше супер. Да си кажа хич не се и пазарих, спокойно можеха да я продадат с хилядарка отгоре. Абе да ми е честита. Утре я взимам.

Салона имаше забележки но нищо сериозно. Двигателя леко почукваше на повдигачи, маркуча за картерните газове беше скъсан, но пък се режеше добре. Врътнах едно кръгче, вървеше супер. Да си кажа хич не се и пазарих, спокойно можеха да я продадат с хилядарка отгоре. Абе да ми е честита. Утре я взимам.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Ехеееее Честито тролеи колега
, щом те радва вземаи, да те радва и да ти е вярна, само хубави моменти, аиде с здраве 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
penio написа:Мерси за коментарите, но я капарирах вече:)
Почти съм сигурен ,че не са повдигачи ,а разтегнати вериги,които са компенсирани с реглаж на ГНП -тогава двигателя почва да чука силно.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
penio написа:Почти съм сигурен ,че не са повдигачи ,а разтегнати вериги,които са компенсирани с реглаж на ГНП -тогава двигателя почва да чука силно.
Бензинка

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2