....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
правилно се притесняваш за рейла ...не си прави експерименти с тоя двигател 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

Re: Добавки "Хелиос" за гориво??!
Колега,не си прави експерименти за да не правиш скъпи ремонти.WALL написа:Здравейте колеги!
Ползвате ли такива добавки допълнително към горивото?
http://www.helios.bg/index.php?option=c ... &Itemid=40
Аз съм пробвал и съм доволен от ефекта като зимна и като лятна добавка, но не знам, да ли няма да стане нещо по двигателя.![]()
За комон рейл системата се претеснявам... Моля, споделете
добавки
За коман реал моторите,никакви добавкиWALL написа:Колеги, моля споделяйте с конкретни аргументи... така е много необосновано.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Чак никакви !!! аз съм слагал на Castrol и още една за прочистване !! нея ще я проверя но тя много добра работа свърши !!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Има и добавки, които се препоръчват за комънрейл двигатели.
Но специално за тази е подчертано, че е подходяща само за турбодизелови двигатели.
Но специално за тази е подчертано, че е подходяща само за турбодизелови двигатели.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
аз имах удоволствието да изпробвам 1 американска добавка под формата на хапчета които се слагат в горивото.палниш си 40-50 литра и пускаш 1 хапченце което струва 6лв.подобрява цялостното изгаряне на горивото ,деиства като катализатор и подобрява цялостната работа на мотора,колкото и да не ви се вярва и сваля и разхода малко но факт.продават се на блистери по 10 хапчета и стигат за много време.резултат се усеща чак след 1-2 резервоара но ефект определено има.стават и за бензин и за нафта.аз си ги взех по случаи че маистора ми ми каза че нафтата ни е боклук и ще ревна за ремонт на дюзи които е мнг скуп и викам ще взимам,кво да права.за лики моли знам че са хубави но скъпи.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
По повод темата се поразрових в ТИС-а и намерих едно писание, в което БМВ категорично се обявяват против използването на всякакви прочистващи добавки за двигатели М57ТУ, М67, М57, М51, М47ТУ, М41, М21. Включително и тахна, с парт. номер 81 22 9 407 528, която вече е спряна от продажба. Като причина посочват ускорено износване на помпата за високо налягане и дюзите и предизвикване на течове от уплътнения в горивната система.
здр
pepelq6ko написа:аз имах удоволствието да изпробвам 1 американска добавка под формата на хапчета които се слагат в горивото.палниш си 40-50 литра и пускаш 1 хапченце което струва 6лв.подобрява цялостното изгаряне на горивото ,деиства като катализатор и подобрява цялостната работа на мотора,колкото и да не ви се вярва и сваля и разхода малко но факт.продават се на блистери по 10 хапчета и стигат за много време.резултат се усеща чак след 1-2 резервоара но ефект определено има.стават и за бензин и за нафта.аз си ги взех по случаи че маистора ми ми каза че нафтата ни е боклук и ще ревна за ремонт на дюзи които е мнг скуп и викам ще взимам,кво да права.за лики моли знам че са хубави но скъпи.
А откъде ги взимаш тези хапчета колега?

А относно Лики Моли, един приятел си взе за Пежото 407 и казва, че започнало да пуши от нея!!! Но това е само по негови думи, аз не съм бил свидетел

Re: здр
Emilio написа:pepelq6ko написа:аз имах удоволствието да изпробвам 1 американска добавка под формата на хапчета които се слагат в горивото.палниш си 40-50 литра и пускаш 1 хапченце което струва 6лв.подобрява цялостното изгаряне на горивото ,деиства като катализатор и подобрява цялостната работа на мотора,колкото и да не ви се вярва и сваля и разхода малко но факт.продават се на блистери по 10 хапчета и стигат за много време.резултат се усеща чак след 1-2 резервоара но ефект определено има.стават и за бензин и за нафта.аз си ги взех по случаи че маистора ми ми каза че нафтата ни е боклук и ще ревна за ремонт на дюзи които е мнг скуп и викам ще взимам,кво да права.за лики моли знам че са хубави но скъпи.
А откъде ги взимаш тези хапчета колега?![]()
А относно Лики Моли, един приятел си взе за Пежото 407 и казва, че започнало да пуши от нея!!! Но това е само по негови думи, аз не съм бил свидетел
АМИ 1 приятел ми ги даде,тои ги получавал с поръчка по интернет,с риск да ме приемат за някакъв дилър ако проявяваш интерес мога да ти дам кординатите му.но аз като човек които е ползвал продукта съм доволен.а пушенето идва от предозиране,защото целта на добавката е да пречиства и като предозираш изкарва мнпго чернилка наведнъж.
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Аз съм ползвал тази за прочистване на БМВ и останах доста доволе, ама аз съм с ТДС, при теб мисля че трябва да послушаш колегити
http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=5291 ето четете за тези хапчета за икономия на гориво хаха
и един приятел ме убеждаваше за тях лятото ама 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ALFA155Ts написа:http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=5291 ето четете за тези хапчета за икономия на гориво хахаи един приятел ме убеждаваше за тях лятото ама
Пфууууу изпуснал си големия бизнес, сега щеше да караш 760iL (с хапчета в резервоара)

ПС: аз се сещам за едни други хапчета дето пак много вървиш от тях и много пари се изкарват от дистрибуция, ама може да ти преместят местожителството насилствено за някоя друга годинка ако (като) те хванат.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2