проблем абс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем абс
от 2 часа нещо се ебава с мен като запаля колата бачка мина един километър и се покаже лампата за абс и изчезва. гася колата паля я тръгва абс-а и после пак същото 
- haus_1983
- Потребител
-
- Кара: bmw 318is
- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
възможно е обаче проблема да е в самия датчик на АБС-а(да е дал фира), някъде четох такива теми точно с твоя проблем и там това се споменаваше като причина, потърси из форума има писано.....
biturbo имаш предвид някой от датчиците да е заминал? при мен преди беше заминал един и просто постоянно си светеше лампата за абс докато не го смених ,а сега е малко по различно при палене сработва не секи път и в повечето случай в движение светне лампата.Впрочем на задните гуми къде се намират датчиците предните ги гледах ама нищо нередно маи няма
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
kabalo написа:biturbo имаш предвид някой от датчиците да е заминал? при мен преди беше заминал един и просто постоянно си светеше лампата за абс докато не го смених ,а сега е малко по различно при палене сработва не секи път и в повечето случай в движение светне лампата.Впрочем на задните гуми къде се намират датчиците предните ги гледах ама нищо нередно маи няма
еми най-добре я закарай на една диагностика, там ще си покаже ако някой датчик е дал фира...... поне този вариант да отхвърлиш....
- yuzie
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 318i m43,97г.
abs
колега караи на диагностика аз го имах същия проблем ту има абс ту няма като запаля има известно време а после светва и цялата история се повтаря .Ходих на диагностика и ми казаха че има пробив в заден десен датчик абс (променя си съпротивлението)купих нов и се оправи .
Според мен преди да я закараш на диагностика си провери казанчето със спирачна течност. На мен така ми се ебаваше по едно време. Точно както на теб запаля няма ядове, натисна 2 3 4 5 пъти педала на спирачката и ми светва лампата, гася, пак паля не свети пак така 2 3 4 5 и светва. Викам ко стаааа гледам казанчето за спирачна течност то на MINIMUMA купих, налях до: между Min и Max. и се опрай. 
"The Beast" (звяра).
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
Re: abs
yuzie написа:колега караи на диагностика аз го имах същия проблем ту има абс ту няма като запаля има известно време а после светва и цялата история се повтаря .Ходих на диагностика и ми казаха че има пробив в заден десен датчик абс (променя си съпротивлението)купих нов и се оправи .
е точно за това говорех
- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
kabalo написа:имаш предвид кабелите на самия датчик?
Да,кабела се опираше по вътпешния борд на джантата.
MADTEAM
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2